אני לא הייתי מאחל לך אף פעם להיות מפוטר מעבודה כלשהוא, גם אם תמצא בסוף עבודה.א. אם היו מפוטרים כבר היינו יודעים מכך
ב. לגבי העובדים בעז"ה יקלטו בחברות שיקבלו כמות של לקוחות חדשים
כרוז כזה שנותן לכל העובדים שעה חופש - שעלותה היא מיליונים למעסיקאני מבטיח לך שמי שהפיץ את הכרוז כבר פוטר.
החברות האחרות מתרחבות והם יקלטו עובדים מהתחום.היי חברים!
אני רוצה לתת פה מבט מזווית אחרת.
בסוף מדובר פה במאות עובדים יהודים(!!) שיפוטרו עקב כל הסגה הזאת.
עקב צמצום והתייעלות של משאבי החברה.
ועל זה אנחנו פחות חושבים.
לא שאני בעד השביתה של החברה. אני מגנה בתוקף את הסימטריה של ,הטרור היהודי".
אבל בסוף זה יפגע בפרנסה של מאות משפחות.
אני מקוה בשבילך שיש לך עבודה יותר טובה מנותן שירות לקוחות של סלקוםאני לא הייתי מאחל לך אף פעם להיות מפוטר מעבודה כלשהוא, גם אם תמצא בסוף עבודה.
מותר לי לחלוק עליך?.. נכון?כרוז כזה שנותן לכל העובדים שעה חופש - שעלותה היא מיליונים למעסיק
נכתב רק על דעת המנכ"ל והדירקטוריון
הגיע הזמן שנפסיק להושיט את הלחי השניה
המאמר נכתב לפני שנה והוא מדבר על הטוקמנים שהערבים צורכים.אני פתאום חושב:
הובא כאן שלסלקום מנעד רחב של לקוחות בציבור הערבי.
יתכן מאד שהם לקחו בחשבון עשרות או אולי אפילו מאות אלפי לקוחת ימניים, כנגד מאות אלפי ערביים שיראו את המחאה הרחבה ובדווקא יעברו אליהם.
אם יצליחו בזה - מושחתים, אבל לסחור הם יודעים.
לחלוק מותר אבל איך אפשר לחלוק שזה מגיע מהצמרת הכי גבוהה בחברהמותר לי לחלוק עליך?.. נכון?
עצומה נגד חברת התקשורת תחתמו ושתפו-
כתובת האינטרנט של העצומה: http://www.atzuma.co.il/mitnatkimeatishkoret
אח שלי בכיף. הכל באהבה!לחלוק מותר אבל איך אפשר לחלוק שזה מגיע מהצמרת הכי גבוהה בחברה
אז נמאס כבר שיורקים עלינו ואנחנו שותקים ומקבלים כל פילפול של החברה לאחר
מעשה של לא התכונו רק חשבנו וכו' ולכן כן צריך להתנתק וגם להסביר לחברה למה אנחנו מתנתקים
אני עדיין מחכה שמישו יספר מה קרה שם
למי שיש נטפרי לא עוזר לו לעשות גוגל.עלק תעשי כבר גוגל
מקור?עד עכשיו פרשו כ 30,000 אנשים זה המון
היי חברים!
אני רוצה לתת פה מבט מזווית אחרת.
בסוף מדובר פה במאות עובדים יהודים(!!) שיפוטרו עקב כל הסגה הזאת.
עקב צמצום והתייעלות של משאבי החברה.
ועל זה אנחנו פחות חושבים.
לא שאני בעד השביתה של החברה. אני מגנה בתוקף את הסימטריה של ,הטרור היהודי".
אבל בסוף זה יפגע בפרנסה של מאות משפחות.
כל עובד יהודי שפוי כבר אמור היה להתפטר מעצמו...אני לא הייתי מאחל לך אף פעם להיות מפוטר מעבודה כלשהוא, גם אם תמצא בסוף עבודה.
במיוחד בשבלך!!!למי שיש נטפרי לא עוזר לו לעשות גוגל.
היא היתה מסוקרנת ממה קרה לדנה ויס ומי עשה לה קרניים, לא מהסיפור של סלקום.במיוחד בשבלך!!!
סלקום שבתה למען דו-קיום ועוררה זעם ציבורי - כל רגע
לאחר התפרעויות ועימותים בשבוע האחרון ברחבי הארץ, חברת סלקום קראה לעובדיהם לשבות במשך כשעה למען העברת המסר של דו-קיום ושלום: "אל תתנו לקיצוניים לקבוע לנו את סדר היום" | בעקבות כך, ברשתות החברתיות זעמו וקראו: "עוזבים את סלקום"www.kore.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: