לדעתי (דעת חכם ונבון) פקחי אגד אינם אלא יצורים מחליאים גדושי רוע ושטניות שהגבול אצלם בין השפיות - עד כמה שהיא אפשרית - לטירוף אינו דק ומתוח עד קצהו מסיבה מאד פשוטה - היא כלל לא קיימת.
בוא תיקראו שנייה את מה שראיתי היום ברחוב גאולה בירושלים.
נסעתי בקו 55 בשעת בוקר ומה שראיתי ישאר צרוב לזמן רב בראשי.
חוליה של 6 פקחים גברתנים עולים לאוטובוס בדחיפות איומות כדרכם ומתחילים לבדוק כרטיסים.
מאחורי עמדה אישה בגיל ה-60 לפחות עם עגלת שוק.למרבה מזלה שכחה לשלם ברגע הראשון בסינכרון מדויק שעוד תילמד בבית ספר של המוסד. והתגובה לא איחרה לבוא.
הפקחים החוליגנים צרחו עליה כאילו הייתה מחבלת פונטציאלית -בעוד שמירב הסיכוים שאחיהם הם כאלה ולאו מן ההכרח פונטציאלים חלקם בדימוס.
הזקנה המושפלת ירדה מהאוטובוס מבוהלת ומושפלת מהפקחים שהורו לה לרדת מיד.
כמובן שהיא קיבלה קנס. אחד מהם שיחרר לעברה קללה עסיסית בערבית.
אלו חלאות מעוותים גנטית. אני יכול להבטיח לכם שאם זה היה קורה אצלי הייתי נותן להם סיבה מצלקת לקלל אותי.
נ.ב. למען הפרוטוקול וחוקי מדינת ישראל אני כותב כאן שהנ''ל נכתב הכל מטאפורית ולא רציני וד''ל
בוא תיקראו שנייה את מה שראיתי היום ברחוב גאולה בירושלים.
נסעתי בקו 55 בשעת בוקר ומה שראיתי ישאר צרוב לזמן רב בראשי.
חוליה של 6 פקחים גברתנים עולים לאוטובוס בדחיפות איומות כדרכם ומתחילים לבדוק כרטיסים.
מאחורי עמדה אישה בגיל ה-60 לפחות עם עגלת שוק.למרבה מזלה שכחה לשלם ברגע הראשון בסינכרון מדויק שעוד תילמד בבית ספר של המוסד. והתגובה לא איחרה לבוא.
הפקחים החוליגנים צרחו עליה כאילו הייתה מחבלת פונטציאלית -בעוד שמירב הסיכוים שאחיהם הם כאלה ולאו מן ההכרח פונטציאלים חלקם בדימוס.
הזקנה המושפלת ירדה מהאוטובוס מבוהלת ומושפלת מהפקחים שהורו לה לרדת מיד.
כמובן שהיא קיבלה קנס. אחד מהם שיחרר לעברה קללה עסיסית בערבית.
אלו חלאות מעוותים גנטית. אני יכול להבטיח לכם שאם זה היה קורה אצלי הייתי נותן להם סיבה מצלקת לקלל אותי.
נ.ב. למען הפרוטוקול וחוקי מדינת ישראל אני כותב כאן שהנ''ל נכתב הכל מטאפורית ולא רציני וד''ל