התייעצות ברכישת מצלמות וידאו למתחילה

ה.ס

משתמש רשום
התחלתי לפני חודשיים ללמוד בפרוג עריכת סרטים, ועכשיו אני צריכה לרכוש מצלמת וידאו, אני מאוד מבולבלת על מה ללכת כי המרצה שלנו טוען שכדאי להתחיל עם מצלמה canon 700d והחסרון שלה שהיא מתחממת מהר אחרי חצי שעה של עבודה (ככה טען המרצה) אבל היתרון שלה שהיא מצלמת איכותי ועדשה כזאת אין במסרטה, השאלה היא אם למתחילה כמוני שאני מתארת לעצמי שפרויקטים הראשונים זה יותר לצלם מסיבות ואירועים ואם זה מצלמה שמתחממת האם כדאי לי בכלל ללכת על זה? וכן הוא טען שעל המצלמה הזאת מתלמדים הכי טוב כי זה הכי קשה כי אין לה יציבות, אבל הסאונד גרוע,

אשמח לקבל המלצות וחוות דעת מכל אלה שלמדו ומתעסקים בצילום וידאו על מה כדאי ללכת?

אני גם לא רוצה לקנות אחרי תקופה קצרה שוב פעם, אני רוצה משהו טוב וגם שאוכל להתלמד על זה ולהוציא דברים איכותים,

אוטוטו כלה

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
לדעתי: אם את חושבת לצלם מסיבות וארועים אז בהחלט מומלץ על מצלמת וידאו ייעודית, ולא מצלמת DSLR. עם DSLR זה כמעט בלתי אפשרי לצלם מסיבת של בית ספר וכדו'. בגלל הזום הקצר ובגלל הקושי בפיקוס.
יש לפנסוניק דגמים מצויינים במחיר סביר.

ה.ס

משתמש רשום
תודה על התגובה,
כתבתי מסיבות ואירועים שאני מתארת לעצמי שזה העבודה שמתחילה מקבלת, אני באמת מתעניינת מה מתאים למתחילה להתלמד טוב ולהוציא את המיטב,

tadmit

המרכז לשידורים חיים, חתונות, כנסים, לוויות
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
דבר ראשון תגדירי תקציב ואז נוכל לייעץ לך.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לעניות דעתי המרצה טועה.
המרצה שלך לימד צילום. מכאן ועד התמקצעות בשטח והשתלבות בשוק העבודה הדרך רחוקה פי כמה מקורס בפרוג.
אם תקני DSLR כצלמת מתחילה, את עלולה ליפול בפח, להפסיד את כספך ולקנות מצלמה אחרת.
אין לי כוח להסביר כי זה יאלץ אותי לכתוב המון ולא בא לי לחפור.

אוטוטו כלה

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י yosale;1376241:
לעניות דעתי המרצה טועה.
המרצה שלך לימד צילום. מכאן ועד התמקצעות בשטח והשתלבות בשוק העבודה הדרך רחוקה פי כמה מקורס בפרוג.
אם תקני DSLR כצלמת מתחילה, את עלולה ליפול בפח, להפסיד את כספך ולקנות מצלמה אחרת.
אין לי כוח להסביר כי זה יאלץ אותי לכתוב המון ולא בא לי לחפור.

לגמרי מסכים!

ה.ס

משתמש רשום
תודה על התגובות,

המרצה שלי טוען שהוא מסריט עם זה הרבה וזה יוצא באיכות מצוינת,

אז מה אתם ממליצים להתחלה?

אין לי תקציב מוגדר (ברור כמה שפחות) אני רוצה משהו שאוכל להתלמד על זה טוב ושזה יתאים לרמה של מתחילה

הפקות על

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הי, יש פה צלמים שהתרגלו עשרות בשנים לצלם עם מצלמת וידאו ייעודית
וקשה להם להשלים עם החידוש השינוי והבשורה שמביאות מצלמות הDSLR
אמנם יש להן הרבה חסרונות, אבל הלוק הסופי לדעתי שווה את הכל
אני ממליצה לך בתחילת הלימודים בכלל לא לקנות מצלמה
אני מאמינה שיש לך במקום לימודיך מצלמות כאלו ואחרות
תשתמשי, תחרשי תראי למה את מתחברת ובסוף(גם המחירים יורדים כל הזמן)
אחרי שכבר תדעי בעצמך מה את אוהבת יהיה לך הרבה יותר ברור מה לקנות.
אני אישית מתחילה ללמד על מצלמות וידאו יעודיות, אחרי שיודעים אותן טוב אני מלמדת DSLR
רוב רובן של הבנות נשבות בקסם והולכות על הDSLR

מאהמם

משתמש פעיל
הדיון פה מענין אותי מכיוון קצת שונה.

הדיון פה מענין אותי מכיוון קצת שונה.
למדתי צילום בצורה מאד מקצועית עם כל השימושים של המצלמה וכ'ו.
ולמדתי הסרטה בעיקר תאורתית אבל לא בשימוש מסיבי עם מצלמת וידאו מקצועית( אלא ביתית בלי פוקוס וכ'ו...)
אני מעונית לקנות עכשיו מצלמת dslr בגלל האיכות שיוצאת בסוף. ולפי התגובות שלכם התחלתי לחשוש שאולי אני לא אצליח להשתמש בזה כמו שצריך... השאלה אם זה שלמדתי מיקוד פוקוס וצמצם וצילומי סטילס כן יעזרו לי ואצליח גם להסריט- זה בעצם עובד על אותו עיקרון? או שזה שונה לגמרי?
יש לציין שגמרתי לימודים ואין לי מקום לנסות על מצלמות ולראות אם אני מסתדרת...
אודה למי שמבין בזה ויכול ליעץ לי...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה