היכן רואים פה את ההזדהות עם הערבים?
ולהפך נגד היהודים?
היכן רואים פה את ההזדהות עם הערבים?
שהם יצאו עם זה היום ולא מחר\אתמול למשלהיכן רואים פה את ההזדהות עם הערבים?
ולהפך נגד היהודים?
יש היום שביתה כוללת של ערביי ישראל.היכן רואים פה את ההזדהות עם הערבים?
ולהפך נגד היהודים?
הוט מוביילהי אנחנו כרגע בסלקום, רוצים להתנתק! לאן כדאי?
למה אין תחליףלא רק
גולן כהיום שייכת לסלקום הם קנו את זה
וגם חברת הנייח 013 שייכת לסלקום
אז אין כאן הרבה אפשרויות.
כי אין תחליף עדיין לגולן טלקום בנייד
ו-013 בנייח.
תלוי מאוד באיזה עיר אתםהי אנחנו כרגע בסלקום, רוצים להתנתק! לאן כדאי?
לא בגלל התשתיות המשותפות, אלא בגלל הבעלות - סלקום רכשו את גולן טלקום וכיום זו חברת בת שלהםמי שבגולן גם נקרא שהוא בסלקום בגלל התשתיות המשותפות?
אין עניין להעניש את כל מי שיש לו קשרים עסקיים עם סלקוםלא בגלל התשתיות המשותפות, אלא בגלל הבעלות - סלקום רכשו את גולן טלקום וכיום זו חברת בת שלהם
לי אמרו חצי שנה, אבל הניוד לא היה לסלקום אלא להוט מוביילכנראה תלוי באזור, לי היתה קליטה מעולה בפרטנר.
כרגע אני עדיין בסלקום כי כשהתניידתי קבלתי מכשיר מתנה, ואני צריכה לבדוק אם זה לא מותנה במספר חודשים.
יש למישהו מידע?
חוקית אני יודעת שאפשר.לי אמרו חצי שנה, אבל הניוד לא היה לסלקום אלא להוט מובייל
למעשה אני חושבת שחוקית אפשר לנייד קודם, אבל זה פוגע בסוכן שלא מקבל את האחוזים שלו על הניוד, ויוצא שהוא מפסיד על המתנה שנתן לכם.
עוברים לגולן טלקום שעובדת על תשתיות סלקום.מה עושים, באזור שלי רק לסלקום יש קליטה.... ????
בטוח?לא בגלל התשתיות המשותפות, אלא בגלל הבעלות - סלקום רכשו את גולן טלקום וכיום זו חברת בת שלהם
גולן ונטווזין זה חברות בת של סלקוםלפרטנר יש מחירים מאד טובים עכשיו (הציעו לי שבוע שעבר חבילה יותר משתלמת מסלקום)
אם אני לא טועה, גולן ונטווין זה חברות בת של סלקום
שימו לב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: