גליתי להפתעתי ולשמחתי מתכון מופלא וישן,
חבל להפסיד!
הכנו כמות גדולה בגרסה המשודרגת יצא פלאי פלאות, לא אכביר נסו ותהנו, קרדיט: ה. בקר האלופה!
תודה רבה בשם כולנו!
לוקח כמה דקות הכנה (בהתאם לגיל ולמספר הילדים)
סליחה שאני לא יודעת לשים קישור - אשמח לעזרתכן...
חבל להפסיד!
הכנו כמות גדולה בגרסה המשודרגת יצא פלאי פלאות, לא אכביר נסו ותהנו, קרדיט: ה. בקר האלופה!
תודה רבה בשם כולנו!
לוקח כמה דקות הכנה (בהתאם לגיל ולמספר הילדים)
סליחה שאני לא יודעת לשים קישור - אשמח לעזרתכן...
אתמול הכנתי עם בנות חוג אפיה שיש לי. דומה מאד למתכן שלעיל אבל לא הכרתי אותו כשהכנתי לראשונה אלא עבדתי לפי העין. יצא מדהים!!!
אחת האמהות שלחה לי מיד מייל שהיה טעים מאוד......
ובאמת יצא מהמם.
הנה מתכון:
1.5 כוסות ביסקויטים בהירים טחונים
1 גבינה 5% או 9% [250 גרם]
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
מערבבים הכל ויוצרים כדורים.
מעדן.
מתקתק ונימוח.
לקבוצה של המתקדמות הוספנו טאצ'.
לפני שהכנו את הכדורים הכנו תערובת מחצי כוס ביסקויט כהה טחון + כף גדושה ריבת חלב.
ערבבנו היטב ויצרנו כדורים קטנטנים, בגודל של ג'ולה.
אח"כ הכנו את התערובת הבסיסית הנ"ל ועטפנו כל כדור בתערבות הבהירה.
קבלנו כדורים בהירים שטומנים בפנים ליבה כהה בטעם ריבת חלב.
יאמי!
גלגלנו בביסקויט טחון.