והדרייברים ושאר ירקות גם ימחקו?אתה יכול לעשות את זה פשוט מאוד דרך ההגדרות> איפוס, בעיקרון לא צריך לגבות שום קובץ אישי הכל נשמר, תמיד טוב שיהיה גיבוי לכל צרה שלא תבא. שים לב שכל התוכנות שלך ימחקו זה כולל את אופיס וכולל משחקים. שאותם תצטרך להקין מחדש ע"י התקנות.
וזה עוזר כמו מה שממליצים כאן בפורום מידי פעם להתקין את הווינדוס מחדש? [אצלי יש תוכנות כרגע שאני לא מליח להתקין / להסיר התקנה, וכן נראה לי שהמחשב לאחרונה יותר איטי]. במקרה כזה צריך את הקוד התקנה של הווינדוס {אני צריך לבדוק אם קיבלתי אותו כשקניתי את המחשב}?אתה יכול לעשות את זה פשוט מאוד דרך ההגדרות> איפוס, בעיקרון לא צריך לגבות שום קובץ אישי הכל נשמר, תמיד טוב שיהיה גיבוי לכל צרה שלא תבא. שים לב שכל התוכנות שלך ימחקו זה כולל את אופיס וכולל משחקים. שאותם תצטרך להקין מחדש ע"י התקנות.
איך אני יודע אם הביוס תומך בUEFI, וכן אם כדאי לעשות מחיצת GPT [אין לי מושג מה זה האותיות האלו]?כאן יש לך מדריך מפורט על ההתקנה לפני ואחרי וכו'...
מחיצה עושים MBR (עד כמה שזכור לי), ותעיין במדריך שאלישי הביא.איך אני יודע אם הביוס תומך בUEFI, וכן אם כדאי לעשות מחיצת GPT [אין לי מושג מה זה האותיות האלו]?
עייניתי במדריך ומשם השאלות - זה נראה שם שהוא ממליץ על GPT אך לא ברור לי, והוא מדבר על ביוס שתומך בUEFI אך לא מצאתי שמסביר מניין לי לדעת את זה.מחיצה עושים MBR (עד כמה שזכור לי), ותעיין במדריך שאלישי הביא.
אם זה לא מחשב מאוד ישן, זה ככהנ"ר תומך UEFIעייניתי במדריך ומשם השאלות - זה נראה שם שהוא ממליץ על GPT אך לא ברור לי, והוא מדבר על ביוס שתומך בUEFI אך לא מצאתי שמסביר מניין לי לדעת את זה.
וזה עוזר כמו מה שממליצים כאן בפורום מידי פעם להתקין את הווינדוס מחדש? [אצלי יש תוכנות כרגע שאני לא מליח להתקין / להסיר התקנה, וכן נראה לי שהמחשב לאחרונה יותר איטי]. במקרה כזה צריך את הקוד התקנה של הווינדוס {אני צריך לבדוק אם קיבלתי אותו כשקניתי את המחשב}?
לגבי הדרייברים - הם לא מותקנים אוטומטית מחדש דרך האינטרנט?
באיזו תוכנת גיבוי מומלץ לגבות את החומר? [ניסיתי לעשות העתק הדבק וזה העתיק רק 70 מתוך כ200 ג'יגה]. וכן איך שומרים שכל הסיסמאות לא יאבדו לי?
כמובן רק אם מסונכרן לחשבון גוגל.בדפדפן כרום יש אפשרות להיכנס מכל מחשב והוא שומר הכל
אני מגבה עם תוכנת FreeFileSync (לחץ כאן לעמוד ההורדה)אני לא כ"כ ממליץ על תוכנות גיבוי זה יותר בלגן מסדר ויותר קשה אח"כ להגיע לקבצים ועוד עדיף לעשות העתק הדבק, ולבדוק איזה תיקיות עברו איזה לא וכו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: