אם את רוצה לקבל דמי אבטלה - תלכי.אז תכל"ס ללכת או לא?
ברור שכן. למה לא?אבל אם כתוב לי במכתב שהתפטרתי לצורך טיפול בילד והם יראו את זה אז יש טעם להגיע?סליחה על החפירות...ותודה על המענה!
אבל עד שיציעו עבודות - את יכולה לקבל דמי אבטלה.כי הם יציעו לי עבודות ואני לא רוצה ולא יכולה לעבוד כרגע..
כל הכבוד על הפירוט!ונעשה סדר בדברים:
כשבן אדם מפוטר או מתפטר הוא צריך לגשת ביום למחרת הפיטורין/התפטרות ללשכת התעסוקה (או להרשם באינטרנט )
להרשם ללשכה (באתר צריך להרשם לאתר + רישום ללשכה הספציפית המשויכת למקום מגוריו)
בפעם הראשונה מעדכנים פרטים ולא מקבלים הצעות
החל מהפעם השניה מגיעים פיזית ללשכה (אם נרשמו בלשכה צריך לבוא פעם בשבוע באותה משמרת שנרשמו בפעם הראשונה ובאותו יום!!!
משמרת א 8.30-11.00
משמרת ב 11.00-13.00
אם נרשמו באתר הוא מעדכן מתי יהיה צריך להתיצב
ומאותו פעם הפקידה מציעה עבודות ואסור לסרב (מי שמסרב לפקידה יכולים לשלול לו את הזכאות לאבטלה)
מאחרי חודש של התיצבות ניתן לקבל את האבטלה מביטוח לאומי
בכדי לקבל את הכסף צריך להגיש תביעה! לביטוח לאומי
דרך האתר או מסמכים מודפסים
לצרף אישור התפטרות/פיטורין ומסמכים מהמעסיק על גובה השכר
אפשר להגיש את התביעה מיד אחרי לשכת התעסוקה ואפשר עד שנה מיום ההתיצבות הראשון
הכסף נכנס בערך ב12 לחודש אחכ
אם בן אדם פוטר הוא יהיה זכאי מיידית
אם הוא התפטר גם אם זה לצורך טיפול בתינוק יהיה זכאי רק אחרי 90 יום
אם התפטר בגלל מעבר דירה במרחק של 40/60/90 קילומטר (ותלוי אם זה אם לילד קטן) יתכן ויהיה זכאי מידית
בכל מקרה על 5 הימים הראשונים לא מקבלים
משונה מאוד, מכירה משהי שמתייצבת כל שבוע והיא גרה בחיפה...אני מקבלת אבטלה מדצמבר
מלבד להתייצב פעם אחת כשפתחתי את התסיעה
לא התייצבתי שום חודש
בגלל המלחמה הם מתקשרים אליי כל חודש שאין צורך להתייצב רק לעדכן בטלפון את המצב התעסוקתי שלי...
ואני גרה במרכז הארץ בגוש דן מה לנו ומלחמה?
לנסות שווה.
פוטרת?אני מקבלת אבטלה מדצמבר
מלבד להתייצב פעם אחת כשפתחתי את התסיעה
לא התייצבתי שום חודש
בגלל המלחמה הם מתקשרים אליי כל חודש שאין צורך להתייצב רק לעדכן בטלפון את המצב התעסוקתי שלי...
ואני גרה במרכז הארץ בגוש דן מה לנו ומלחמה?
לנסות שווה.
כנראה שיש לה טלפון כשרמשונה מאוד, מכירה משהי שמתייצבת כל שבוע והיא גרה בחיפה...
מכיר' אדם שהוצא לחל"ת בתחילת המלחמה. ובעיקרון נידרש להגיע ללשכה פעם בחודש. אבל בפועל ברוב הפעמים קיבל טלפון (לאור מצב החרום) ממענה אוטומטי לאישור אי עבודה. יודגש כי מדובר בחל"ת שהרציונל אומר שיחזור למקום העבודה המקורי. ואין טעם להציע עבודה אחרת. מצרף קישור מלשכת התעסוקה בנושא.משהוא יודע אם אפשר להתייצב דרך האינטרנט?
גם לבעלי טלפון כשר מגיע הודעה קולית לחתימה מהירה. כנראה המשתנים הם אחרים. מצורף קישור מלשכת התעסוקה במפורשכנראה שיש לה טלפון כשר
לבעלי טלפון חכם יש אפשרות לחתום בטלפון
כן במפורש, מצ"ב קישור מסודר לאתר כל זכותאם אני לא מתפטרת רק מאריכה את החלד (חלת) גם זכאית לאבטלה אחרי 90 יום?
כן במפורש, מצ"ב קישור מסודר לאתר כל זכות
אכן טעות צריך להיות ער לשינוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: