לא יודעת מתי שמעתי לראשונה על הטיפ הזה: במקום מרגרינה לשים בעוגה אבוקדו!
אבל בדיוק כמוך אמרתי תמיד: אויש, אני לא אנסה את זה לעולם
עד ש...
נזכרתי בעוגה האהובה עלי
שלא הכנתי מלא זמן כי אני לא רוצה מרגרינה
והחלטתי לנסות
מה יקרה? מקסימום עוגה הלכה לפח
ומנגד - אם עליתי על משהו... שווה!
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות מבצק שמרים קר וקפה (הטעימה הזו)
ובמקום 2 מרגרינה שמתי כוס שמן וכוס אבוקדו מרוסק
זה יצא מעולה! פריך! טעים!
לא גיליתי לכולם עד שהתחסלה חצי תבנית, ולא הרגישו כלום
הבצק לפני האפייה קיבל גוון ירקרק עדין מאוד, אבל אחרי האפייה לא ראו כלום!
נסו ותשתפו!
אבל בדיוק כמוך אמרתי תמיד: אויש, אני לא אנסה את זה לעולם
עד ש...
נזכרתי בעוגה האהובה עלי
שלא הכנתי מלא זמן כי אני לא רוצה מרגרינה
והחלטתי לנסות
מה יקרה? מקסימום עוגה הלכה לפח
ומנגד - אם עליתי על משהו... שווה!
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות מבצק שמרים קר וקפה (הטעימה הזו)
ובמקום 2 מרגרינה שמתי כוס שמן וכוס אבוקדו מרוסק
זה יצא מעולה! פריך! טעים!
לא גיליתי לכולם עד שהתחסלה חצי תבנית, ולא הרגישו כלום
הבצק לפני האפייה קיבל גוון ירקרק עדין מאוד, אבל אחרי האפייה לא ראו כלום!
נסו ותשתפו!