Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
ב"ה הצטברו אצלי חומרים רבים, וברצוני סוף סוף להוציאם בספר, ספר ביכורים. כן, לגמרי בזכות פידבק ענק וממושך כאן באתר. הרצון הוא להוציא את הספר בשיתוף עם חברים מכאן. הרי לא חסרים לנו בפורום מגיהים, מנקדים, מאיירים, וגם מעצבים גרפיים (במיוחד קוריאניים!).
רוב החומר המיועד פורסם כאן בפרוג, ויש הרבה חומרים נוספים שלא פורסמו כאן, ונמאס להם לשבת במגירה, והרעש שהם עושים שם- אוי, אין לכם מושג.
כרגע המחשבה שלי היא להוציא את הספר במתכונת מצומצמת ובכמות קטנה, בעיקר בשביל הרצון לביטוי עצמי. אולי אפילו בצורה של אתר ייעודי. מהיצרן-לצרכן.
היות שנשאלתי פעמים רבות באישי, אכתוב אחת ולתמיד. לעתה עתה, ועד כה- אינני כותב בקביעות בעוד בימות נוספות, במיוחד שלא חומרים סאטיריים. כן, נכון, בדיוק, הבנתם- לכן כל כך חשוב לי להוציא ספר. אם טראמפ הצליח להוציא ספר- אין סיבה שאני לא אוציא.
הלא כן?
מהי דעתכם.
יש סיכוי?
רעיון גרוע?
מבחיל? מעורר קבס?
גאוני?
נשיאותי?
טראמפי?
ספר סאטירי?
ספר עגמומי?
ספר בכייני?
ספר פרוע?
ספר עם הקדשה מאת הדודה נחמה?
שורה תחתונה : איך מתחילים בכלל?
אנא, אל תהססו להביע את דעתכם. בשצף קצף, כתבו את דעתכם עד שהמקלדת שלכם תשבר.
מחכה לשמוע!
פנס.
רוב החומר המיועד פורסם כאן בפרוג, ויש הרבה חומרים נוספים שלא פורסמו כאן, ונמאס להם לשבת במגירה, והרעש שהם עושים שם- אוי, אין לכם מושג.
כרגע המחשבה שלי היא להוציא את הספר במתכונת מצומצמת ובכמות קטנה, בעיקר בשביל הרצון לביטוי עצמי. אולי אפילו בצורה של אתר ייעודי. מהיצרן-לצרכן.
היות שנשאלתי פעמים רבות באישי, אכתוב אחת ולתמיד. לעתה עתה, ועד כה- אינני כותב בקביעות בעוד בימות נוספות, במיוחד שלא חומרים סאטיריים. כן, נכון, בדיוק, הבנתם- לכן כל כך חשוב לי להוציא ספר. אם טראמפ הצליח להוציא ספר- אין סיבה שאני לא אוציא.
הלא כן?
מהי דעתכם.
יש סיכוי?
רעיון גרוע?
מבחיל? מעורר קבס?
גאוני?
נשיאותי?
טראמפי?
ספר סאטירי?
ספר עגמומי?
ספר בכייני?
ספר פרוע?
ספר עם הקדשה מאת הדודה נחמה?
שורה תחתונה : איך מתחילים בכלל?
אנא, אל תהססו להביע את דעתכם. בשצף קצף, כתבו את דעתכם עד שהמקלדת שלכם תשבר.
מחכה לשמוע!
פנס.