דרוש מידע התייעצות בנושא פיתוח קול

pkubh

משתמש חדש
אני מעוניין ללמוד פיתוח קול , מאחר והנני משמש כבעל תפילה בימים נוראים ,
משהו אמר לי על שרוליק הרשטיק , רציתי לשאול האם יש משהו שלמד אצלו וממליץ,
או ששמע ממשהו שהיה אצלו,
תודה רבה!!

משפחת א

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
או ששמע ממשהו שהיה אצלו,
תודה רבה!!
אתה מצטרד או שאתה רק רוצה לשפר יכולות?
כי אם אתה מצטרד אז דבר ראשון מומלץ ללכת לרופא אא"ג שיסתכל על המיתרים ויראה מה שלומם.

pkubh

משתמש חדש
אני מצטרד אחרי מאמץ קולי ממושך
אבל נראה לי בגלל הצורה שבה אני מוציא את הקול

משפחת א

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
אני מצטרד אחרי מאמץ קולי ממושך
אבל נראה לי בגלל הצורה שבה אני מוציא את הקול
אז לדעתי (מניסיון של חבר קרוב) אתה צריך קודם כל רופא אא"ג וקלינאי תקשורת (זה בחינם ע"ח הקופה)
ואח"כ ללכת לפיתוח קול.
ההסבר הוא פשוט. פיתוח קול הוא אחרי שאתה יודע לדבר נכון אתה לומד גם לשיר נכון. אבל הרבה פעמים הדיבור לא נכון וההרגלי חיים מסביב ואת זה מלמד קלינאי.

pkubh

משתמש חדש
למרות שבשגרה אני לא מצטרד בכלל?!
גם אחרי שאני חזון בתפילות וכו'
רק אחרי מאמץ ממושך?!

pkubh

משתמש חדש
החבר שדיברת עליו היה מצטרד מהר
גם ביום יום?

pkubh

משתמש חדש
אוקיי כנראה מקרה קצת שונה, תודה רבה על ההיענות !!

משפחת א

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
זה משפט ממש לא נכון.
פיתוח קול מיעוד גם לדיבור ולא רק' לשירה.
פיתוח קול מלמד איך לדבר נכון וכך לא מצטרדים.
אוקיי. אבל אין ספק שהוא "פיתוח" וקלינאי מלמד את הבסיסי.
ואני לא ממציא אלא מצטט רופא אא"ג בכיר.

משפחת א

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
אין לי איך להתווכח עם הרופא הבכיר שלך....:):)
אבל לדעתי זה לא נכון
ורופא אא"ג לא יכול לעזור כלום בנושא, רק קלינאי תקשורת טוב, שהוא בעצם כמו מורה לפיתוח קול
אוקיי. המתייעץ קיבל שתי דעות משני מקצועיים.... וזה מעולה....

נהוראי זוהרי

משתמש חדש
או ששמע ממשהו שהיה אצלו,
תודה רבה!!
שלום שמי נהוראי זוהרי ואני מורה לפיתוח קול. יכול להיות שהסיבה שאתה מצטרד אחרי שימוש בקול, היא בגלל שאתה משתמש לא נכון. כגון לא נושם נשימה סרעפתית או לא מהאף אלא מהפה. ששניהם מאד חשובים. או שאתה לא משתמש בחללי תהודה אשר מגבירים ת העוצמה בקולינו, ובלעדם אנו מאמצים יותר מדי את הקול כדי להישמע חזק ויפה, שזה הרבה פעמים הורס את הקול.
אגב המספר שלי להתייעצות חינמית בנושא קול/דיבור בפני קהל,טיפול CBT הוא - 0527116539

נהוראי זוהרי

משתמש חדש
שלום שמי נהוראי זוהרי ואני מורה לפיתוח קול. יכול להיות שהסיבה שאתה מצטרד אחרי שימוש בקול, היא בגלל שאתה משתמש לא נכון. כגון לא נושם נשימה סרעפתית או לא מהאף אלא מהפה. ששניהם מאד חשובים. או שאתה לא משתמש בחללי תהודה אשר מגבירים ת העוצמה בקולינו, ובלעדם אנו מאמצים יותר מדי את הקול כדי להישמע חזק ויפה, שזה הרבה פעמים הורס את הקול.
אגב המספר שלי להתייעצות חינמית בנושא קול/דיבור בפני קהל,טיפול CBT הוא - 0527116539
ואגב זה נכון שרופא לקול יכול למצוא אצלך אולי בעיות במיתרי הקול כגון: יבלות/פוליפ/צ'יסטה/מיתרים נפוחים, אדומים ועוד ח"ו. אבל עדיין מורה לפיתוח קול מקצועי (כמוני למשל...:) יכול לעזור לך ע"י תרגילי קול של הרפיה וריפוי ותרופות סבתא ועוד לרפאות את המיתרים ולגרום שהנזקים לקול שמניתי לא יחזרו יותר בעז"ה.
בהצלחה!!!!

שמעון זושא

משתמש חדש
ואגב זה נכון שרופא לקול יכול למצוא אצלך אולי בעיות במיתרי הקול כגון: יבלות/פוליפ/צ'יסטה/מיתרים נפוחים, אדומים ועוד ח"ו. אבל עדיין מורה לפיתוח קול מקצועי (כמוני למשל...:) יכול לעזור לך ע"י תרגילי קול של הרפיה וריפוי ותרופות סבתא ועוד לרפאות את המיתרים ולגרום שהנזקים לקול שמניתי לא יחזרו יותר בעז"ה.
בהצלחה!!!!

שמעון זושא

משתמש חדש
גם לי יש בעיה של קושי בדיבור ואני לא יכול להרים את הקול בכלל ואני מרגיש שהדיבור מהשרירים הפנמים לא יוצאים האם יכול להיות שיש שיתוק בשרירים הפנימים האתי אצל הרב רופאים ולא ראו כלום אבל מאוד קשה לי לדבר וללמוד בחברותא אם משהו מכיר משהו שיכול לעזור השמח

היונגערמאן!!

משתמש צעיר
למרות שבשגרה אני לא מצטרד בכלל?!
גם אחרי שאני חזון בתפילות וכו'
רק אחרי מאמץ ממושך?!
זה בדיוק התפקיד של פיתוח קול! המפתח מפתח את היכולות של הקול הקיים שלך לשרוד הרבה זמן וזה יהיה בקלות לעומת זה קלנאי תקשורת מלמד אותך בעצם איך להוציא קול באופן הנכון...............

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה