אשמח מאוד אם תוכלי לפרט קצת יותר מה היה לך ואיזה רופא המליץ על זה ותוך כמה זמן זה עבררק רוצה להרגיע!!!!
היה לי את זה בעבר, ורופא מאד מומחה וידוע בציבור החרדי אמר שזה בעיה של מגנזיום
לקחתי גם את זה. וגם אמר לאכול 2 גזרים כל יום.
אני אישית סחטתי מיץ גזר או קניתי.כל יום כוס . ופלאים. זה עבר כלא היה!!!
חוץ מנימול יש לי כאב בזרוע, האם גם לך זה היה כך?רק רוצה להרגיע!!!!
היה לי את זה בעבר, ורופא מאד מומחה וידוע בציבור החרדי אמר שזה בעיה של מגנזיום
לקחתי גם את זה. וגם אמר לאכול 2 גזרים כל יום.
אני אישית סחטתי מיץ גזר או קניתי.כל יום כוס . ופלאים. זה עבר כלא היה!!!
יפה, כתבת הרבה ממה שאני יודעת.יכולות להיות לכך מספר סיבות.
הסיבה העיקרית והפשוטה היא חוסר בויטמין B12
אם לא נותנים לכם לעשות בדיקה לראות כי לא עברו 5 שנים פשוט תקחו לבד ויטמין B12.
חוץ מנוירולוג צריכים לעבור גם בדיקת EMG- כלי דם. לראות שהכל תקין.
עוד סיבה שיכולה להיות-בעיה ואפילו קלה בעמוד השדרה- לגשת לאורטופד
כמו כן אם זה מצב לפני לידה ועשו את כל הבדיקות פשוט חכו לאחר מכן. כי לפעמים זאת הסיבה ועובר מיד אחר כך.
סקרנית להכיר את האורתופד המומחה הנ"ל- אצלי הנוירולוג היה המומחה שעלה על בעיה אורתופדית...אורטופד מומחה יכול לעלות בשינה על הבעיה.
לי היתה בעיית נימול בידיים או באצבעות בעיקר בזמן מנוחה או שינה.הלכתי לאורטפוד
הוא תוך כדי שאני מסבירה לו את הבעיה הוא נעמד לידי ולוחץ לי עם שתי כפות ידיו על הראש בחוזקה
ואז צעקתי כזה אי .. ומיד הוא אמר יש לך פריקת דיסק צווארי.. שלח אותי לסי טי צוואר ..אבל תכלס אין מה לעשות חוץ מניתוח שמאד לא ממולץ...
לי זה התחיל אחרי קורונה ורופא אמר שזה פוסט קורונהיכול גם להיות כתופעה של אחרי קורונה...
מי שחווה או יודע כיצד מטפלים בנימול אברים - הירדמות של אברים בגוף לדוג' כפות ידים ורגליים קרקפת הראש , ידיים ועוד
נשמח לדעת ! הדבר קטרה בעיקר בזמן השינה או בישיבה
בקופות החולים אין מענה לתופעה
בשביל להיכנס לנוירולוג צריך לפני כן את הבדיקה של EMG?
כי התור לנוירולוג זמין יותר מהתור לבדיקה,
השאלה אם זה לא שריפת זמן ללכת אליו לפני כן....
נימול ביד אחד עשי להראות על פכיעה אורתופדית באותו איזור,מה ההבדל בין נימול בצד אחד לבין נימול בכל הגוף?
יכול גם להיות כתופעה של אחרי קורונה...
אני מקווה שאני לא מלחיץ אף אחד, אבל אחד התסמינים להתחלת טרשת נפוצה זה נימול באברי הגוף.
פשוט ללכת לרופא, רוב הסיכויים שהוא יפנה לבדיקת EMG.
כאן בקישור https://www.prog.co.il/threads/איך-להתאפר-לחג-בערב-שבת.656374/post-9077039@gyh
יש לך איך ליצור איתי קשר באישי?
נראה שאנחנו סובלות מסימפטומים דומים וכיום נודע לי שיש לי פריצת דיסק אך יש לי המון שאלות על זה ואני לא קיבלתי שום מענה מרופאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: