מצד שני יכול להיות רווח בלהכיר התופעות של מנה שניה אחרי הידבקות, זה יכול הליות מאוד מועילאם היו עושים בדיקה לפני המנה השניה היה חוסך למדינה 60 דולר.
מצד שני יכול להיות רווח בלהכיר התופעות של מנה שניה אחרי הידבקות, זה יכול הליות מאוד מועילאם היו עושים בדיקה לפני המנה השניה היה חוסך למדינה 60 דולר.
אם כבר מהאתר הנ''ללמי שאומר שאין תופעות לוואי מיוחדות אחרי החיסונים פשוט לא מעודכן
יש המון עדויות ומקרים שהתקשורת פשוט מצנזרת.
יש כאן קישור למעל 270 עדויות
נפגעים מהחיסון - לראות את האמת
עדויות של נפגעי חיסון הקורונה
seethetruth.club
ואצרף כמה מהם, ושכ"א יעשה את שיקול דעתו אבל לומר שאין מקרים וסיכונים זה ממש הטעיה, יש והרבה.
החיסון אמור לתת הגנה של כ95%, כלומר, מתוך כ2 מליון מחוסנים - כ100 אלף איש עדיין יכולים להידבק..
אז איזו ראיה מנסים להביא מעשרות מקרים..? גם אם יהיו אלפים - זה הגיוני וצפוי.
אם מישהו באמת רוצה לדון ענינית אם החיסון מועיל או מזיק [וזה בהחלט דיון עניני ולגיטימי], הדרך היא לא לקרוא פוסטים או ציוצים שאין שום מידע על רמת מהימנותם, כמה הם נופחו, וגם מהם מתנגדים לחיסונים באופן כללי ורק משתמשים במידע על אח של שכן של אבא של בן דוד ששמע שהוא נפטר מהחיסון.
אלא שיפנה לרב או לרופא שעליו הוא סומך בשאר הדברים ושישטח את כל ספקותיו, ועל פי זה יכריע.
הבעיה בהפצת מידע מהסוג הזה, הוא שישנם אנשים ששואבים את האינטלגציה שלהם ממודעות רחוב וכדו', והם מקבלים את הכרעותיהם לא על ידי שקילת הנושא בכובד ראש עם אדם מוסמך אלא על ידי פייק ניוז כזה או אחר, ואז יכול להיווצר מצב של נזק עצום לאותם אנשים.
אני מאד נחרץ בענין הזה, כי שמעתי לתומי בבית כנסת לפני מספר שבועות אדם [שלא שמע על המושג מסכה למשל], משכנע שני אנשים בני 80 שזה לא פשוט ענין החיסון, ושיש שמועות שאנשים מתים מזה, ושהגר"ח אמר לאנשים לא להתחסן. ורק עקב היותי צעיר ממנו בכמה שנים טובות לא קמתי והחטפתי לו סטירה. יהי רצון שההתאפקות הזאת תעמוד לרפואת כל החולים.
א. אני ממשיך עם הראש שלך, ואני מבקש שתקרא שוב את הודעתי הקודמת, לגיטימי לגמרי שיש עוד דעות, ולגיטימי לגמרי שתשמע לדעות האלו. אבל אני בניגוד אליך לא הפצתי ציטוטים משום רופא ומשום רב שחייבים להתחסן, אמרתי רק שהדבר היחיד הלגיטימי הוא לשלוח כל אחד שישאל את רבו או את רופאו האישי לשאול אותו מה לעשות. כל דבר מעבר לזה הוא לא לגיטימי, אסור לשכנע אנשים לא להתחסן. נקודה.בדקתי עניינית גם מכל כיוון, אל דאגה,
וממש לא הסתמכתי על פוסט כזה או אחר, למרות שבדקתי הרבה מהם והם אמת לאמיתה ( כלומר פוסטים אמיתיים ברשתות החברתיות)
רק העלו פה שאין מקרים ואין תופעות לוואי וכו
אף אחד לא יודע מה יהיו התוצאות ומה ההשלכות לטווח הארוך, כולל יצרני החיסון שלא לוקחים אחריות,
והתפרסם ההסכם עם פייזר שישראל היא מדינת הניסוי שלהם.
איך אתה כ"כ בטוח שאתה צודק וההוא הטועה?
יש גם הרבה דעות נגדיות הן של רבנים והן של רופאים וצריך להביא ולדעת גם אותם.
מי החליט מה הדעה הצודקת? ומה הפייק?
זה ימים יגידו..
זה שהממשלה מובילה את הקו הזה לא נותנת לי לא ערובה ולא ביטחון.
למרות שבדקתי הרבה מהם והם אמת לאמיתה
.........( כלומר פוסטים אמיתיים ברשתות החברתיות)
אף אחד מעולם לא טען דבר כזה. אין חיסון או תרופה שאין להם תופעות לוואי.רק העלו פה שאין מקרים ואין תופעות לוואי וכו
ישראל משמשת מעבדת ניסוי עולמית לקביעת איסטרטגיות החיסון.
ולא ליעילות החיסון ולבטיחותו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: