עוגות/עוגיות התעוזה משתלמת! עוגה עם אבוקדו

CO2

משתמש פעיל
לא יודעת מתי שמעתי לראשונה על הטיפ הזה: במקום מרגרינה לשים בעוגה אבוקדו!
אבל בדיוק כמוך אמרתי תמיד: אויש, אני לא אנסה את זה לעולם
עד ש...
נזכרתי בעוגה האהובה עלי
שלא הכנתי מלא זמן כי אני לא רוצה מרגרינה
והחלטתי לנסות
מה יקרה? מקסימום עוגה הלכה לפח
ומנגד - אם עליתי על משהו... שווה!
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות מבצק שמרים קר וקפה (הטעימה הזו)
ובמקום 2 מרגרינה שמתי כוס שמן וכוס אבוקדו מרוסק
זה יצא מעולה! פריך! טעים!
לא גיליתי לכולם עד שהתחסלה חצי תבנית, ולא הרגישו כלום
הבצק לפני האפייה קיבל גוון ירקרק עדין מאוד, אבל אחרי האפייה לא ראו כלום!

נסו ותשתפו!
 

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
לא יודעת מתי שמעתי לראשונה על הטיפ הזה: במקום מרגרינה לשים בעוגה אבוקדו!
אבל בדיוק כמוך אמרתי תמיד: אויש, אני לא אנסה את זה לעולם
עד ש...
נזכרתי בעוגה האהובה עלי
שלא הכנתי מלא זמן כי אני לא רוצה מרגרינה
והחלטתי לנסות
מה יקרה? מקסימום עוגה הלכה לפח
ומנגד - אם עליתי על משהו... שווה!
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות מבצק שמרים קר וקפה (הטעימה הזו)
ובמקום 2 מרגרינה שמתי כוס שמן וכוס אבוקדו מרוסק
זה יצא מעולה! פריך! טעים!
לא גיליתי לכולם עד שהתחסלה חצי תבנית, ולא הרגישו כלום
הבצק לפני האפייה קיבל גוון ירקרק עדין מאוד, אבל אחרי האפייה לא ראו כלום!

נסו ותשתפו!
הברקת!
 

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עכשיו אני חייבת מתכון ;)
 

מ7043

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא יודעת מתי שמעתי לראשונה על הטיפ הזה: במקום מרגרינה לשים בעוגה אבוקדו!
אבל בדיוק כמוך אמרתי תמיד: אויש, אני לא אנסה את זה לעולם
עד ש...
נזכרתי בעוגה האהובה עלי
שלא הכנתי מלא זמן כי אני לא רוצה מרגרינה
והחלטתי לנסות
מה יקרה? מקסימום עוגה הלכה לפח
ומנגד - אם עליתי על משהו... שווה!
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות מבצק שמרים קר וקפה (הטעימה הזו)
ובמקום 2 מרגרינה שמתי כוס שמן וכוס אבוקדו מרוסק
זה יצא מעולה! פריך! טעים!
לא גיליתי לכולם עד שהתחסלה חצי תבנית, ולא הרגישו כלום
הבצק לפני האפייה קיבל גוון ירקרק עדין מאוד, אבל אחרי האפייה לא ראו כלום!

נסו ותשתפו!
אפשר את המתכון המלא?
 

CO2

משתמש פעיל
לצערי לא
אבל היה נראה רגיל לגמרי
אשמח למתכון המלא!

עכשיו אני חייבת מתכון ;)
הקטע הוא לא מתכון ספציפי
יעבוד לדעתי על כל מתכון של בצק פריך, במקום המרגרינה לשים חצי מהכמות שמן וחצי אבוקדו
אם אתן סתם ככה רוצות את המתכון הספציפי - אעלה בהמשך
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא יודעת מתי שמעתי לראשונה על הטיפ הזה: במקום מרגרינה לשים בעוגה אבוקדו!
אבל בדיוק כמוך אמרתי תמיד: אויש, אני לא אנסה את זה לעולם
עד ש...
נזכרתי בעוגה האהובה עלי
שלא הכנתי מלא זמן כי אני לא רוצה מרגרינה
והחלטתי לנסות
מה יקרה? מקסימום עוגה הלכה לפח
ומנגד - אם עליתי על משהו... שווה!
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות מבצק שמרים קר וקפה (הטעימה הזו)
ובמקום 2 מרגרינה שמתי כוס שמן וכוס אבוקדו מרוסק
זה יצא מעולה! פריך! טעים!
לא גיליתי לכולם עד שהתחסלה חצי תבנית, ולא הרגישו כלום
הבצק לפני האפייה קיבל גוון ירקרק עדין מאוד, אבל אחרי האפייה לא ראו כלום!

נסו ותשתפו!
השימוש באבוקדו בעוגות [ובכל מיני דברים אחרים], די נכנס בשנים האחרונות.

נשמע ניסוי מעניין מה שעשית.

נא להעלות מתכון .... ואם יש תמונה אז עדיף גם אותה.
 

CO2

משתמש פעיל
הנה המתכון:
לבצק:
5 כוסות קמח
2 כפות שמרים
5 חלמונים
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
כוס שמן
כוס אבוקדו מרוסק היטב למחית חלקה

ללוש לבצק אחיד
לחלק ל-3 כדורים
כל חלק לרדד לעלה בגודל תבנית תנור

למלית:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
4 כפות קפה נמס

להקציף חלבונים וסוכר
להוסיף קפה ולערבב

להניח שכבת בצק, חצי מהמלית
עוד שכבת בצק, יתרת המלית ולסיום את העלה האחרון
לחורר את הבצק העליון עם קיסם עץ (כדי שלא יתנפח)
לאפות עד שמזהיב
לזרות אבקת סוכר ולאכול בתיאבון, ולבריאות
 

חמוצית

משתמש רשום
הנה המתכון:
לבצק:
5 כוסות קמח
2 כפות שמרים
5 חלמונים
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
כוס שמן
כוס אבוקדו מרוסק היטב למחית חלקה

ללוש לבצק אחיד
לחלק ל-3 כדורים
כל חלק לרדד לעלה בגודל תבנית תנור

למלית:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
4 כפות קפה נמס

להקציף חלבונים וסוכר
להוסיף קפה ולערבב

להניח שכבת בצק, חצי מהמלית
עוד שכבת בצק, יתרת המלית ולסיום את העלה האחרון
לחורר את הבצק העליון עם קיסם עץ (כדי שלא יתנפח)
לאפות עד שמזהיב
לזרות אבקת סוכר ולאכול בתיאבון, ולבריאות
גם בשמן קוקוס תצא לך תוצאה זהה ופריכה
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אם כבר אבוקדו, עד מתי אפשר להשיג אותם יפים וטעימים?
 

CO2

משתמש פעיל
השבוע העזתי שוב
עם עוגת סנדויץ' שוקולד
ויצא מעולה!
במיוחד בשבילכן - הנה כמה תמונות
IMG_0462.JPG

הבצק:
IMG_0463.JPG

IMG_0472.JPG
IMG_0475.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
נראה מושלם!
אפשר מתכון?
הנה המתכון:
לבצק:
5 כוסות קמח
2 כפות שמרים
5 חלמונים
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
כוס שמן
כוס אבוקדו מרוסק היטב למחית חלקה

ללוש לבצק אחיד
לחלק ל-3 כדורים
כל חלק לרדד לעלה בגודל תבנית תנור

למלית:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
4 כפות קפה נמס

להקציף חלבונים וסוכר
להוסיף קפה ולערבב

להניח שכבת בצק, חצי מהמלית
עוד שכבת בצק, יתרת המלית ולסיום את העלה האחרון
לחורר את הבצק העליון עם קיסם עץ (כדי שלא יתנפח)
לאפות עד שמזהיב
לזרות אבקת סוכר ולאכול בתיאבון, ולבריאות
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
איך יחס האבוקדו לעומת המרגרינה?
אם אני צריכה 100 גרם מרגרינה אז כמה כוסות של אבוקדו מרוסק זה יוצא?
וכדי למלא כוס בכמה אבוקדו השתמשת?
זה נראה ממש שווה
 

CO2

משתמש פעיל
איך יחס האבוקדו לעומת המרגרינה?
אם אני צריכה 100 גרם מרגרינה אז כמה כוסות של אבוקדו מרוסק זה יוצא?
וכדי למלא כוס בכמה אבוקדו השתמשת?
זה נראה ממש שווה
כוס אבוקדו לחבילת מרגרינה
בכל מתכון חצי כמות אבוקדו וחצי שמן
 

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רק תספרו לי איפה אתן משיגות אבוקדו
לא מוצאת בכלל -לא ביש, לא בבר כל ולא במשנת יוסף
(מודיעין עילית)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה