קורונה התפללו לרפואת הרב הבר שנדבק בקורונה

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
תודה לכולם על המאמצים.
תרומת פלאזמה עבור הרב ישעיהו הבר הושגה בהצלחה.
מומלץ מאד לכל מי שהבריא - לתרום עבור אנשים אחרים, נא לפנות לבנק הדם או למד"א
טלפון בנק הדם 035300445

מבית החולים נמסר הבוקר שהרב במצב יציב.
מבקשים להמשיך להתפלל לרפואת הרב אברהם ישעיהו הבר.

בשורות טובות וחג שמח.

הנמצא

משתמש מקצוען
ציטוט מכאן, מאת פרופ' ג'יי (יעקב) לביא מנהל היחידה להשתלות לב במרכז הרפואי שיבא, תל השומר; חבר הוועד הבינלאומי המייעץ של ארגון הרופאים נגד קציר איברים בכפייה

האם "מחלות הרקע" אשמות? מדד השבריריות וההסבר השכיח למות החולה
עד כה לא הוכח כל קשר ישיר בין אף אחת מ"מחלות הרקע" לבין התחלואה בנגיף, ולכן אין בסיס לטענה שעצם נוכחותן היא גורם מסייע לחומרת המחלה או לתמותה

...יתרה מזאת, אחת מ"מחלות הרקע" הנחשבות למסוכנת ביותר לתחלואה קשה בקורונה מתייחסת לבעלי מערכת חיסון מוחלשת, כגון מושתלי איברים המטופלים בקביעות בתרופות המדכאות את מערכת החיסון בגופם. והנה, למרבה הפלא, מסיכום נתוני התחלואה בקורונה בקרב מושתלי איברים ברחבי העולם עד כה עולה, להפתעתנו, כי הנגיף מתעלם מההיגיון הרפואי הפשוט ומסיבה לא ידועה אינו פוגע במושתלי האיברים בחומרה קשה יותר לעומת שאר האוכלוסיה....

ayys

משתמש מקצוען
ציטוט מכאן, מאת פרופ' ג'יי (יעקב) לביא מנהל היחידה להשתלות לב במרכז הרפואי שיבא, תל השומר; חבר הוועד הבינלאומי המייעץ של ארגון הרופאים נגד קציר איברים בכפייה

עד כה לא הוכח כל קשר ישיר בין אף אחת מ"מחלות הרקע" לבין התחלואה בנגיף, ולכן אין בסיס לטענה שעצם נוכחותן היא גורם מסייע לחומרת המחלה או לתמותה

...יתרה מזאת, אחת מ"מחלות הרקע" הנחשבות למסוכנת ביותר לתחלואה קשה בקורונה מתייחסת לבעלי מערכת חיסון מוחלשת, כגון מושתלי איברים המטופלים בקביעות בתרופות המדכאות את מערכת החיסון בגופם. והנה, למרבה הפלא, מסיכום נתוני התחלואה בקורונה בקרב מושתלי איברים ברחבי העולם עד כה עולה, להפתעתנו, כי הנגיף מתעלם מההיגיון הרפואי הפשוט ומסיבה לא ידועה אינו פוגע במושתלי האיברים בחומרה קשה יותר לעומת שאר האוכלוסיה....
תודה איך אפשר לראות את הכתבה, זה מוסתר לי מאחורי ריבוע שמצריך 'הרשמה' (לכאורה לרופאים בלבד).

בנמלך

משתמש פעיל

משום מה אני לא אוהב להאמין לרופאים שמדברים בשם עצמם. השבוע ראיתי איזו אמירה ואליה התחברתי: נשים לב שכל אלו שמדברים גבוהה גבוהה, נגד המדיניות או בביקורת על הנחיות והחלטות - הם לא אנשים שנושאים בעול האחריות בשום צורה.
ככל שאני רואה יותר כתבות כאלו, יש צדק בדבר.
חבל שמלעיטים את הציבור, וחבל לי יותר שבפרוג יש אנשים שמתפתים להכניס כל מאמר, ומגרים (רק מגרים, אף אחד לא באמת עושה את זה) להוריד את רמת המשנה זהירות של ונשמרתם.
מפני קדושת המועד לא נאריך.

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
הרב ישעיהו הבר, יו"ר ארגון "מתנת חיים", ממשיך להציל חיים - מצבו הקשה שאובחן כחולה קורונה, הביא 5 מחלימים מהנגיף לתרום פלסמה. בזכות התרומות האלה, יוכלו להינצל לא רק חייו של הרב, אלא גם חייהם של 6 חולי קורונה נוספים.

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
חברים יקרים:
לאחר החג קיבלנו עדכון שמצבו של הרב יציב, ב׳ה, אך עדיין זקוק לתפילות של כולנו.

נא להמשיך להתפלל לרפואת הרב אברהם ישעיהו בן הדסה בתוך שאר חולי ישראל.
בשורות טובות.

נערך לאחרונה ב:

סוגרים שידוך

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
הרב ישעיהו הבר, יו"ר ארגון "מתנת חיים", ממשיך להציל חיים

מצבו הקשה שאובחן כחולה קורונה, הביא 5 מחלימים מהנגיף לתרום פלסמה.

בזכות התרומות האלה, יוכלו להינצל לא רק חייו של הרב, אלא גם חייהם של 6 חולי קורונה נוספים.

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
  • תודה
Reactions: ROT

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
משום מה אני לא אוהב להאמין לרופאים שמדברים בשם עצמם. השבוע ראיתי איזו אמירה ואליה התחברתי: נשים לב שכל אלו שמדברים גבוהה גבוהה, נגד המדיניות או בביקורת על הנחיות והחלטות - הם לא אנשים שנושאים בעול האחריות בשום צורה.
ככל שאני רואה יותר כתבות כאלו, יש צדק בדבר.
חבל שמלעיטים את הציבור, וחבל לי יותר שבפרוג יש אנשים שמתפתים להכניס כל מאמר, ומגרים (רק מגרים, אף אחד לא באמת עושה את זה) להוריד את רמת המשנה זהירות של ונשמרתם.
מפני קדושת המועד לא נאריך.
סתם הערה, באמת לא קשור לאשכול אבל בגלל שהעליתם
ב"ה כרגע אין מושתלי איברים חולים באחוז גבוה יותר מאחרים.

בנמלך

משתמש פעיל
סתם הערה, באמת לא קשור לאשכול אבל בגלל שהעליתם
ב"ה כרגע אין מושתלי איברים חולים באחוז גבוה יותר מאחרים.
איך נדע, הרי לא מספרים לנו מי ומה, אלא אומרים עם מחלות רקע...
אולם אפשר שדווקא האנשים הללו הפנימו את הבעייתיות מראש, ושומרים על עצמם.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
איך נדע, הרי לא מספרים לנו מי ומה, אלא אומרים עם מחלות רקע...
אולם אפשר שדווקא האנשים הללו הפנימו את הבעייתיות מראש, ושומרים על עצמם.
אני יודעת על מושתלי כליה
מבדיקה אישית שלי כמי שנמצא שם עמוק.

תקליט-אור

משתמשת מקצוענית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
לגבי @hbecker אני בהחלט סומכת עליה שהיא יודעת מה היא כותבת.

אבל ספציפית לגבי האתר דוקטורס אונלי,
אם שמתי לב נכון, מתחילת הקורונה הוא מפמפם ללא הרף את טענות השמאל הרדיקלי שהממשלה טועה בכל ההתנהלות, וזה רק שפעת, והכסא של ביבי ושאר שטויותיהם של פרופ' לס ומרעיו מהקצה השמאלי שבמפה.
כך שאם האתר הנ"ל הוא עוד אחד מהזרועות של התמנון השמאלני לעיצוב דעת הקהל בארץ, אז הוא לא שונה בהרבה מארגונים כמו "רופאים לזכויות אדם".

בנמלך

משתמש פעיל
לגבי @hbecker אני בהחלט סומכת עליה שהיא יודעת מה היא כותבת.
מסכים - והעיקר הבריאות - שה' ישיב להרב הבר, איש של עשיה, איש של דור, שמפליא לעשות.
ואכן, המשך הדברים שלכם מסכם את מה שתכתבתי - אלו שמנסים לעצב דעת קהל, אינם נושאים באחריות, ואי אפשר לסמוך עליהם.
בשורות טובות בקרוב!

רפואל

משתמש צעיר
מוזיקה ונגינה
לגבי מושתלי איברים עד גיל 18 לא ידוע על אחד שנדבק. (מקור:בית חולים שניידר-לא רשמי אך אמין)
ולטענת בית חולים שניידר אין שנוי בנהלים בילדים מושתלי איברים משום שהטענה שבילדים זה פוגע פחות-לשיטתם היא טענה נכונה ומסתמכים עליה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה