מנקר עיניים זה עניין של גאוגרפיה..סקודה קארוק.
חדשה יד ראשונה.
)אח קטן וצנוע יותר של קודיאק)
האם זה מנקר עיניים או גורם לקנאה לטעמכם?
פסלתי את הקיה ספורטאז
החדשה מטעם זה.
כל הכבוד על המחשבה!סקודה קארוק.
חדשה יד ראשונה.
פסלתי את הקיה ספורטאז
החדשה מטעם זה.
קארוק זה בהחלט כמו הספורטאזסקודה קארוק.
חדשה יד ראשונה.
פסלתי את הקיה ספורטאז
החדשה מטעם זה.
לא ראית ספורטאז 2022!קארוק זה בהחלט כמו הספורטאז
אני לא מסתכל על החיצוניותלא ראית ספורטאז 2022!
זה מטורף.
?אתה בטח מכיר את הסיפור עם הרב שטיינמן.........
מאוד תלוילענ"ד עדיף עדיף רכב ישן ברמה גבוהה מרכב חדש ברמה נמוכה.
חשבונאית אתה צודק, זה לא משתלם, אבל...תראה, זה לחלוטין עניין של טעם אישי. אבל לטעמי ירידת הערך של רכב חדש לא שווה את היתרון שלו. נכון שיש עליו 3 שנים אחריות ובקושי טיפולים, אבל בשנים הראשונות הערך שלו יורד המון (בשנייה שיצאת עם הרכב החדש מהחניה של היבואן הערך שלו יורד ב5%...). תחשוב שבכסף הזה יכולת לקנות רכב בן שנתיים או שלוש ברמה הרבה יותר גבוהה. לכן אני קונה רק רכבים מאוד אמינים בני שנים בודדות שבקושי יש להם טיפולים ומרוויח מכל העולמות.
מסכים.תראה, זה לחלוטין עניין של טעם אישי. אבל לטעמי ירידת הערך של רכב חדש לא שווה את היתרון שלו. נכון שיש עליו 3 שנים אחריות ובקושי טיפולים, אבל בשנים הראשונות הערך שלו יורד המון (בשנייה שיצאת עם הרכב החדש מהחניה של היבואן הערך שלו יורד ב5%...). תחשוב שבכסף הזה יכולת לקנות רכב בן שנתיים או שלוש ברמה הרבה יותר גבוהה. לכן אני קונה רק רכבים מאוד אמינים בני שנים בודדות שבקושי יש להם טיפולים ומרוויח מכל העולמות.
מאוד תלוי
כי רכב חדש ברמה נמוכה בדרך כלל יהיה יותר טוב מישן ברמה גבוהה
אבל מה שכן הייתי מעדיף רכב יותר פשוט עם האבזור הגבוה מאשר רכב יקר עם האבזור הכי נמוך
מסכים איתך לא לשלם בגין קריעת הניילונים ואני גם לא מצדיק רכב חדשלא מסכים יש לי רכב משנת 2008 נוח פי 10 מרכבים למיניהם חדשים מהנילונים משנת 2022 החברה התגובות שלהרכב השימוש בתוכו ועוד מיליון דברים צשתנים ברכב שהרבה פעמים הישן הטוב טוב בהרבה מהחדש הדפוק על טקס קריעת הנילונים והריח המשכר אני לא משלם 100000
אתה בטח מכיר את הסיפור עם הרב שטיינמן.........
אחד נכנס למרן ראש הישיבה זצ"ל ואמר לו שהוא רוצה לקנות רכב מפואר ואשתו מתנגדת כי היא פוחדת שיקנאו בו,
הלוואי וככה העולם היה מתנהג המשיח כבר היה מגיע מזמןןןןןןןןןןןןןןןןאחד נכנס למרן ראש הישיבה זצ"ל ואמר לו שהוא רוצה לקנות רכב מפואר ואשתו מתנגדת כי היא פוחדת שיקנאו בו,
מרן ראש הישיבה שאל אותו, ש"ס אתה יודע? אמר לו, לא, המשיך ושאל מסכת אחת אתה יודע? גם כן לא...
אמר לו מרן זצ"ל אז מה יש לקנאות בך?
אין לכם מושג כמה אנשים הצליחו לעבור טסט בזכות הטכנולוגיה הזו):סטיה מנתיב
מאן יימר לך ש @קלופ לא יודע ש''ס או לפחות מסכת אחת כמו שצריך, אני סומל על החזקת כשרות שלו שהוא בטח יודע, ובתוספת רכב חדש נכון להיזהר מעינא בישא..אחד נכנס למרן ראש הישיבה זצ"ל ואמר לו שהוא רוצה לקנות רכב מפואר ואשתו מתנגדת כי היא פוחדת שיקנאו בו,
מרן ראש הישיבה שאל אותו, ש"ס אתה יודע? אמר לו, לא, המשיך ושאל מסכת אחת אתה יודע? גם כן לא...
אמר לו מרן זצ"ל אז מה יש לקנאות בך?
מסכים איתך לא לשלם בגין קריעת הניילונים ואני גם לא מצדיק רכב חדש
אבל לדעתי ברור שרכב חדש נח פי 100 מישן
רק אם תסתכל על החידושים שיש ברכבים היום לעומת 2008 (חלקם אפשר גם בישנים בעלות ובחדשים זה מובנה)
מצלמת רוורס
חיישני רוורס
חימום מושבים
סטיה מנתיב (אין על הדבר המבורך הזה)
חניה אוטומטית
בקרת שיוט (אין על הדבר המבורך הזה)
מצלמת חניה
אזהרה שטח מת
מולטימדיה מובנית שמסוכרנת עם כל מערכות הרכב שהרבה יותר טובה ממשהו שמתקינים לבד
ועוד ועוד שיפורים שהופכים את חויית הנהיגה למשהו ב100 רמות יותר גבוהות
ואם אתה @שואף לגדולות אז איך אתה לא שואף לרכב חדש
מסכים איתך לא לשלם בגין קריעת הניילונים ואני גם לא מצדיק רכב חדש
אבל לדעתי ברור שרכב חדש נח פי 100 מישן
רק אם תסתכל על החידושים שיש ברכבים היום לעומת 2008 (חלקם אפשר גם בישנים בעלות ובחדשים זה מובנה)
מצלמת רוורס
חיישני רוורס
חימום מושבים
סטיה מנתיב (אין על הדבר המבורך הזה)
חניה אוטומטית
בקרת שיוט (אין על הדבר המבורך הזה)
מצלמת חניה
אזהרה שטח מת
מולטימדיה מובנית שמסוכרנת עם כל מערכות הרכב שהרבה יותר טובה ממשהו שמתקינים לבד
ועוד ועוד שיפורים שהופכים את חויית הנהיגה למשהו ב100 רמות יותר גבוהות
ואם אתה @שואף לגדולות אז איך אתה לא שואף לרכב חדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: