אני לא מוכנה לקבל את הטיעון הזה, כי אני מסבירה ואסביר שוב - לא הייתי עולה על אוטובוס בידיעה שהייתי מקימה מישהו אחר.אם היית באותו מצב שלה בוודאי היית רוצה שגם בשבילך יקומו.
אני לא מוכנה לקבל את הטיעון הזה, כי אני מסבירה ואסביר שוב - לא הייתי עולה על אוטובוס בידיעה שהייתי מקימה מישהו אחר.אם היית באותו מצב שלה בוודאי היית רוצה שגם בשבילך יקומו.
אוקי, אז את בכזה מצב עם 3 קטנטנים היית בוחרת להפסיד את האוטובוס האחרון ולא לנסוע לשבתשאלה לא מנותקת בעליל, מאחר ואני בעצמי אישה.
אבל כן, אני שואלת את עצמי בכל פעם מחדש שאני נתקלת במצב כזה, מה היה נכון לעשות בכזו סיטואציה
אני יכולה לשבת באוטובוס מחוקה מיום עבודה, מודה להשם שיש לי מקום לשבת, כי לא היה סיכוי שאשרוד בעמידה
ואז תחנה אחריי עולה אישה בהריון.
ויש לי 2 אפשרויות:
1. לקום לה. שאני יודעת מפורשות שאם לא היה לי מקום בתחנה קודמת, הייתי יורדת ומחכה להבא, כי לא היה לי גרם כוח לעמוד נסיעה שלמה
2. להמשיך לשבת ולהיות כל הנסיעה עם נקיפות מצפון.
ואני באמת שואלת - למה זה מגיע לי?
ואם זאת הייתה אמא שלך או סבתא שלך המבוגרת, גם היית מתחשבת בילד בן 12?בכל אופן,
לא הוגן להגיד לילדים לקום,
כי הם שלמו על מקום ממש כמו כל מבוגר אחר!
אז בגלל שאולי הם יריבו אשה בכזה מצב אמורה לשבת על המדרגות????ואז הם רבים אחד עם השני,
במקום לשבת בנחת.
וזה סיוט! מנסיון...
היית מפספסת את האוטובוס האחרון ביום שישי?....ברור.אני לא מוכנה לקבל את הטיעון הזה, כי אני מסבירה ואסביר שוב - לא הייתי עולה על אוטובוס בידיעה שהייתי מקימה מישהו
אני שואלת את זה באופן כללי, לא דווקא על מקרה באמת חריגאוקי, אז את בכזה מצב עם 3 קטנטנים היית בוחרת להפסיד את האוטובוס האחרון ולא לנסוע לשבת
חוזרת הביתה לעמוד על הרגליים להכין שבת, כל הכבוד.
את מיחידות סגולה שבדור
לא.אז בגלל שאולי הם יריבו אשה בכזה מצב אמורה לשבת על המדרגות????
אני פשוט מזועזעת
את מדברת על לפני מעשהלא.
היא לא אמורה לשבת על המדרגות.
היא אמורה להבין מראש
שזה לא הגיוני לסוע באוטובוס
היא אמורה לקחת מונית!
אם אכפת לה מעצמה...
תכלס,
כשאני רואה אישה בהריון אני אקום
ואצטופף עם ילדי, לפי הצורך.
אבל, אנחנו לא תקועים על אוטובוס עכשיו, נכון?
אז מבחינה תיאורטית,
לצופף ילדים זו תפיסה עקומה בעיני.
זו לא הפתעה שהאוטובוס הולך להיות מפוצץ עד אפס מקום!
אנחנו לא מדברים מבחינה תיאורטית עכשיו, אנחנו מדברים על הסיטואציה שקרתה ביום שישי.לא.
היא לא אמורה לשבת על המדרגות.
היא אמורה להבין מראש
שזה לא הגיוני לסוע באוטובוס
היא אמורה לקחת מונית!
אם אכפת לה מעצמה...
תכלס,
כשאני רואה אישה בהריון אני אקום
ואצטופף עם ילדי, לפי הצורך.
אבל, אנחנו לא תקועים על אוטובוס עכשיו, נכון?
אז מבחינה תיאורטית,
לצופף ילדים זו תפיסה עקומה בעיני.
זו לא הפתעה שהאוטובוס הולך להיות מפוצץ עד אפס מקום!
יש עשרות אנשים באוטובוסאני רק אשאל סיטואציה כלשהיא ונראה מה תגידו
אם היה מדובר באוטובוס מב"ב לצפת וכדו' שזה נסיעות ארוכות ומעייפות (אחרי טיול וכדו')
מה אז נעשה, נעמוד כל הדרך? הרי לפעמים זה יכול לקחת 3 שעות נסיעה
ברור שצריך להתחשב באישה במצב וכדו'. השאלה היא מה עושים?
הזכות לעלות לאוטובוס לא משתנה למי שקרוב יותר לתחנה ראשונה.השאלה שלי היא כזו - עד כמה זה מוסרי מצידה לעלות לאוטובוס מפוצץ, בידיעה מוחלטת שהיא הולכת להקים מישהו?
זה חינוך!!לא הוגן להגיד לילדים לקום,
כי הם שלמו על מקום ממש כמו כל מבוגר אחר!
מי שקצת יצירתי יכול לחשוב על פתרונותמי את שתחליטי באיזה מקרה צריך לקום ואיזה לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: