יעקב ארץ-צבי
משתמש מקצוען
הם יכולים, ולכן אם הם באמת עושים את זה תפנה לחברת האשראי ותעשה הכחשת עסקה.מה באמת עושים במקרה כזה?
(הם לא יכולים לטעון שבאמת תדלקתי ואני סתם משקר?)
בהצלחה!
הם יכולים, ולכן אם הם באמת עושים את זה תפנה לחברת האשראי ותעשה הכחשת עסקה.מה באמת עושים במקרה כזה?
יש מצלמות!מה באמת עושים במקרה כזה?
לפנות לתחנה אולי יחוס...חושב שאני מבין מה הטעות שלי,
העובד אמר לי שהוא פתח משאבה מספר איקס
הלכתי לתדלק שם, ומשום מה הבנתי שאני צריך להעביר שם את הכרטיס אשראי,
אבל המכשיר לא קיבל וכתב לי להחזיר קודם את הפיה,
ואז התייאשתי ונסעתי.
קיצור הוא שילם כבר על התדלוק ולא השתמשתי בזה.
טעות שלי...
יש איך לתקן?
אם הוא הוגן ברגע הוא מאמת את מה שאתה טוען ומחזיר לך....חושב שאני מבין מה הטעות שלי,
העובד אמר לי שהוא פתח משאבה מספר איקס
הלכתי לתדלק שם, ומשום מה הבנתי שאני צריך להעביר שם את הכרטיס אשראי,
אבל המכשיר לא קיבל וכתב לי להחזיר קודם את הפיה,
ואז התייאשתי ונסעתי.
קיצור הוא שילם כבר על התדלוק ולא השתמשתי בזה.
טעות שלי...
יש איך לתקן?
יכול להיות שמישהו אחר השתמש בזה...אם הוא הוגן ברגע הוא מאמת את מה שאתה טוען ומחזיר לך....
יתכן מאודיכול להיות שמישהו אחר השתמש בזה...
זכור לי שהדלק בתחנה הזו היה אהוב במיוחד על הרכב שלי תדלקתי שם ועד אופקים ירד כמעט שתי שליש מיכל (במקום קצת פחות מחצי)אני גרה במודיעין עילית, הבוקר נכנסתי לתדלק בסונול שילת,
לדעתי דוקא הדלק שם בסדר לגמריזכור לי שהדלק בתחנה הזו היה אהוב במיוחד על הרכב שלי תדלקתי שם ועד אופקים ירד כמעט שתי שליש מיכל (במקום קצת פחות מחצי)
מה אפשר לעשות כדי לקדם את זה?????אולי הגיע הזמן לפתוח תחנת דלק במודיעין עילית?
אם נגמר לך האוויר לפני הדלק - אחד מהשניים או שאתה לא נוסע אף פעם לשום מקום או שהמצב של הצמיגים נורא ואיום.אני חושב גם על עוד משהו...
מילוי אויר בגלגלים... לפעמים אני לא צריך דלק אבל אני מתלבט לגבי מצב האויר בגלגלים, ואני לא יילך במיוחד לתחנת דלק בשביל זה.
אם היה קרוב הייתי הולך לבדוק ולמלאות.
נוסע בעיקר בעיר...אם נגמר לך האוויר לפני הדלק - אחד מהשניים או שאתה לא נוסע אף פעם לשום מקום או שהמצב של הצמיגים נורא ואיום.
פוחדת ממי?מפחדת לפנות למשטרה או לשירות לקוחות.
חבל מאד.תודה גדולה לכל העונים! גם על התובנות וגם על העצות.
הרגעתם אותי ממש, שאני לא מדמיינת שזה מוזר.
כרגע לא עושה כלום, (לא שילמתי משהו בינתיים) מפחדת לפנות למשטרה או לשירות לקוחות.
אבל אם יחזור אלי הבן אדם, כן אפנה לשירות לקוחות של סונול, כדי לנסות לדעת עוד פרטים.
בכל מקרה יש לי הוכחה שכן שולם משהו באותו תאריך.
לא הבנתי.יש כאלה שבדלקן שלהם יש שירות מלא?
מעולם לא חשבתי לא לתדלק בעצמי!
אני המוזרה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: