קורונה התחסנתם נגד נגיף הקורונה?היו לכם תופעות לוואי?

התחסנתם נגד נגיף הקורונה?

• כן

• לא

• יש לי נוגנים(בדקתי)

• לא התחסנתי שיאפשרו לי אעשה זאת בעז"ה

• ההיתי חולה ולא בדקתי נוגדנים

• לא היה לי קורונה ויש לי נוגדנים(בדקתי)

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.

פסגות

משתמש מקצוען
למי שאומר שאין תופעות לוואי מיוחדות אחרי החיסונים פשוט לא מעודכן
יש המון עדויות ומקרים שהתקשורת פשוט מצנזרת.
יש כאן קישור למעל 270 עדויות
seethetruth.club

נפגעים מהחיסון - לראות את האמת
עדויות של נפגעי חיסון הקורונה
seethetruth.club
seethetruth.club

ואצרף כמה מהם, ושכ"א יעשה את שיקול דעתו אבל לומר שאין מקרים וסיכונים זה ממש הטעיה, יש והרבה.
אם כבר מהאתר הנ''ל
עוד כמה פנינים משם..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
נתניהו, קציני הצבא והמערכת הבכירה בישראל חברים באילומנטי
טאקסה מארס עיתונאי ותחקירן חושף כתבות עיתונאיות המוכיחות שראשי הצמרת הישראלית חברים בארגון האילומינטי, ושהחברה הישראלית כולה נשלטת על ידי אנשים החברים בכת. בין החברים הבכירים יצחק רבין, ובנימין נתניהו.
חברי הכת מתכנסים בדירות מסתור שמקושטות בגולגלות ועצמות, ומקיימים טקסי פולחן לנוכח מזבח מקושט בחרבות. מי שלא יודע, ארגון האילומנטי הוקם בשנת 1776 על ידי אדם וויסהאופט. הוא כרת ברית עם יורשו של שבתאי צבי, יעקב פראנק והפרנקיסטים הם כבר שנים ארוכות בני ברית של הארגון הדיקטטורי הזה שחלומו הרטוב הוא לשלוט בעולם כולו, בכל בני האדם, ולהפוך את העמים כולם לעבדים.
טאקסה מארקס חושף כי גם חוסיין מלך ירדן, כמו גם בכירי הצבא והממשל בישראל, הם חברים בארגון.
על פי הנראה כיום הארגון שמסתתר השתלט על כל ראשי המדינות של העולם, והוא מוליך את העמים כולם אל התהום בעזרת מסעות שקרים הונאה ותעמולה.
בינימין נתניהו חבר מספר 2804 בבונים החופשיים
בנימין נתניהו חבר ב- CFR

מרחבית

משתמש מקצוען
החיסון אמור לתת הגנה של כ95%, כלומר, מתוך כ2 מליון מחוסנים - כ100 אלף איש עדיין יכולים להידבק..
אז איזו ראיה מנסים להביא מעשרות מקרים..? גם אם יהיו אלפים - זה הגיוני וצפוי.

רמת ההגנה תלויה מאוד גם בכמה אחוזים מהציבור יתחסנו.
כאשר רובם יתחסנו, לא ייפגעו 5 אחוז. כי לא יהיה להם ממי להידבק.
אבל זה תהליך, שלא קורה ביום.
כל עוד רק אחוזים נמוכים התחסנו, ואנחנו בתוך מצב של התפרצות גבוהה כמו שיש עכשיו, מומלץ ביותר, שגם אחרי שבוע מאז החיסון השני, אנשים בסיכון ימשיכו להיזהר, וכן אלו שלידם!

ואלו אכן ההוראות. להמשיך עם מסכות גם לאחר מכן.
חייבים לראות קודם מה קורה בפועל ולמצות את התהליך: חיסון רוב הואכלוסיה, המתנה שהחיסון ישפיע, לראות מקדם הדבקה שיורד בהדרגה למספרים נמוכים ממש, והגעה לחסינות עדר.

אם בע''ה התהליך יתבצע כסדרו, ובלי מוטציות שעמידות נגד החיסון או תקלות אחרות - אזי תהליך ההשתחררות גם הוא יתקדם בע''ה במקביל, ויואץ ככל שהמספרים ירדו.

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם מישהו באמת רוצה לדון ענינית אם החיסון מועיל או מזיק [וזה בהחלט דיון עניני ולגיטימי], הדרך היא לא לקרוא פוסטים או ציוצים שאין שום מידע על רמת מהימנותם, כמה הם נופחו, וגם מהם מתנגדים לחיסונים באופן כללי ורק משתמשים במידע על אח של שכן של אבא של בן דוד ששמע שהוא נפטר מהחיסון.
אלא שיפנה לרב או לרופא שעליו הוא סומך בשאר הדברים ושישטח את כל ספקותיו, ועל פי זה יכריע.
הבעיה בהפצת מידע מהסוג הזה, הוא שישנם אנשים ששואבים את האינטלגציה שלהם ממודעות רחוב וכדו', והם מקבלים את הכרעותיהם לא על ידי שקילת הנושא בכובד ראש עם אדם מוסמך אלא על ידי פייק ניוז כזה או אחר, ואז יכול להיווצר מצב של נזק עצום לאותם אנשים.
אני מאד נחרץ בענין הזה, כי שמעתי לתומי בבית כנסת לפני מספר שבועות אדם [שלא שמע על המושג מסכה למשל], משכנע שני אנשים בני 80 שזה לא פשוט ענין החיסון, ושיש שמועות שאנשים מתים מזה, ושהגר"ח אמר לאנשים לא להתחסן. ורק עקב היותי צעיר ממנו בכמה שנים טובות לא קמתי והחטפתי לו סטירה. יהי רצון שההתאפקות הזאת תעמוד לרפואת כל החולים.

בדקתי עניינית גם מכל כיוון, אל דאגה,
וממש לא הסתמכתי על פוסט כזה או אחר, למרות שבדקתי הרבה מהם והם אמת לאמיתה ( כלומר פוסטים אמיתיים ברשתות החברתיות)
רק העלו פה שאין מקרים ואין תופעות לוואי וכו
אף אחד לא יודע מה יהיו התוצאות ומה ההשלכות לטווח הארוך, כולל יצרני החיסון שלא לוקחים אחריות,
והתפרסם ההסכם עם פייזר שישראל היא מדינת הניסוי שלהם.
איך אתה כ"כ בטוח שאתה צודק וההוא הטועה?
יש גם הרבה דעות נגדיות הן של רבנים והן של רופאים וצריך להביא ולדעת גם אותם.
מי החליט מה הדעה הצודקת? ומה הפייק?
זה ימים יגידו..
זה שהממשלה מובילה את הקו הזה לא נותנת לי לא ערובה ולא ביטחון.

קבצים מצורפים

• 135504785_4264161196933895_2160236875992086584_o.jpg
    135504785_4264161196933895_2160236875992086584_o.jpg
    KB 96.6 · צפיות: 67
  • 136988407_10219285841404462_6518483946784385232_n.jpg
    136988407_10219285841404462_6518483946784385232_n.jpg
    KB 41.1 · צפיות: 69
  • 137538109_10219296552992245_7243702825137571038_n.jpg
    137538109_10219296552992245_7243702825137571038_n.jpg
    KB 52.1 · צפיות: 71

יערי

משתמש מקצוען
בדקתי עניינית גם מכל כיוון, אל דאגה,
וממש לא הסתמכתי על פוסט כזה או אחר, למרות שבדקתי הרבה מהם והם אמת לאמיתה ( כלומר פוסטים אמיתיים ברשתות החברתיות)
אף אחד לא יודע מה יהיו התוצאות ומה ההשלכות לטווח הארוך, כולל יצרני החיסון שלא לוקחים אחריות,
והתפרסם ההסכם עם פייזר שישראל היא מדינת הניסוי שלהם.
איך אתה כ"כ בטוח שאתה צודק וההוא הטועה?
יש גם הרבה דעות נגדיות הן של רבנים והן של רופאים וצריך להביא ולדעת גם אותם.
מי החליט מה הדעה הצודקת? ומה הפייק?
זה ימים יגידו..
זה שהממשלה מובילה את הקו הזה לא נותנת לי לא ערובה ולא ביטחון.
א. אני ממשיך עם הראש שלך, ואני מבקש שתקרא שוב את הודעתי הקודמת, לגיטימי לגמרי שיש עוד דעות, ולגיטימי לגמרי שתשמע לדעות האלו. אבל אני בניגוד אליך לא הפצתי ציטוטים משום רופא ומשום רב שחייבים להתחסן, אמרתי רק שהדבר היחיד הלגיטימי הוא לשלוח כל אחד שישאל את רבו או את רופאו האישי לשאול אותו מה לעשות. כל דבר מעבר לזה הוא לא לגיטימי, אסור לשכנע אנשים לא להתחסן. נקודה.
ב. הציטוט מהפלא יועץ ממש קומם אותי, הוא לא מדבר שם על רפואה, אלא משהו מסוים נניח לדוגמה שתיית קוקה קולה, שאם 99 רופאים אומרים שאפשר לשתות ואחד אומר שזה סכנת נפשות מי פתי שילך לשתות את זה. פה אנחנו מדברים על מגפה קיימת לצערינו שמתים ממנה כמויות מפחידות, ויש 99 רופאים אומרים שיש אפשרות לקחת חיסון שיציל, ורופא אחד שאומר שזה יכול לגרום לתפעות לוואי בעוד עשרות שנים. מה הקשר בכלל. מקוה שהובנתי.

מרחבית

משתמש מקצוען
אף אחד מעולם לא טען דבר כזה. אין חיסון או תרופה שאין להם תופעות לוואי.
ופייזר דיווחו באופן מפורט על תופעות הלוואי בשלב הניסויים שלהם, טרם קבלו אישור לחיסונים.
השאלה תמיד היא מה חומרת התופעות, ועד כמה הן תדירות או נדירות.
ומה עומד מולן!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה