יש לי ניסיון עם הרבה עגלות (כל ילד כמעט היה צריך להחליף סוג) והביבי ג'וגר עולה על כולם. קניתי אותה לתאומים אבל אני מבינה שגם בעגלת יחיד זה אותו רעיון. נוסעת בכייף במדרכות! ולא מאד כבדה יחסית לעגלת תאומים+2 ילדים בפנים ולפעמים עוד ילד מקדימה
השאלה אם "נמאס"זה שיקול בשבילה...נכתב ע"י saranus;930493:הבייבי ג'גר - רואים אותה בכל פינה - קצת נמאס כבר
אם יש לך תקציב - לכי על בוגבו - מהממת, נוחה, כיפית, קטנה, נוסעת חבל"ז
אוממליצה מאוד לאחר חיפוש של חודשים!!, השוואות וסקרים, על עגלה בשם מיקה 4 , קלה מאוד לא מסורבלת, יפה וזולה,] 3 חלקים-אמבטיה, טיולון וסלקל 1500 ש"ח ,קניתי עגלה חדשה דרך האינטרנט מחנות "רב קט" בבית שאן שהיא הציעה את המחיר הזול ביותר, השרות והאמינות שלהם מצוינים, והגיעה עד הבית, שימי לב דגם 4 שזה 4 גלגלים ולא 3 שזה 3 גלגלים פחות נוחה
בחנויות בבני ברק היא עולה עוד 300 ש"ח
נכון!נכתב ע"י GRN;930065:דבר אחד יש לי לומר לך, שאני מתחרטת שלא עשיתי אותו: שמעי בקול המנוסות
בתחילה יש דברים שנראים נורא חשובים, אבל אחר כך, תוך כדי השימוש, מגלים מה באמת חשוב. למשל, כמו שכתבו כאן, משקל העגלה. זה נתון חשוב מאוד שהרבה "שוכחות" אותו כשהן מחפשות את העגלה הראשונה "המושלמת".
המותג הוא כיף, וגם יפה בד"כ, אבל בשביל הכיף והיופי הזה צריך, הרבה פעמים, לסבול. תעשי חשבון אם שווה לך.
נכתב ע"י ליקי;930584:נכון!
אבל יש מי שמשקל לא מפריע לי כי היא לא נוסעת באוטבוס ולכן גם קיפול קל זאת לא בעיה.
אני עם עגלת מותג ילד שלישי ולא הייתי מחליפה אותה בשופ עגלה.
מה שאני חושבת וכבר כתבו לך זה לדעת מה את צריכה מעגלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: