התקנת מערכת הפעלה + תוכנות אופיס

מ. מחשבים

משתמש רשום
שיבוט זה לא מתקרב לרמה של התקנה נקייה
.
בעיניי ראיתי הבדלי ביצועים ניכרים
כמובן שזאת לא אופציה מועדפת.
רק הסברתי את אלו שטענו למעלה שניתן להתקין בכמה דקות כולל הכל...
אני אף פעם לא משתמש בזה ללקוחות.

joujou

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
ההבדל לבין מי שעוסק בזה לבין מי שזה תחביבו.
מכך גם רמת ההשקעה בהתקנה
ולכן גם מחיר הבדיחה
יש אנשים שתחביבם הוא להשקיע בהתקנה. יכול להיות שקצת המעטתי אבל לקחת 400 ש"ח על התקנה זה מוגזם לדעתי.

אברךליטאי

משתמש מקצוען
רישיונות עולים 1000 שקל. אז אף אחד לא יתן לך רישיון חוקי בפחות .
התקנה לוקחת 8-10 דקות כולל הכל זה שלוקחים 150 -200 זה כי אם תיקח פחות יחשבו שאתה חאפר.
כמובן כאשר מדובר על התקנות של תוכנות נוספות והסבר על המערכת והעתקת קבצים ישנים וכו אז המחיר עולה, לסביבות ה400
התקנת שניהם מערכת הפעלה ואופיס בכזה זמן כולל הכל? אני לא מדבר אם צריך תוכנות נוספות שזה ודאי הרבה יותר
אין דבר כזה!

עשרים ושתים

משתמש מקצוען
התקנת שניהם מערכת הפעלה ואופיס בכזה זמן כולל הכל? אני לא מדבר אם צריך תוכנות נוספות שזה ודאי הרבה יותר
אין דבר כזה!
לא דיברתי על כמה זמן לוקח למחשב להתקין. אלא על זמן עבודה נטו. תוך כדי שהמחשב רץ ומתקין אני עושה דברים אחרים כך שהזמן שהתקנה גוזלת ממני הוא נמוך מאוד.

אברךליטאי

משתמש מקצוען
לא דיברתי על כמה זמן לוקח למחשב להתקין. אלא על זמן עבודה נטו. תוך כדי שהמחשב רץ ומתקין אני עושה דברים אחרים כך שהזמן שהתקנה גוזלת ממני הוא נמוך מאוד.
נכון, אך לרוץ לבדוק מה נגמר ולהריץ ולהמשיך להריץ ועדכונים ומתי לעשות ריסטרט זה תופס את הראש וזה גם כלול במחיר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה