ואני רוצה כבר לישוןןןןןהוסיפו חצי שעה....... זה יהיה עד אחד וחצי (לבנתיים..)
מה יהיה?
ואני רוצה כבר לישוןןןןןהוסיפו חצי שעה....... זה יהיה עד אחד וחצי (לבנתיים..)
נראה לי האתר לא ערוך לכזה סדר גדול של תרומות... היו הרבה טעויות וכפילויות ולכן נמחק מידי פעם...מה הסיפור שכל הזמן יש שינויים פעם זה עולה ופעם יורד???
זה חצי מיליוןמי זה 'מרק הנאמן' שהביא תרומה של מיליון שח?
אלו תרומות שנתרמו במהלך היום ולא הוזנו למערכת (לא היה סנכרון)כל התרומות שנכנסות עכשיו זה דרך קהילות, אולי כסף מזומן?
יודעזה חצי מיליון
אז הנה פרט שלא הודגש בקמפיין. לפחות כמחצית מאברכי הרשת מקבלים את מלגתם כסדר על ידי ספונסרים שאימצו את הסניף שלהם. אלו שלא קיבלו כבר 17 חודשים הם כל השאר. גם אלו שלא קיבלו מילגה, קיבלו את תקציב משרד הדתות שהוא כ-800 ש"ח.יודע
אבל מי זה?
אגב מישהו יכול להסביר לי איך הסכום אמור להספיק לכיסויי כל החובות?
גם המחצית שכן קיבלה את המילגה- לא קיבלה ב4 חודשים האחרונים!!!אז הנה פרט שלא הודגש בקמפיין. לפחות כמחצית מאברכי הרשת מקבלים את מלגתם כסדר על ידי ספונסרים שאימצו את הסניף שלהם. אלו שלא קיבלו כבר 17 חודשים הם כל השאר. גם אלו שלא קיבלו מילגה, קיבלו את תקציב משרד הדתות שהוא כ-800 ש"ח.
וחלקם, כבר 4 חודשים לא קיבלורק 700 אברכים מתוך 1785 קיבלו מלגה כסדר
טוב שלא הודגש.....אז הנה פרט שלא הודגש בקמפיין. לפחות כמחצית מאברכי הרשת מקבלים את מלגתם כסדר על ידי ספונסרים שאימצו את הסניף שלהם. אלו שלא קיבלו כבר 17 חודשים הם כל השאר. גם אלו שלא קיבלו מילגה, קיבלו את תקציב משרד הדתות שהוא כ-800 ש"ח.
זה לא מדויק...טוב שלא הודגש.....
ולכן גם לא שאלתי קודם
מה לא מדוייק?זה לא מדויק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: