מה לעשות שיש אנשים שלא רוצים להנות מהמדינה? לא רוצים לא צריךהאוכולוסיה בבית שמש באזורים אלו נחשבת לעניה מאד
האם זה רע שהמדינה תתן להם סלי מזון למשך שבוע
האם לא שווה סגר לשבוע ולקבל סל מזון חינם סוג של 'שכר עבודה' או 'שכר אי עבודה'?
ידוע לי באופן אישי על חסיד 'שרוף' של הגה"צ רבי יעקב מאיר שכטר שליט"א,אני מבינה את התסכול שלך.
יחד עם זאת הם שונים מהמגזרים שציינת.
יתכן שצריך תיווך בין הרשויות למנהיגים שלהם.
ורק הם ישפיעו עליהם.
וכן יש עדין הרבה חוסר ידע במחלה ,
ודאי לאילו שמנותקים כ"כ.
כמה נפטרו או במצב קשה בסביבתם?
רק דבר כזה היה מעיר אותם מעצמו.
או הדברות ישירה כמו שציינתי.
חד וחלק !אני גר בקסבה של בית שמש
במרכז רמה ב' ואני כבר צועק לכל מי ששומע מספר שבועות שיעשו סגר ולדאבוני זה לא רק קנאים
בכל ליל שבת וחג באחד הרחובות מתקיים טיש ענקי בהשתתפות שלוש מאות איש לא אכנס לענין של תערובות בהיות נשים רבות על ילדיהן באים להשתתף והכל בלי ריחוק שתי מטר ובלי מסכות
והחמור מכך לאחר מכן התוכנית של המשפחות ממשיכה לגינות העיר והגברים נשארים לדבר בקבוצות קיפקעס בלע"ז
וזהו המוקד המרכזי שמשם התפשט הקורונה בעיר
יש לציין שאני ועוד רבים ספונים בביתם ומתפוצצים גם מלראות את הזלזול וגם לחשוב שזה לא הולך להסתיים אלא רק מתחיל
ההפגנות בשבוע זה כמובן רק יתגברו ואיתו ההדבקות
כל מה שכתבתי הוא בלשון המעטה
אם המשטרה היתה באמת מעונינת הוא לא היתה מגיעה רק לבתי כנסת ונותנת אפשרות לכולם לצאת אלא היתה קונסת את כולם מידי
הבטחתי לילדים שלי תוכנית להזמין עזרה מפיקוד העורף ואז יגיעו הקנאים לזרוק אבנים ולאחמ"כוחות צבא בקיצור מענין לא?!
אחרי זה שואלים למה עושים סגר
אין ברירה זה המצב אנשים לא מבינים ומזלזלים ר"ל בחיי אדם
אני לא מבין למה בן אדם בן עשרים עם מחלת רקע שלא נידון למיתה בימים כתיקונן צריך כעת לשבת בבית למשך חודשים בגלל מצוה לצאת לשיר בליל שבת וחג מאות אנשים ואם אתם לא מאמינים תשאלו את התושבים זהו המצב בעדינות
כל מילה נכונה!!אני גר בקסבה של בית שמש
במרכז רמה ב' ואני כבר צועק לכל מי ששומע מספר שבועות שיעשו סגר ולדאבוני זה לא רק קנאים
בכל ליל שבת וחג באחד הרחובות מתקיים טיש ענקי בהשתתפות שלוש מאות איש לא אכנס לענין של תערובות בהיות נשים רבות על ילדיהן באים להשתתף והכל בלי ריחוק שתי מטר ובלי מסכות
והחמור מכך לאחר מכן התוכנית של המשפחות ממשיכה לגינות העיר והגברים נשארים לדבר בקבוצות קיפקעס בלע"ז
וזהו המוקד המרכזי שמשם התפשט הקורונה בעיר
יש לציין שאני ועוד רבים ספונים בביתם ומתפוצצים גם מלראות את הזלזול וגם לחשוב שזה לא הולך להסתיים אלא רק מתחיל
ההפגנות בשבוע זה כמובן רק יתגברו ואיתו ההדבקות
כל מה שכתבתי הוא בלשון המעטה
אם המשטרה היתה באמת מעונינת הוא לא היתה מגיעה רק לבתי כנסת ונותנת אפשרות לכולם לצאת אלא היתה קונסת את כולם מידי
הבטחתי לילדים שלי תוכנית להזמין עזרה מפיקוד העורף ואז יגיעו הקנאים לזרוק אבנים ולאחמ"כוחות צבא בקיצור מענין לא?!
אחרי זה שואלים למה עושים סגר
אין ברירה זה המצב אנשים לא מבינים ומזלזלים ר"ל בחיי אדם
אני לא מבין למה בן אדם בן עשרים עם מחלת רקע שלא נידון למיתה בימים כתיקונן צריך כעת לשבת בבית למשך חודשים בגלל מצוה לצאת לשיר בליל שבת וחג מאות אנשים ואם אתם לא מאמינים תשאלו את התושבים זהו המצב בעדינות
נכוןיש מה לעשות?
מרגיש פה, שהמשטרה והצבא מנסים להימנע מעימותים, עקב היכרותם המוקדמת עם האוכלוסיה המורכבת הזו.
ולצערינו, אלה שמקשיבים, נענשים בכפל, מה לעשות? אלו החיים,
אבל, חשוב לזכור, שמי שכן נשמע להוראות, ובזכותו נמנעה ההדבקה, זוכה ל"כאילו קיים עולם מלא"
שזו זכות עצומה.
וכן זכות על שמיעה בקול גדו"י ואמונת חכמים
רק מוסיפה בהסתייגות שהתופעה שמזמינים אותם לבדוק והם לא באים ידועה לכולם, זה לא המצאה של כותב הפשקויליםהכל נכון כדי להבין צירפתי פאשקוויל שנזרק בשבת האחרונה
אך מה שאני כתבתי ועל זה לא הגיבו על אנשים לאו דווקא מחוגי הקנאים שמתאספים ברחוב רבי יהושע... מאות אנשים
מי שיכול למנוע את הדבר הזה תבוא עליו ברכה
לסנגר על ממריד כזה - נכלל ב'קשר רשעים'.רק מוסיפה בהסתייגות שהתופעה שמזמינים אותם לבדוק והם לא באים ידועה לכולם, זה לא המצאה של כותב הפשקוילים
בהשראת אשכול סמוך- מחנות חינוך מחדשמגה@
אני כ"כ מבינה את מה שאתם אומרים
לפי הודעות אחרות שקראתי פה, האוכלוסיה הזו, לא בוחלת בשום אמצעי נקמה, ואני לא אתפלא אם יום אחד, ואני כותבת את זה בזעזוע, הם יגיעו לרצח (ללא קשר לקורונה) מתוך אמונתם ושנאתם כל דבר ששונה מדרכם.
ודי ברור לי למה אף אחד לא מעיז להתקרב ולהתנהג אליהם כמו אל מחבלים בפוטנציה, כי א"א לשים חצי ב"ש בכלא, והאוכלוסיה שם גדולה מאוד, הווה אומר שהם מגדלים את הדור הבא של הטרוריסטים.
אדרבה, יש לכם רעיון חוץ ממלחמת אחים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: