וואו, יש לי ביומיים האחרונים בול מה שאת מתארת!זה בלי צפצופים/כאבים באוזן
החדר לא מסתובב אבל אני מרגישה סוג של חוסר יציבות במרחב כמו על אוניה
במיוחד ברגע שאני מזיזה את הראש
לא הייתה לי קורונה אז זה לא יכול להיות תופעת לוואיאחד מהמשפחה אצלינו עובר את זה מאחרי פסח והוא היה חולה קרונה. רופא משפחה אמר שזה תופעת לוואי של הקרונה . רק השם יודע עד מתי זה יהיה... ממש לא נעים ומגביל מאוד את הסובל.
ומה עשית בקשר לזה?וואו, יש לי ביומיים האחרונים בול מה שאת מתארת!
וזה מה שמרגישים בורטיגו.. כשהוא יחסית בקטנה.וואו, יש לי ביומיים האחרונים בול מה שאת מתארת!
ומה עשית בקשר לזה?
הלכתי לרופא. אמר לי שנשמע לו שזה ורטיגו.וזה מה שמרגישים בורטיגו.. כשהוא יחסית בקטנה.
סתם מעניין, כשמזיזים את הראש בשכיבה, זה מרגיש יותר גרוע?
לא זה לא מלווה בכאב בכלל אבל הסחרחורות ממש קשות (לפעמים קשה לעמוד וממש מרגישים שנופלים, אבל לא תמיד)זה מלווה בכאב תחת האוזן שמעיד על חוסר שיווי משקל
אני לא נשואהאולי הריון?
בשכיבה זה אותו דבר לא יותר גרוע ולא יותר טובוזה מה שמרגישים בורטיגו.. כשהוא יחסית בקטנה.
סתם מעניין, כשמזיזים את הראש בשכיבה, זה מרגיש יותר גרוע?
לא הייתי אומרת לא יציבה אבל החדר גם לא מסתובבסחרחורת סיבובית (תחושה שכל החדר מסתובב), או חוסר שיווי משקל (את לא יציבה)?
ולפי התיאור שלך זה גם לא קורה בשינוי תנוחה, משכיבה לישיבה או לעמידה, נכון?לא הייתי אומרת לא יציבה אבל החדר גם לא מסתובב
זה כמו להיות על אוניה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: