עכשיו סיימתי את הפרוייקט הזה, והרגשתי שהשתחררתי ממלכודת ההתקדמותיזם חזרה לציורים המושקעים של כתה ג׳, לפריצים שהיו מטיילים על סוסים בשדות עם מקטרת, רודים בפועלים המתגוררים בבקתות בצד השני של הדף והכל היה שטוח, אפילו לא ידעתי שיש פרספקטיבה.מקסים ברמות.
ולגבי הלחזור להיות ילד, עשית שטות. למה התבגרת? עכשיו באמת זה כבר מסובך.
איך קראתי באיזה מודעה באינטרנט איפשהו-
Don't grow up!!! its a trap!!!
אני גם הייתי רוצה, קוראים לזה לקוח! [אם כי בסוף הוא צדק. אי״ה אפרסם כאן בקרוב את המוצר המוגמר]ובהקשר לאיור המדהים הזה שבפתיח.
מתלבטת אם לא הייתי רוצה לראות אותו וקטור לגמרי.
הטאצ' הידני יפה אבל לא בטוחה שויתור עליו לא יקפיץ עוד את הזרימה.
אולי שווה לנסות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: