התייעצות התיעצות, סונול צומת שילת, המתדלק טוען שאני חייבת לו 150 שח

tovat

משתמש מקצוען
אני גרה במודיעין עילית, הבוקר נכנסתי לתדלק בסונול שילת, תדלק לי בחור צעיר.
בסיום התדלוק, הוא חזר לסגור את פתח התדלוק, הגיע איתו מתדלק מבוגר יותר, וטען שהוא מנהל המשמרת, ואמר, שהייתי שם לתדלוק לפני כמה זמן, והבחור שעכשיו תדלק לי, לחץ אז בטעות על תשלום במזומן (למרות ששילמתי באשראי) ואני נסעתי לפני שהספיק להגיד לי, ולכן הכסף הזה ירד מהמשכורת שלו, ולכן אני חייבת לו 150 ש"ח.
ניסיתי לשאול אותו על תאריך, אמר שהוא לא יודע בדיוק אבל זה היה יום שלישי כלשהו בחודש אוקטובר.
ביקש גם את הטלפון שלי ונתתי לו. אולי זו הייתה טעות.
אמרתי לו שאבדוק בפירוט האשראי ואחזור אליו לשלם, כי אני תמיד מתדלקת שם.

הסיפור ממש מוזר, כי אף פעם לא יוצא לי לתדלק ב150 מדויק, אני תמיד מתדלקת מלא באשראי.
בדקתי גם בפירוט כרטיס האשראי ואכן יש לי חיוב לסונול בתאריך 18.10 שהיה יום שלישי. אבל החיוב נראה תקין, וגם הסכום הוא כולל נקודה (סכום לא מדויק, בהתאם לכמות הליטרים)

מה הסיכוי שהדבר הזה הוא עקיצה? מישהו נתקל במשהו דומה שם בתחנת הדלק הזו?
אם לא אשלם, האם יש איזו דרך שהוא יכול לפגוע בי באמצעות מספר הטלפון שלי? או פרטי האשראי שלי (שהעביר בתדלוק עצמו)?
הם ערבים כמובן, וזה מפחיד.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
בסיום התדלוק, הוא חזר לסגור את פתח התדלוק, הגיע איתו מתדלק מבוגר יותר, וטען שהוא מנהל המשמרת, ואמר, שהייתי שם לתדלוק לפני כמה זמן, והבחור שעכשיו תדלק לי, לחץ אז בטעות על תשלום במזומן (למרות ששילמתי באשראי) ואני נסעתי לפני שהספיק להגיד לי, ולכן הכסף הזה ירד מהמשכורת שלו, ולכן אני חייבת לו 150 ש"ח.
ניסיתי לשאול אותו על תאריך, אמר שהוא לא יודע בדיוק אבל זה היה יום שלישי כלשהו בחודש אוקטובר.

הסיפור ממש מוזר, כי אף פעם לא יוצא לי לתדלק ב150 מדויק, אני תמיד מתדלקת מלא באשראי.
בדקתי גם בפירוט כרטיס האשראי ואכן יש לי חיוב לסונול בתאריך 18.10 שהיה יום שלישי. אבל החיוב נראה תקין, וגם הסכום הוא כולל נקודה (סכום לא מדויק, בהתאם לכמות הליטרים)

אם לא אשלם, האם יש איזו דרך שהוא יכול לפגוע בי באמצעות מספר הטלפון שלי? או פרטי האשראי שלי (שהעביר בתדלוק עצמו)?
נשמע אפל לגמרי

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
תבקשי לבדוק במצלמות

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית

לא נשמע מוזר שהוא זוכר שזו את?
מאמינה שעוברים שם מאות ביום.
נשמע כמו משהו ששווה לדווח למשטרה

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
אולי יש אפשרות להתלונן/לברר עם סונול?
יש להם שירות לקוחות בכלל?
@tovaht בטח שיש להם -- מספר הטלפון של מוקד שירות הלקוחות של סונול הינו 09-863-77-77.
לא נשמע מוזר שהוא זוכר שזו את?
מאמינה שעוברים שם מאות ביום.
נשמע כמו משהו ששווה לדווח למשטרה
לגמרי. כמה חרדיות עוברות ומתדלקות שם דוקא את הפרצוף הזה הוא זוכר?

ANK

משתמש פעיל
בלי לחשוב יותר מדאי,
לדווח למשטרה!
שירות לקוחות סונול!
לעולם לא נותנים טלפון למתדלק!!! אסור לו לקחת את זה! לא חוקי!
אם יש לו טענות על תדלוק קודם, שיפנה לבית משפט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ANK

משתמש פעיל
יותר מזה, פעם תדלקתי, ושילמתי 100 ש''ח בקופה, וביקשתי 100 ש''ח דלק,
שמתי את אקדח התדלוק עם לחיצה שיתדלק באופן אוטומטי עד 100 ש''ח, המתדלק כנראה עדכן בטעות יותר והמשאבה המשיכה לתדלק עד 180 ש''ח, המתדלק רץ אלי וביקש עוד כסף, ואמרתי לו שביקשתי 100 ש''ח ולא שקל יותר וזו הטעות שלו, הוא צעק וצעק אבל לא יכל לעשות כלום, כי זה טעות שלו, ושישלם עליה, ואכן עד היום הוא לא עשה כלום. ( לא נכנס לנושא ההלכתי )

הגולם החולם

משתמש מקצוען
שמתי את אקדח התדלוק עם לחיצה שיתדלק באופן אוטומטי עד 100 ש''ח, המתדלק כנראה עדכן בטעות יותר והמשאבה המשיכה לתדלק עד 180 ש''ח, המתדלק רץ אלי וביקש עוד כסף, ואמרתי לו שביקשתי 100 ש''ח ולא שקל יותר וזו הטעות שלו, הוא צעק וצעק אבל לא יכל לעשות כלום, כי זה טעות שלו, ושישלם עליה, ואכן עד היום הוא לא עשה כלום. ( לא נכנס לנושא ההלכתי )
הסיפור הזה גם נשמע קצת אפל
אבל מהכיוון השני
אגב אני הייתי פעם עד למקרה שהמתדלק טעה והכניס בנזין במקום סולר והוא דאג למוסך וכו'
ממש ריחמתי עליו, כי לפני כן הוא סיפר שהוא סך הכל סטודנט שמשלים הכנסה מתדלוק בלילה....

תורת עולם

משתמש פעיל
היה לי סיפור עם נותן שירות מסוים (הובלת מוצר בחזרה) שהוא ביקש לי 100 ש"ח על איזה חלק שהיה חסר, הרגשתי שהוא מנסה לעקוץ, אמרתי לו אוקיי אני נותן לך שלח את העובד שלו (בן דוד) לקחת את הכסף אמרתי לו תחתום שקבלת את הכסף ורשמתי לו אני מאשר שקבלתי סך 100 ש"ח על החלק החסר - וחתם לי, אח"כ פניתי לחברה לבירור וענו לי שזה חברה חיצונית ויבדקו את זה אחרי כמה ימים חזרו אלי שחקרו את האירוע עם הנהג ובאמת ניסה לגנוב והנהג יתקשר אלי להחזיר, אחרי יומים התקשר אלי הנהג והתנצל והחזיר לי את הכסף אמרתי לו שאני מוחל לו רק בתנאי שלא יעשה שוב והתחייב לי (בטלפון) ששוב לא יעשה את זה

כנ"נ אני מציע לעשות גם למתדלק תחתימו אותו שקיבל את הכסף (בתירוץ שלא יבוא עוד פעם) ועם הפתק של האישור לפנות לשירות לקוחות שווה להשקיע 150 ש"ח בהלוואה הרי תראו את הכסף בחזרה

tadmit

המרכז לשידורים חיים, חתונות, כנסים, לוויות
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שיכתוב את הבקשה שלו, ויצרף תיעוד של התדלוק מהמצלמה ואישור של מנהל התחנה על כל הסיפור, ותעבירי לבדיקה.
אחרי שתקבלי מכתב כתוב, תוכלי לנסות לאמת את הפרטים.

מני דגני

משתמש מקצוען
מה הסיפור?!
תדלקת ב- 80 ש"ח יותר אתה חייב לשלם במקום על מה שקיבלת
לא מבין אנשים.

ANK

משתמש פעיל
מה הסיפור?!
תדלקת ב- 80 ש"ח יותר אתה חייב לשלם במקום על מה שקיבלת
לא מבין אנשים.
צודק, מה לעשות שאני עם 100 ש''ח מזומן בכיס ובלי אשראי, וביקשתי לקנות 100 ש''ח דלק, ושילמתי 100 ש''ח בקופה והמשאבה משום מה לא מוגבלת, והמשיכה למלאת דלק,

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה

אני יגיד לכם בדיוק מה הסיפור
באמת המתדלק תדלק בטעות למישהו על חשבונו
ובאמת זו היתה בחורה חרדית
וכנראה גם אותו סוג רכב ואותו צבע

הבחור שתידלק סיפר את זה לאחמ"ש שלו
והאחמ"ש אמר לו - בעיה שלך, כשתבא אותה בחורה - תבקש ממנה.
וזה מה שהוא עשה, זה בעיקר בשביל שהאחמ"ש שלו יראה שהוא רציני והוא מנסה להחזיר את הכסף.

בעובדים מהסוג הזה זה קורה הרבה, (למשל במשלוחני פיצה, אם מישהוא קיבל כסף מזוייף, שולחים אותו לתדלק עם זה..)

ובלי קשר, התחנה הזו יקרה להחריד והשירות לא משהו, ולפעמים נראה לי שהם שמים מים בדלק, הטנק נגמר תוך מהר מידי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה