אין לנו כ"כ קליטה של רדיוmp3 שיהיה תמיד עם בטרייה מלאה. זו הדרך במקרה שאין חשמל קצת להתעדכ
המספר אליו חייגתם איננו מחובר...0772009604
שלוחה 2 1 1
גל הדיווחים צריך מספר אישי שפתוח לכשריםיש למישהו מס פלא שאפשר לשמוע רדיו? משהו שעובד בכשר
למקרה שאין חשמל וממילא אין אינטרנט
אני מעדיפה להיות מוכנה ושזה לא יפתיע אותילשהיה בלתי פוסקת בבית/בממד
אוכל, מים , תעסוקה לילדים?
ב"איומים" הקודמים הצטיידנו והתחרטנו קצת כי זה היה מוגזם ובסוף ב"ה לא היה משהו רציני
כל פעם נחשוש ונרוץ לרוקן את החנויות?
אפשר להתקשר למס' 0794956257גל הדיווחים צריך מספר אישי שפתוח לכשרים
הרעיון הוא לשים דברים בצד בכדי לא לצאת בזמן המטחים אם יהיו צפופים. ולזה פחות עוזרים הסניפי ברזל.3. משרד הכלכלה גיבש רשימת סניפי ברזל - סופרמרקטים שיפעלו בעת חירום.
בתי המרקחת קיבלו אמצעים לפעול בתרחיש עלטה.
בכל רשות מקומית יש נקודת חלוקת מים [לא חדש מעכשיו] וכו' וכו'. מי שזה מטריד אותו - שיתעדכן באלו, ואולי יחסוך לאגור כמויות בית.
ברור, אבל לכאורה אין טעם לאגור ליותר מיום-יומיים. ודאי למשפחות גדולות.הרעיון הוא לשים דברים בצד בכדי לא לצאת בזמן המטחים אם יהיו צפופים. ולזה פחות עוזרים הסניפי ברזל.
רדיו לא מרגיע !יש למישהו מס פלא שאפשר לשמוע רדיו? משהו שעובד בכשר
למקרה שאין חשמל וממילא אין אינטרנט
ממש כך זה מה שתאכלו. תאמינו לי במצב מלחמה כזה שלא תהיה אפשרות להשיג אוכל תבשיל מנה חמה ברוטב מלפפון חמוץ ובנגיעת אפונה יהיה מעדן (במידה שתשיגו מים חמים...)מה למשל? אשמח לקרוא
בזמנו קנינו בעיקר מים, מנות חמות ושימורים
וזה קצת הזוי כי מה נתחיל לאכול זיתים? מלפפון חמוץ? אפונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: