תח"צ התעללות נוספת של נהגי חברת קוים בתושבי מודיעין עילית! - שביתת פתע בקוים העירוניים!

מצב
הנושא נעול.

שלום לקרוב

משתמש רשום
בלת"ק
דיעה לא פופולרית.

אם אכן משמיצים אותם יומיומית באופן גזעני, אז הם צודקים!!

אי אפשר לעבוד ככה!
לא מצדיק שביתה ביום שישי בעיר כל כך תלויית תחבורה ציבורית, אבל זו זעקה של אנשים שאין להם דרך אחרת.

אני לא רוצה לחנך את הילדים שלי להתנהג ככה לשום יצור אנוש.
לא כלפי יהודי, לא כלפי דרוזי וגם לא כלפי ערבי.

ואם הילד שלי היה מקלל את מוחמד בפני ערבי, הייתי מאד מאד עצוב מזה. מאד מאד מאד.
לא רוצה שהילדים שלי יגדלו כאלו.
ומצד שני סיפור מאתמול נסעתי בקו 15 מודיעין שמשום מה אין לו תחנה בכניסה לעיר לפני השער וחייל עם תיקי ענק רצה לרדת כדי שלא יצטרך להיסחב והנהג לא הסכים בשום אופן לעצור לו מה שהוא כן עושה מידי יום לערבים.... אז אם הנהגים מערבים דעות ושנאה לאומנית אז יאללה....

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מי אמר שהקללה הייתה מחוץ למו"ע ובכל האשימו את תושבי מו"ע?
יש לזה מקור?

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
אבי רבינא: ‏מהומה בין נהג ערבי לנוסע חרדי במודיעין עילית, הובילה לשביתה של הנהגים היום, היום הכי עמוס בשבוע. בעימות בין הנהג לנוסע כפי שנראה בתיעוד, הנהג מקלל את איתמר בן גביר. ראש העיר גוטרמן כינס הבוקר את הנהגים והבטיח לשמור על כבודם. הם חוזרים לעבודה.

Sara Rivka

משתמש מקצוען
ומצד שני סיפור מאתמול נסעתי בקו 15 מודיעין שמשום מה אין לו תחנה בכניסה לעיר לפני השער וחייל עם תיקי ענק רצה לרדת כדי שלא יצטרך להיסחב והנהג לא הסכים בשום אופן לעצור לו מה שהוא כן עושה מידי יום לערבים.... אז אם הנהגים מערבים דעות ושנאה לאומנית אז יאללה....
אני יום אחד נסעתי לירושלים ובמעבר מכבים הנהג עצר לאחד הערבים והוריד אותו, זה היה ממש מפחיד כבר הספקתי לחשוב כל מיני מחשבות...
תדעו שעל כאלה דברים צריך להתלונן גם בחברה, וגם במשרד התחבורה.

אגב, השקרים ששיש בשירות הלקוחות שלהם הם מזעזעים:

קו 209 של השעה 20:30 בד"כ מאחר וע"כ אני מתקשרת ל*2060 כדי שיאמר לי איפה נמצא האוטובוס, כיון שבד"כ האוטובוסים שייכים לחברה קבלנית ואין אפשרות לבדוק ב"קל קו" איפה האוטובוס נמצא, אתמול כשהתקשרתי המוקדן אמר לי שהאוטובוס באיחור מנסיעה קודמת והוא עכשיו נוסע לכיון התחנה הראשונה, לא עוברת דקה והאוטובוס מופיע מול עיני, כשמינימום הזמן שלוקח להגיע מהתחנה הראשונה ועד לתחנה בה עליתי, ללא העלאת נוסעים, הוא 5 דקות.

סיפור נוסף, הקוים לירושלים בשעות הערב באזור השעות 18:00 - 20:00 פעמים רבות מאחרים, או שכלל לא יוצאים, ומאחר ופעם בשבוע באופן קבוע אני נוסעת בשעות אילו לירושלים, אני רגילה להתקשר למוקד(כמובן שגם הם שייכים בד"כ לחברה קבלנית), יום אחד כשהתקשרתי למוקד, המוקדן ענה לי שהאוטובוס יצא כבר מהעיר, עניתי לו שאני ממתינה בתחנה החל משעת היציאה של האוטובוס אז או שהנהג דילג על תחנות (ד"א אני מחכה באחת התחנות הראשונות) או שהוא לא יצא אחד מהשניים, והנה תוך כדי שאני בטלפון עם המוקדן שאמר לי שהאוטובוס כבר יצא מהעיר האוטובוס מגיע לתחנה!!! כששאלתי אותו איך זה יתכן הוא אמר לי שזה האוטובוס הבא, אבל זה לא נכון בגלל שההפרש בין האוטובוסים הוא של חצי שעה ועדין לא עברה חצי שעה מיציאת האוטובוס הראשון
בקיצור ש-ק-ר-נ-י-ם-!-!

סטודיו מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש שם הרבה נהגים ערבים גרועים ברות מסחררות
יורקים על נוסעים
פעם אחת נסעתי והנהג טסססססס כמו חמור אמיתי
אמרתי לו סליחה אנחנו לו בלונע פארק במקום להגיד לו סליחה אנחנונלו בכפר ערבי והוא בטח היה חוטף עצבים
אז הוא החזיר לי מה איכפת לך קיבלת בכזה מחיר מוזל לונע פארק

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מה פשר הפקק עכשיו משילת לכיוון מודי"ע?
זה כל שבוע?

סגול בהיר

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אני יום אחד נסעתי לירושלים ובמעבר מכבים הנהג עצר לאחד הערבים והוריד אותו, זה היה ממש מפחיד כבר הספקתי לחשוב כל מיני מחשבות...

קו 209 של השעה 20:30 בד"כ מאחר וע"כ אני מתקשרת ל*2060 כדי שיאמר לי איפה נמצא האוטובוס, כיון שבד"כ האוטובוסים שייכים לחברה קבלנית ואין אפשרות לבדוק ב"קל קו" איפה האוטובוס נמצא, אתמול כשהתקשרתי המוקדן אמר לי שהאוטובוס באיחור מנסיעה קודמת והוא עכשיו נוסע לכיון התחנה הראשונה, לא עוברת דקה והאוטובוס מופיע מול עיני, כשמינימום הזמן שלוקח להגיע מהתחנה הראשונה ועד לתחנה בה עליתי, ללא העלאת נוסעים, הוא 5 דקות.

סיפור נוסף, הקוים לירושלים בשעות הערב באזור השעות 18:00 - 20:00 פעמים רבות מאחרים, או שכלל לא יוצאים, ומאחר ופעם בשבוע באופן קבוע אני נוסעת בשעות אילו לירושלים, אני רגילה להתקשר למוקד(כמובן שגם הם שייכים בד"כ לחברה קבלנית), יום אחד כשהתקשרתי למוקד, המוקדן ענה לי שהאוטובוס יצא כבר מהעיר, עניתי לו שאני ממתינה בתחנה החל משעת היציאה של האוטובוס אז או שהנהג דילג על תחנות (ד"א אני מחכה באחת התחנות הראשונות) או שהוא לא יצא אחד מהשניים, והנה תוך כדי שאני בטלפון עם המוקדן שאמר לי שהאוטובוס כבר יצא מהעיר האוטובוס מגיע לתחנה!!! כששאלתי אותו איך זה יתכן הוא אמר לי שזה האוטובוס הבא, אבל זה לא נכון בגלל שההפרש בין האוטובוסים הוא של חצי שעה ועדין לא עברה חצי שעה מיציאת האוטובוס הראשון
בקיצור ש-ק-ר-נ-י-ם-!-!
אני נוסעת יום יום לירושלים, ובחודשיים האחרונים אני חושבת שלא היה יום (!) ש2 האוטובוסים גם הלוך וגם חזור יצאו בזמן. מקסימום שניהם יצאו וזה גם הישג מטורף.
וגם אני מידי יום מתקשרת ל*2060 ושומעת מהם סיפורים מסמרי שיער למה האוטובוס מאחר רק הפעם, אני כבר רגילה לתשובה "הוא באיחור מהנסיעה הקודמת", הייתי ממליצה להם לגוון לפחות.

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
יש פיתרון אחד לכל הבעיות שעלו פה - נהגים חרדים!
חייבים לעודד אנשים מתאימים לעבוד בתח"צ, ולכבד כל נהג שירגיש שהוא עושה חסד.
רק ככה יהיה לנו נעים ונוח בתחבורה.

וכל אחד יכול לפנות לחברים שלו שעובדים ומתאימים לזה, לעודד וללחוץ עד שנראה שינוי, החברות משוועות לנהגים ומתגמלים יפה.

Sara Rivka

משתמש מקצוען
יש פיתרון אחד לכל הבעיות שעלו פה - נהגים חרדים!
חייבים לעודד אנשים מתאימים לעבוד בתח"צ, ולכבד כל נהג שירגיש שהוא עושה חסד.
רק ככה יהיה לנו נעים ונוח בתחבורה.

וכל אחד יכול לפנות לחברים שלו שעובדים ומתאימים לזה, לעודד וללחוץ עד שנראה שינוי, החברות משוועות לנהגים ומתגמלים יפה.
כל עוד מנהלי הסניף יהיו ערביים ולראש העיר זה לא בדיוק יפריע הבעיות ימשכו.
זה שכל רמדאן וכל חג מוסלמי אין אוטובוסים בגלל החג זה נטו בגלל זה שמנהלי הסניף ערבים, במקומות אחרים שמנהלי הסניף הם יהודים כמו בביתר, אין את כל החגיגות האלה.

ואולי אתה מתנדב לעבוד בתח"צ, תעשה חסד עם הציבור וכך יהיה לנו נעים ונוח... מקווה שזה מספיק משכנע ;)

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני רוצה לומר פה דבר חשוב.
כדי שמקרים כאלו יפחתו לפחות, יש להתייחס לנהגים הערבים בצורה אנושית- לא משנה כמה אתה שונא אותו הוא זה שאמור להביא אותך למחוז חפצך- תן לו לפחות לעשות את העבודה שלו!
לא מזמן חיכיתי לאוטובוס מירושלים לעמנואל בשעה 12 בלילה במוצאי שבת, בספסל הראשון ישב ילד בן 12- 13 ולא הפסיק לקלל את הנהג וגם הוציא לו גז פלפל! הנהג לא הסכים להמשיך ליסוע ואני לא שאלתי למה הוא לא נוסע אלא למה הוא לא קורא למשטרה! בהתחלה חיכיתי בתחנה לאוטובוס הבא או שהילד יירד, אח"כ עליתי לאוטובוס והתיישבתי בספסל האחרון ולא שילמתי עד שהאוטובוס התחיל לסוע. בסוף הילד ירד ועבר לאוטובוס הבא- 12:30.
סיפור דומה עם ילד שלא שילם והתחיל לקלל את הנהג על שדרש תשלום הסתיים בנוסע ששילם עליו.
ואני אומרת שוב- רחמים עליכם ועל כל הציבור- הנהג אמור להסיע אותכם - אל תפריעו לו ואל תקללו!

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
איזה משפט....בול
איזה משפט מעוות!!
במודיעין עילית בשונה מערים חרדיות אחרות
ההתיחסות לקבלת ילדים למוסדות זה פר משפחה
איך שהיא מתנהלת ומה הרמה הרוחנית
בכיתות של הילדים שלי בסמינר, בחיידר ובישיבות הקטנות - יש ילדים של נהגים
ושל עובדים מכל הסוגים. הכל תלוי באנשים עצמם.
לא אם עובדים או לא, ובטח לא מה הם עובדים
השאלה מה האוירה והחינוך בבית.

דודי אהרן

משתמש צעיר
הגיע הזמן רק מאוחר
כשיהיה אכפת למישהו בעיריה הדבר הזה ששמו תחבורה כבישים וכדו'
יזוז משהו .
בערים בהם יש נציג אחראי על החברה של האוטובוסים העסק נראה הרבה יותר רציני
ולא צריך נהגים חרדים לא חסר ערים בארץ ללא חרדים וללא ערבים.

חיים הקוסם

משתמש מקצוען

בקיצור ש-ק-ר-נ-י-ם-!-!

אני נוסעת יום יום לירושלים, ובחודשיים האחרונים אני חושבת שלא היה יום (!) ש2 האוטובוסים גם הלוך וגם חזור יצאו בזמן. מקסימום שניהם יצאו וזה גם הישג מטורף.
וגם אני מידי יום מתקשרת ל*2060 ושומעת מהם סיפורים מסמרי שיער למה האוטובוס מאחר רק הפעם, אני כבר רגילה לתשובה "הוא באיחור מהנסיעה הקודמת", הייתי ממליצה להם לגוון לפחות.
גם לי היה כזה סיפור..
אבל תדעו שיש להם חוק שאסור להם לנתק שיחה ללקוח. ולכן אפשר לייבש אותם בטלפון ולשגע אותם
כמו: התשובה שלי לא מקובלת עלי, אני מבקש בדיקה נוספת וכו'

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה