אתה מצטרד או שאתה רק רוצה לשפר יכולות?אני מעוניין ללמוד פיתוח קול , מאחר והנני משמש כבעל תפילה בימים נוראים ,
משהו אמר לי על שרוליק הרשטיק , רציתי לשאול האם יש משהו שלמד אצלו וממליץ,
או ששמע ממשהו שהיה אצלו,
תודה רבה!!
אז לדעתי (מניסיון של חבר קרוב) אתה צריך קודם כל רופא אא"ג וקלינאי תקשורת (זה בחינם ע"ח הקופה)אני מצטרד אחרי מאמץ קולי ממושך
אבל נראה לי בגלל הצורה שבה אני מוציא את הקול
אהה, אז לא יודע.למרות שבשגרה אני לא מצטרד בכלל?!
גם אחרי שאני חזון בתפילות וכו'
רק אחרי מאמץ ממושך?!
לא ביום יום אבל אחרי מאמץ קל.החבר שדיברת עליו היה מצטרד מהר
גם ביום יום?
זה משפט ממש לא נכון.פיתוח קול הוא אחרי שאתה יודע לדבר נכון אתה לומד גם לשיר נכון.
אוקיי. אבל אין ספק שהוא "פיתוח" וקלינאי מלמד את הבסיסי.זה משפט ממש לא נכון.
פיתוח קול מיעוד גם לדיבור ולא רק' לשירה.
פיתוח קול מלמד איך לדבר נכון וכך לא מצטרדים.
אין לי איך להתווכח עם הרופא הבכיר שלך....רופא אא"ג בכיר.
אוקיי. המתייעץ קיבל שתי דעות משני מקצועיים.... וזה מעולה....אין לי איך להתווכח עם הרופא הבכיר שלך....
אבל לדעתי זה לא נכון
ורופא אא"ג לא יכול לעזור כלום בנושא, רק קלינאי תקשורת טוב, שהוא בעצם כמו מורה לפיתוח קול
אוקיי. המתייעץ קיבל שתי דעות משני מקצועיים.... וזה מעולה....
שלום שמי נהוראי זוהרי ואני מורה לפיתוח קול. יכול להיות שהסיבה שאתה מצטרד אחרי שימוש בקול, היא בגלל שאתה משתמש לא נכון. כגון לא נושם נשימה סרעפתית או לא מהאף אלא מהפה. ששניהם מאד חשובים. או שאתה לא משתמש בחללי תהודה אשר מגבירים ת העוצמה בקולינו, ובלעדם אנו מאמצים יותר מדי את הקול כדי להישמע חזק ויפה, שזה הרבה פעמים הורס את הקול.אני מעוניין ללמוד פיתוח קול , מאחר והנני משמש כבעל תפילה בימים נוראים ,
משהו אמר לי על שרוליק הרשטיק , רציתי לשאול האם יש משהו שלמד אצלו וממליץ,
או ששמע ממשהו שהיה אצלו,
תודה רבה!!
ואגב זה נכון שרופא לקול יכול למצוא אצלך אולי בעיות במיתרי הקול כגון: יבלות/פוליפ/צ'יסטה/מיתרים נפוחים, אדומים ועוד ח"ו. אבל עדיין מורה לפיתוח קול מקצועי (כמוני למשל... יכול לעזור לך ע"י תרגילי קול של הרפיה וריפוי ותרופות סבתא ועוד לרפאות את המיתרים ולגרום שהנזקים לקול שמניתי לא יחזרו יותר בעז"ה.שלום שמי נהוראי זוהרי ואני מורה לפיתוח קול. יכול להיות שהסיבה שאתה מצטרד אחרי שימוש בקול, היא בגלל שאתה משתמש לא נכון. כגון לא נושם נשימה סרעפתית או לא מהאף אלא מהפה. ששניהם מאד חשובים. או שאתה לא משתמש בחללי תהודה אשר מגבירים ת העוצמה בקולינו, ובלעדם אנו מאמצים יותר מדי את הקול כדי להישמע חזק ויפה, שזה הרבה פעמים הורס את הקול.
אגב המספר שלי להתייעצות חינמית בנושא קול/דיבור בפני קהל,טיפול CBT הוא - 0527116539
ואגב זה נכון שרופא לקול יכול למצוא אצלך אולי בעיות במיתרי הקול כגון: יבלות/פוליפ/צ'יסטה/מיתרים נפוחים, אדומים ועוד ח"ו. אבל עדיין מורה לפיתוח קול מקצועי (כמוני למשל... יכול לעזור לך ע"י תרגילי קול של הרפיה וריפוי ותרופות סבתא ועוד לרפאות את המיתרים ולגרום שהנזקים לקול שמניתי לא יחזרו יותר בעז"ה.
בהצלחה!!!!
זה בדיוק התפקיד של פיתוח קול! המפתח מפתח את היכולות של הקול הקיים שלך לשרוד הרבה זמן וזה יהיה בקלות לעומת זה קלנאי תקשורת מלמד אותך בעצם איך להוציא קול באופן הנכון...............למרות שבשגרה אני לא מצטרד בכלל?!
גם אחרי שאני חזון בתפילות וכו'
רק אחרי מאמץ ממושך?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: