אם רק אחד משתמש רק לקפה אז יותר יקר לקנות חלב שלם וחצי ממנו מתקלקל - - -ויקררר
אם רק אחד משתמש רק לקפה אז יותר יקר לקנות חלב שלם וחצי ממנו מתקלקל - - -ויקררר
מה לא חוקי?יש פה כמה שמדברים שזה התבכיינות
וזה ממש לא התבכיינות
זה פשוט לא חוקי(בכל אופן ככה זה נראה)
הם מונופול והם מעלים את המחירים ללא גבול
אין להם מתחרים
וזה הדבר שמקומם
בית המשפט לא מזמן הגן עליהם למי שיודע
את זה כבר יש כיום.מה דעתכם לפתוח אוטונומיה חרדית לחלב
רפת חרדית, רפתנים חרדים, חליבה חרדית, פרות חרדיות....
אתם רוצים מחיר בפיקוח, ואז המחלבות ישבתו כמו בלחם?
או שהמדינה אמורה לסבסד את החלב?
אכן, אבל לא נראה לי שיש סיכוי שהליכוד יפעל נגד הרפתנים כי זה הקהל מצביעים שלהם.התייקרות החלב: כך זה כשישראל היא המדינה המתקדמת היחידה שבה יש תכנון מרכזי בענף
יונתן סורוצקין, עמית בפורום קהלת לכלכלה, דיבר על משק החלב ובכלל על התכנון המרכזי בחקלאות שגורם למשל לכך ששר החקלאות צריך לנחש כמה חלב וכמה חמאה יצרכו הישראלי...www.youtube.com
מה ההבדל בין זה לחד פעמי שכל העולם רעש וגעש???אתם רוצים מחיר בפיקוח, ואז המחלבות ישבתו כמו בלחם?
או שהמדינה אמורה לסבסד את החלב?
עליית מחירי הח''פ היתה התייקרות מלאכותיתמה ההבדל בין זה לחד פעמי שכל העולם רעש וגעש???
דווקא הקיבוצים והמושבים הם הקהל של מפלגת העבודה(ז"ל?)אכן, אבל לא נראה לי שיש סיכוי שהליכוד יפעל נגד הרפתנים כי זה הקהל מצביעים שלהם.
מעניין באיזו ממשלה קידמו את הרפורמה בחקלאות.......דווקא הקיבוצים והמושבים הם הקהל של מפלגת העבודה(ז"ל?)
נראה לי שבעבר יו"ר הלובי החקלאי בכנסתמעניין באיזו ממשלה קידמו את הרפורמה בחקלאות.......
קראתי לפני כמה חודשים כתבה של איגוד המשקים/קיבוצים על כמה הממשלה הקודמת הייתה מעולה ומוצלחת ורק בחקלאות (בגלל הרפורמה שניסו לעשות) היא פישלהנראה לי שבעבר יו"ר הלובי החקלאי בכנסת
היה בכלל ח''כ מש''ס שבעצמו יש לו משק
אולי יצחק ועקנין,
לא בטוח.
משהו כזה, זה היה בעבר
אין לי מושג מה המצב כיום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: