תודה, אני ממש אשמח.
השיחה יצאה מפלאפון כשר בוודאות.אכן ישנה כזו אפליקציה
ולכן במקומות רשמיים חוזרים לטלפון או שולחים SMS/קוד טלפוני
כי כשחוזרים זה חוזר לטלפון המקורי
לא יתכן שהוא חייג למרכזייה בשרת פרטי ודרכה הוציא את השיחה?השיחה יצאה מפלאפון כשר בוודאות.
אין לי מושג מה זה אומר, אני יודע שהשתמשו במס' דלי ללא אישורי ומפל' כשר ללא שיכלו לפני לגעת לי במכשיר.לא יתכן שהוא חייג למרכזייה בשרת פרטי ודרכה הוציא את השיחה?
אני אסביר.
מישהו השתמש במס' שלי ללא רשותי לצורך שימוש כל שהוא ואני מעוניין להבין איך הוא עשה זאת כדי שאוכל אולי להתגונן מזה או לנטרל את זה.
גם לי יש כזה דבר, זה כמובן לא חוקי,קיים כזו אפליקציה שדרכה אפשר לחייג למישהו ע"י מספר אחר, אבל זה לא חוקי.
לי יש כזה דבר למספרים כשרים
כמובן אני לא משתמש בזה כי זה לא חוקי
אבל הדבר עובד (אצלי בכל אופן) דרך מרכזיית freepbx העלות היא במחיר שיחה יוצאת מהמרכזיה שאצלי זה 12 אג' לנייח ו 8 לנייד
אפשר הסבר מופשט ומעשי איך עושים זאת?גם לי יש כזה דבר, זה כמובן לא חוקי,
אבל אין שום דרך לעצור את זה,
אני יכול לבחור כל מספר ללא שום הסכמה וכו'.
אפשר ממכשיר כשר?תוכנה בטלופן של כל מיני חברות אתה מחייג למערכת מסויימת ומקיש את המספר שאתה רוצה שיופיע ואת המספר שאתה רוצה לחייג וככה זה עובד,
פשוט וקל.
כן,אפשר ממכשיר כשר?
מה המס' של המערכת הזו?
תוכל לשלוח לי למייל?כן,
זה לא חוקי, אי אפשר לפרסם את זה.
איך עושים את זה?לי יש כזה דבר למספרים כשרים
כמובן אני לא משתמש בזה כי זה לא חוקי
אבל הדבר עובד (אצלי בכל אופן) דרך מרכזיית freepbx העלות היא במחיר שיחה יוצאת מהמרכזיה שאצלי זה 12 אג' לנייח ו 8 לנייד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: