הי!
בשבועות האחרונים אני עובדת עם לקוחה חמודה חמודה וסופר סבלנית על לוגו חדש לעסק שלה.
היא מאמנת ומאבחנת לקשב וריכוז.
פעם היה לה עסק שנקרא "יד ביד" והיא נורא רצתה להמשיך עם השם הזה.
ניסיתי לרמוז לה בעדינות שאולי כדאי לוותר על זה ולמתג אותה - את עצמה - בשם שלה. לא הצלחתי.
התחלנו בתהליך.
ההגבלות היו כאלה:
השם - "יד ביד"
בסלוגן - להצביע על קשב וריכוז בלי להזכיר את המילים קשב וריכוז*
צבעים - אפור ותכלת
אחרי מאמצים רבים נוכח ההגבלות הללו.. שיגרתי לה 3 סקיצות.
הראשונה:
השניה:
השלישית:
היא התעלפה, קמה ושוב התעלפה - כלשונה על הסקיצות, ומרוב שלא ידעה במה לבחור, התבלבלה עוד יותר כשהתחילה להראות לאחרים... ונחשו מה? היא בעצם רוצה את השם שלה. לוגו חתימתי, סוג של. באפור ותכלת.
אז שלחתי לה את זה:
*בטח שמתם לב, אין סלוגן. כי לא הצלחנו להגיע לאחד כזה עדיין שקולע לה לנקודה. אם יש לכם משהו בשלוף ברעיון ותסכימו לשתף, יותר מנשמח ונודה על כך.
אזזז....
- אילו מבין הסקיצות טובה יותר? עם איזו כדאי להמשיך / להתעקש איתה?
- האם לחשב מסלול מחדש וצריך להמציא סקיצה חמישית? (מה בעצם לא עובד לכם? זה חשוב.)
- אם הייתי לוקחת את השם שלה, ומניחה אותו על אחת הסקיצות של "יד ביד" - איפה הכי נכון היה לעשות את זה?
דעתכם ממש חשובה לי! גם אם סתם באלכם להגיד משהו, שלא עונה על השאלות שלי
תודה.
בשבועות האחרונים אני עובדת עם לקוחה חמודה חמודה וסופר סבלנית על לוגו חדש לעסק שלה.
היא מאמנת ומאבחנת לקשב וריכוז.
פעם היה לה עסק שנקרא "יד ביד" והיא נורא רצתה להמשיך עם השם הזה.
ניסיתי לרמוז לה בעדינות שאולי כדאי לוותר על זה ולמתג אותה - את עצמה - בשם שלה. לא הצלחתי.
התחלנו בתהליך.
ההגבלות היו כאלה:
השם - "יד ביד"
בסלוגן - להצביע על קשב וריכוז בלי להזכיר את המילים קשב וריכוז*
צבעים - אפור ותכלת
אחרי מאמצים רבים נוכח ההגבלות הללו.. שיגרתי לה 3 סקיצות.
הראשונה:
השניה:
השלישית:
היא התעלפה, קמה ושוב התעלפה - כלשונה על הסקיצות, ומרוב שלא ידעה במה לבחור, התבלבלה עוד יותר כשהתחילה להראות לאחרים... ונחשו מה? היא בעצם רוצה את השם שלה. לוגו חתימתי, סוג של. באפור ותכלת.
אז שלחתי לה את זה:
*בטח שמתם לב, אין סלוגן. כי לא הצלחנו להגיע לאחד כזה עדיין שקולע לה לנקודה. אם יש לכם משהו בשלוף ברעיון ותסכימו לשתף, יותר מנשמח ונודה על כך.
אזזז....
- אילו מבין הסקיצות טובה יותר? עם איזו כדאי להמשיך / להתעקש איתה?
- האם לחשב מסלול מחדש וצריך להמציא סקיצה חמישית? (מה בעצם לא עובד לכם? זה חשוב.)
- אם הייתי לוקחת את השם שלה, ומניחה אותו על אחת הסקיצות של "יד ביד" - איפה הכי נכון היה לעשות את זה?
דעתכם ממש חשובה לי! גם אם סתם באלכם להגיד משהו, שלא עונה על השאלות שלי
תודה.