קורונה והמצרך הנדיר אחרי מסכות ואלכוג'ל הוא........

רבנים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
מצלמות אינטרנט,
כן... 2020 ואין בנמצא חנות שיש לה את המוצר הזה, מוצר שבימים כתיקונם אתה מסתכל על זה ושואל את עצמך: "מי בכלל צריך כזה דבר"?
אני מדבר גם על הרשתות הגדולות KSP אייבורי ועוד.

אמיליה

משתמש מקצוען
תנסו לחפש דרך קנייה ברשת- מהאתר של זאפ
אולי מצאו איזה חנות שכוחה בקרית גת שעושה משלוחים חינם

תקליט אור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
לא כולן, אבל -

ישנן מצלמות "רגילות" / מצלמות וידאו שמאפשרות (לפעמים רק לאחר התקנת התוכנה הרשמית של היצרן) להשתמש בהן גם על תקן מצלמת אינטרנט אם הן מחוברות ב USB למחשב. שווה לבדוק את המצלמות שלכם לפני שתרוצו לקנות מצלמת רשת.

כמו כן כל מצלמות הוידאו הישנות על קלטות מסוג MiniDV / Hi8 מאפשרות את זה למקרה שעדיין יש לכם מצלמה כזאת + חיבור מסוג FireWire במחשב.

מוסיקה

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אז יש מצב שאם יש לי SX260 אני יכולה להלביש אותה על המחשב וכך לערוך שיחות וידאו?

מיכל101

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לא כולן, אבל -

ישנן מצלמות "רגילות" / מצלמות וידאו שמאפשרות (לפעמים רק לאחר התקנת התוכנה הרשמית של היצרן) להשתמש בהן גם על תקן מצלמת אינטרנט אם הן מחוברות ב USB למחשב. שווה לבדוק את המצלמות שלכם לפני שתרוצו לקנות מצלמת רשת.
איך בודקים? יש לי SX610

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לא כולן, אבל -

כמו כן כל מצלמות הוידאו הישנות על קלטות מסוג MiniDV / Hi8 מאפשרות את זה למקרה שעדיין יש לכם מצלמה כזאת + חיבור מסוג FireWire במחשב.
צריך בשביל זה וייפי?
א"כ, אז הבנתי שלדגם קנון IXUS 185 אין...
האם יש לזה אופציה?
איך בודקים?

יצחק ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מעוניין לרכוש מצלמה למחשב נייח גם יד 2, במודיעין עילית.

כוס קולה

משתמש פעיל
בחנות היימיש פון ברחוב חזון איש בבני ברק מוכרים מצלמת אינטרנט של סוני ב200 ש"ח

ד"שדס

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אשמח לפרטים
ישנן מצלמות "רגילות" / מצלמות וידאו שמאפשרות (לפעמים רק לאחר התקנת התוכנה הרשמית של היצרן) להשתמש בהן גם על תקן מצלמת אינטרנט אם הן מחוברות ב USB למחשב. שווה לבדוק את המצלמות שלכם לפני שתרוצו לקנות מצלמת רשת
אשמח לדעת אם בקנון sx620 אפשר להשתמש?
ואם כן - כיצד?
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה