גת (ק'את) זה עץ לא שיח.בטוח תמצא אותו בין השיחים
גת (ק'את) זה עץ לא שיח.בטוח תמצא אותו בין השיחים
מסתבר שזה לא שיח ולא עץגת (ק'את) זה עץ לא שיח.
חמוווד!!אחותי גרה ב"בית ישראל תובב"א" ומספרת לי על איזה תימני עם קריוקי רועם וקול מעוך שאף אחד עוד לא מצא את המחבוא שלו, רק קולו יישמע ועקבותיו לא נודעו, ואז ניצת לי הדמיון, והיד, והחלטתי לחבוש כובע חוקר ולשרבט קלסתרון...
ואם מישהו עובר שם ומוצא אותו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית
כרגע אינק עם צל בסיסי, צבע יעלה בהמשך, מוזמנים להגיב ולתקן...צפה בקובץ המצורף 1154334
??חמוווד!!
אבל מה קרה לו עם הלחי השמאלית?
תודה..מווווווווווווושלם! וזה עוד לא הסוף? איך פתאום הוא נהיה בהיר? (יחסית...) באיזו תאורה השתמשתם.אנא גלו לי רזי הצביעה
עץ בגובה של תימני ....מזכרון ילדות זה היה נראה בגובה של שיח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: