קורונה התקשורת החילונית - הפעם מחזירים להם 'זבנג' עוצמתי ואז זה יפסיק!!!

מצב
הנושא נעול.

חסה

משתמש פעיל
אני מנסה להבין איפה ל החכי"ם שלנו למה הם לא מקימים איזו ועדה לעניני אנטישמיות
כשזה נגד הספרדים
כשזה נגד הערבים
מה עושים להם.
אבל כשזה נגד החרדים הכל מותר לרינה מצליח.
שאגב המרואינים הכי שונאים להתראין אצלה כי היא לא נותנת לך לדבר והיא גם רווקה וד"ל...
דבר ראשון שתדבר כמה שרוצה כי את מי היא באמת מענינת איזה אישה שרוצה צומי ואף אחד מסיביבתה לא מסתכל לכיונה אז היא משמיצה את החרדים ודבר שני הציבור החרדי צריך להקים איזה גוף תקשורות שכל פעם שאיזה נושא שנגד החריד מפורסם בתקושרת שתצא במתקפת נגד

נוכחות

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
יוצרי ai
נראה לי שאם כמות האנשים שמדווחים על הווצאפ של רינה מצליח ידווחו לגוגל גם על האפליקציה שבה היא משדרת את דבריה, (כל מה שקשור), זה יעשה נזק בלתי הפיך לאפליקציה הזו, והם יחשבו כמה פעמים שוב לפני שישתמשו באנטישמים להרצאות שלהם.
קדימה...
בבקשה מי שיכול בהקדם לדווח לגוגל על האפליקציה שלהם!
(כמובן רק מי שבכל מקרה יש לו גישה לזה ולא לחפש גישה לגוגל פלי מי שחסום לו בסינון)
ומי שיש לו שני חשבונות בגוגל ידווח מכולם.

שמעון ברגר

משתמש פעיל
לא יעזור שום דבר!!!
שנאת עמי ארצות לתלמידי חכמים מובאת כבר בגמרא והיא מוכרחת המציאות כמו שהלכה בידוע שעשיו שונא ליעקב.
אגב - שתי השנאות הללו נובעות בעיקר מקנאה.

עכשיו משהו שפחות קשור... אבל הרבה יותר דחוף:

"קמחא דפסחא"...
מישהו יודע על איזה אתר שאפשר עוד להזמין בו מוצרי אוכל עם זמינות משלוחים לבית שמש לפני החג???
אנחנו בבידוד, אבל צריכים מצרכי מזון לחג.
בישיר אונליין זמין רק ב-19/4...

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
נראה לי שאם כמות האנשים שמדווחים על הווצאפ של רינה מצליח ידווחו לגוגל גם על האפליקציה שבה היא משדרת את דבריה, (כל מה שקשור), זה יעשה נזק בלתי הפיך לאפליקציה הזו, והם יחשבו כמה פעמים שוב לפני שישתמשו באנטישמים להרצאות שלהם.
קדימה...
בבקשה מי שיכול בהקדם לדווח לגוגל על האפליקציה שלהם!
(כמובן רק מי שבכל מקרה יש לו גישה לזה ולא לחפש גישה לגוגל פלי מי שחסום לו בסינון)
ומי שיש לו שני חשבונות בגוגל ידווח מכולם.
זה כבר עובד... לי אישית אין גישה לגוגל פליי אבל אני מקבל תמונות של הדירוג.

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
מעניין כמה זמן יקח לאשכול הזה להחסם...

rrrry

משתמש מקצוען
כדאי לעשות קצת סדר
כל החברות שצויינו לעיל בנק הפועלים ספרינג וקוקה קולה הם שילמו כסף על פרסומת אבל הם לא ידעו מה הולך להתפרסם ומה הולכת להגיד רינה מצליח
צריך ליצור איתם קשר במייל ולהבהיר להם חד משמעית שערוץ 12 אין לו בעיה שמסיתים נגד החרדים וכיון שכך אני בתור מי שמסיתים נגדו לא הולך לצרוך את המוצרים שלכם כיון שאתם ממנים אותם אלא אם כן ייפסק ההסתסה ויינקטו סנקציות על כתבים שמסיתים.
שתבינו עד כמה זה חמור מה שקורה סיפר לי חבר שדוד שלו הלך עם סבתא שלו לבי"ח במוצ"ש וכולם היתרחקו מהם כי חשבו שהם נשאים של הנגיף.
חברת מכבי צריך לטפל בה בלי קשר כיון שרן סער שלח את פיו המזועם נגדנו ולא היתנצל.
כיון שזה לא אפשרי להילחם נגד כל כך הרבה חברות צריך להיתמקד בחברה אחת שזה אפשרי להילחם בה (מכבי זה לא אופציה כי אין אפשרות כרגע לעבור וגם כל אחד רגיל למרפאה שלו ולרופא שלו זה לא אפשרי אבל לדוגמא ספרינג אם כל אחד במקום לקנות ספרינג יקנה פריגת או תפוזינה זה מאד קל.
צריך גוף שיעמוד בחזית המאבק של החרמות אפילו מישהו אנונימי שייפרסם כל מיני מיילים וכל אחד יישלח לכל הרשימת תפוצה שלו זה יעזור אבל אם כל אחד יצעק לכיוון אחר בזה א"א לעמוד
והכי חשוב להיתמקד בדברים מסוימים לדוגמא ליעיפו את רינה מצליח מחברת החדשות כל עוד זה לא קורה אנחנו לא נקנה ממי שמפרסם שם.

נוכחות

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
יוצרי ai
רציתי להוסיף עוד על דבריי, שלא רק האפליקציה המרכזית של המרכז החדשות הנ"ל, אלא גם כל אפליקציית הסתה שקשורה לגוף שבה היא מרצה את הגיגיה המטופשים לדווח על זה, ולא מספיק רק לדרג.
מלבד הדירוג של כוכב אחד צריך לדווח שיש באפליקציה הזו תוכן של הסתה שנאה וגזעניות!!

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
איך מדרגים?

חסה

משתמש פעיל
רינה מי הביאה לך את השם מצליח השם שלך הכי לא משקף את האישיות שלך את האשה הכי לא מצליחה את האשה הכי דיכאנית בעולם את האשה הכי שנואה בתקושרת אז מי הביא לך את השם מצליח נלך אולי למשרד הפנים נשנה לך את השם:p:p:p:p:p:p:p:p:p

נערך לאחרונה ב:

נוכחות

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
יוצרי ai
כהמשך להודעתי הקודמת אני מצרף לינק שבו ניתן לדווח לחברת גוגל על יישום המכיל תוכן שנאה והפצה וכל בעיה אחרת כגון גזענות וכל אפליקציה לא הולמת.
הציבור כולו שללא ספק מזדהה עם המציאות הברורה של חוסר המוסריות והצדק בדברים שנאמרו על ידי רינה מצליח שר"י, שניתנה להם במה בחדשות 12, מתבקש למלאות את הטופס על מנת לדווח לגוגל, על שנאה והסתה וגזענות, ובמידה שיהיו כמות גדולה של מדווחים זה עלול לגרום להם נזק, וללא ספק יוכל להועיל שבפעם הבאה הם יחשבו פעמיים לפני נתינת במה לפרסומים אנטישמיים.
מי שיש לו מכר שיוכל לבצע דיווח נוסף תודה לכל מי שיעביר את זה הלאה.

פתחתי לזה גם נושא נפרד.

זבון וזבין

משתמש מקצוען
אני מבקש סליחה על מה שאכתוב כאן ואני יודע שאקבל תגובות נזעמות על כך, אבל זו דעתי:
לדעתי מי שנתן לגב' הזו את השם ''רינה'' ''מצליח'' זה או אכזר שהתבטא בהומור מרושע - או שם שניתן בלשון סגי-נהור:
הממוצע בציבור החרדי לאשה בת 63 זה כ-10 ילדים ומעל 50 נכדים, ואם התחתנה בגיל צעיר יש כבר גם נינים...

שאנחנו נתפלמס כל-כך הרבה בדברי האומללה הרווקה בת ה-63 ???

אולי מי שיש לו את היכולת יזמין אותה לסעודות שבת או ינסה למצוא לה איזושהי שידוך לבל תעביר את המשך ימיה בבדידות מזהירה ???

כמובן, אני יודע מהי כוחה של הסתה ולמה זה עלול לגרור,
אבל יש גבול לכמות ההתייחסות לכמה משפטים של אשה לא מצליחה השרויה בהיפך רינה דיצה וחדווה...

פוקוש

משתמש מקצוען
ודרך אגב חבר של בעלי סיפר לו על כמה מגדולי ישראל בבני ברק שלא שייכים לפלג, ויש אצלהם מינינים
בבית תמידין כסדרן...
לדעתי שיא החוצפה להעלות את התמונה או השוואתנו הקטנים מול ענקיים אלו שתפילתם מצילתנו ממכת הרס ואבדן וחורבן מוחלט כפי שאכן קורה לאחינו בחוץ לארץ. ואם זה נעשה מתוך כוונה זדונית לגרום להעלאת טענות נגד גדולי ישראל - אילו הייתי מנהלת בפרוג הייתי משעה את מעלה התמונה מיידית לצמיתות!

ובכלל, למה לגרום בכוח שינעלו את האשכול החשוב הזה?
יש בזה טעם של גזל ועושק..
אנא היצמדו לרעיון האשכול ולא ליסטות מהנושא

פוקוש

משתמש מקצוען
משהו שפחות קשור... אבל הרבה יותר דחוף:

"קמחא דפסחא"...
מישהו יודע על איזה אתר שאפשר עוד להזמין בו מוצרי אוכל עם זמינות משלוחים לבית שמש לפני החג???
אנחנו בבידוד, אבל צריכים מצרכי מזון לחג.
בישיר אונליין זמין רק ב-19/4...
אכן זה לא קשור לאשכול ועדיף שתפתח אשכול נפרד על כך..
עולה לי הצעה בראש שאולי תנסו לדבר עם איחוד הצלה או ידידים מאוד הגיוני שהם יקחו יוזמה לפתור את מצוקתכם באמצעות גיוס מתנדבים שיערכו את הקניות עבורכם בירושלים למשל ויביאו אותן אליכם

הר הבשן

משתמש מקצוען
צריך לבקש ממנהלי האתר שמי ששואל שאילות על גדו''י ווודאי שמביא מאמרים מעיתונות חילונית נגד גדו''י רח''ל [מה שקורה פה לא מעט לצערי בימים האחרונים] שיסולק לאלתר וסליחה מכבוד הקוראים אבל לא חסר אתרי ביוב לפרסם הבלים הסותרים את כל מה שגדלנו עליהם ולאילה שמעלים פה את הכתבות נגד גדו''י אויי!!!!!!!!!!! לכם מיום הדין אויי!!!!!!!!!!!לכם מיום התוכחה וכי אין אלוקים ח''ו ועל כל הכותבים נגד הציבור החרדי בכלל ועל גדו''י בפרט עליכם נאמר הנה יום בא נאם ה' והיו כל זדים וכל עושי רשעה לקש וכו'

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אתה עשית את זה.? הייתי רוצה להיתקשר אבל פוחד...
אין מה לפחד.
אבל במחשבה שניה, אני לא בטוחה שזה הצעד הנכון לעשות.
הפעולה הזו תמיד מתקשרת לי בראש עם קומץ מהציבור.

נערך לאחרונה ב:

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אני צריכה מצות מירושלים ואני גרה במודיעין עילית ללכת כבר היום או לחכות לחג?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה