עזרה התייעצות ממנוסים בטיפולי שיניים.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@GRN
האם הם גם נותנים שירות של יישור שיניים?
אם כן, אשמח לקבל פרטים
תודה
@GRN
יש לך פרטים ליצירת קשר?
תנסו להתקשר לאחד המספרים האלו, ופשוט תגידו שאתם רוצים את המחלקה שבה סטודנטים עושים טיפולי שיניים (כך אני עשיתי). דבר נוסף, כשאתם מגיעים למחלקה - בקשו סטודנט שנה ו' בדווקה. אגב, לא באמת צריך להתקשר אליהם לפני, כי מה שהם יעשו זה להגיד לכם להגיע ל"תוכנית טיפול" (הפגישה הראשונה היא צילומים, בדיקת הפה ועריכת תוכנית טיפול מפורטת. זה עולה 50 שקלים). הימים של טיפולי שניים למבוגרים: ראשון, רביעי וחמישי. כדאי להגיע ממש על הבוקר (ב8:00). אני חסכתי אלפי אלפי שקלים, ב"ה.

בהצלחה!!

הדסה עין כרם -
02-6778331
02-6776173
02-6776138

זה האתר שלהם עם כל הפרטים:
http://dental.huji.ac.il/newHsite/index.html

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו
סיפור של כמה שנים זה?
ואיך יוצרים איתם קשר?
20 שנה בערך.
כשהמנחים במחלקה רואים את השיניים הישרות שלי הם מחייכים בסיפוק מתחת לשפם שהם שומעים שהפקולטה שלהם אחראית לזה.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
המון תודות!!
כמה אחריות הם לוקחים על הטיפולים הנ"ל?
כלומר, ארעו פדיחות... או כשלונות... או בעיות...?
יודעת על משהו?
אני לא יודעת לגבי לאורך ימים ושנים, אבל באופן כללי בזמן הטיפולים יש אחריות מליאה. אם יש בעיה אפשר לבוא לעזרה ראשונה בכל יום והם מטפלים ללא תשלום נוסף.

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
הייתי אצל רופא שיניים פרטי והיינו אמורים להתחיל טיפול שורש , הבעיה היא שההרדמה לא השיפעה למרות שהוא הוסיף עוד ועוד חומר (בד"כ ההרדמה משפיעה, גם עקירות עברתי בלי בעיה מיוחדת)
הוא שם בינתים סתימה זמנית עם חומר שלדבריו משפיע לאט לאט ובעוד שבועיים נוכל להמשיך בטיפול ללא כאב.
עכשיו יש לי 2 שאלות:
1.- מכירים אכן דבר כזה? באמת בפעם הבאה לא יכאב לי? מפחיד אותי מאוד...
2. המחיר...
אני מתלבטת אם להמשיך את הטיפול בקופה (יש לי מכבי שלי ואמור להיות זול ממש)
הגיוני להמשיך טיפול במקום אחר אחרי שכבר התחלתי?
אני יודעת שהתורים רחוקים, אולי רק לסיים את הטיפול ומבנה, ואת הכתר לעשות במכבי?
בכלל אפשר לסמוך על הרופאים במכבי או שכן שווה ללכת לפרטי?

מקווה שתרגיעו אותי :) הכאב היום ממש הלחיץ אותי, וזה היה רק ההתחלה...
לא מכירה את מכבי...כן מכירה את חמי וביתי שירשה את הגנים שלו שההרדמה לא משפיעה עליהם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה