התייעצות התיעצות עבור הפרשים גבוהים במשכורת

bym

משתמש חדש
אני עובדת ב2 מקומות, 2 תלושי שכר, יש לי הפרשים רבים ב2 התלושים למרות שעשיתי תאום מס. עשיתי גם תאום בטוח לאומי.
אני לא מבינה בתלושים.....
נראה לי יש הורדות נוספות, האם יש מה לעשות?
למי אפשר לפנות רק להתיעצות האם ההורדות יורדות כהוגן?

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אולי המשכורת עברה את התקרה שמופיעה בתיאום מס ולכן התחילו להוריד יותר?
מומלץ להביא לחשב/ת שכר או יועץ/ת מס שיעברו על זה ויגידו אם הורידו נכון או שלא

מרים.ו

משתמש חדש
את צריכה להגיש בקשה להחזר בביטוח לאומי ובמס הכנסה אחרי שנגמר השנה, בביטוח לאומי אפשר להגיש עד 7 שנים אחורה ובמס הכנסה עד 6 שנים אחורה, אפשר באופן מקוון.
אני יועצת מס ואם את מעוניינת תפני אלי למייל mv8567118 שטרודל גימל נקודה קום ואולי אוכל לעזור לך.

yehudaboss

משתמש רשום
את צריכה להגיש בקשה להחזר בביטוח לאומי ובמס הכנסה אחרי שנגמר השנה, בביטוח לאומי אפשר להגיש עד 7 שנים אחורה ובמס הכנסה עד 6 שנים אחורה, אפשר באופן מקוון.
אני יועצת מס ואם את מעוניינת תפני אלי למייל mv8567118 שטרודל גימל נקודה קום ואולי אוכל לעזור לך.
לכאורה אם מגיעה לה החזר, אז זה משהו שאפשר לעצור עכשיו, שלא ימשיך.
לכן כדאי באמת לבדוק עם הרו"ח/יועץ מס שלך,
וגם לקבל החזר על מה שכבר חוייב.

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
אני העברתי לחשבת שכר שלנו תאום ביטוח לאומי בתחילת שנה ומתברר שלאורך כל השנה היא הורידה לי כאילו לא עשיתי תאום.
למרות שבינואר היא לא הסכימה להוציא לי תלוש בלי תאום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה