תהליך התקנת אופיס במחשבים שאינם מהירים יכולה לארוך 30 דק' ויותרזמן העבודה נטו בהתקנת מחשב הוא 8-10 דקות אם לוקח לך יותר תבדוק למה..
תהליך התקנת אופיס במחשבים שאינם מהירים יכולה לארוך 30 דק' ויותרזמן העבודה נטו בהתקנת מחשב הוא 8-10 דקות אם לוקח לך יותר תבדוק למה..
אפשר לשבט דיסק של מערכת הפעלה קיימת בכמה דקות.התקנת אופיס במחשבים שאינם מהירים יכולה לארוך 30 דק' ויותר
כמובן שזאת לא אופציה מועדפת.שיבוט זה לא מתקרב לרמה של התקנה נקייה
.
בעיניי ראיתי הבדלי ביצועים ניכרים
יש אנשים שתחביבם הוא להשקיע בהתקנה. יכול להיות שקצת המעטתי אבל לקחת 400 ש"ח על התקנה זה מוגזם לדעתי.ההבדל לבין מי שעוסק בזה לבין מי שזה תחביבו.
מכך גם רמת ההשקעה בהתקנה
ולכן גם מחיר הבדיחה
התקנת שניהם מערכת הפעלה ואופיס בכזה זמן כולל הכל? אני לא מדבר אם צריך תוכנות נוספות שזה ודאי הרבה יותררישיונות עולים 1000 שקל. אז אף אחד לא יתן לך רישיון חוקי בפחות .
התקנה לוקחת 8-10 דקות כולל הכל זה שלוקחים 150 -200 זה כי אם תיקח פחות יחשבו שאתה חאפר.
כמובן כאשר מדובר על התקנות של תוכנות נוספות והסבר על המערכת והעתקת קבצים ישנים וכו אז המחיר עולה, לסביבות ה400
לא דיברתי על כמה זמן לוקח למחשב להתקין. אלא על זמן עבודה נטו. תוך כדי שהמחשב רץ ומתקין אני עושה דברים אחרים כך שהזמן שהתקנה גוזלת ממני הוא נמוך מאוד.התקנת שניהם מערכת הפעלה ואופיס בכזה זמן כולל הכל? אני לא מדבר אם צריך תוכנות נוספות שזה ודאי הרבה יותר
אין דבר כזה!
גאוני. וכל שאר הטכנאים פשוט יושבים ומסתכלים על המסך.תוך כדי שהמחשב רץ ומתקין אני עושה דברים אחרים כך שהזמן שהתקנה גוזלת ממני הוא נמוך מאוד
נכון, אך לרוץ לבדוק מה נגמר ולהריץ ולהמשיך להריץ ועדכונים ומתי לעשות ריסטרט זה תופס את הראש וזה גם כלול במחירלא דיברתי על כמה זמן לוקח למחשב להתקין. אלא על זמן עבודה נטו. תוך כדי שהמחשב רץ ומתקין אני עושה דברים אחרים כך שהזמן שהתקנה גוזלת ממני הוא נמוך מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: