"האפליקציה" זה הרבה יותר גרוע ממישהו זר.זה בינם לבין האפליקציה.
אבל לשלוח למישהו זר את התמונה שלך כדי שיעשה בשבילך את זה ויעביר את התוצאה- רוב האנשים לא מוכנים. בצדק.
מה היה הבעיה הגדולה שהם ידעו איך קוראים לכל אדם בעולם, איפה הוא נמצא בכל רגע, וידעו לזהות אותו לפי זיהוי פנים?מה הבעיה הגדולה שיהיה במאגרים הרוסיים? שיהיה.
מה שיותר מעצבן זה, שכל אד יכול להכניס תמונות של מי שבא לו, ואולי יש כאלו שאת עצמם לא היו מכניסים, כי כן חוששים ממשהו, אבל בא אח/חבר ומכניס את כל הכיתה כדי לראות איזה פנים יסתובבו סביבו בעוד ארבעים שנה.
שלחתי עכשיו שובהיו הרבה אנשים ששלחו לי והרבה תמונות קיבלתי ובד"כ החזרתי אותם
יש רק בעיה של תאימות עם המכשיר שלי עם התוכנה שלא כל התמונות שאני מוריד מופיעים בגלריה של התוכנה, ואין בתוכנה אופציה לפתיחת קבצים מהמכשיר.
ולכן היו תמונות ששלחו אלי אך לא יכלתי להפעיל עליהם את התוכנה בשעתו. אך בהמשך הסתדר.
אחד שלח אלי תמונה וזה נתקע כנ"ל, ולאחר זמן ראיתי זאת בגלריה.
אם רוצה שיפנה אלי שוב כי עדיין לא מצאתי את המייל שלו.
היא מבקשת רישיון להשתמש בתמונות שלך במכשיר..דחוף לי מאוד להוריד את התכנה. זה יכול לעשות בעיה למחשב?
היא מבקשת רישיון להשתמש בתמונות שלך במכשיר..
אמרו שבכולם (לא בדקתי באופן אישי).בכל התמונות שלי או רק במה שאני מעלה?
מה המייל שלך?העברתי את השירות החינמי כעת להורדות כאן
היא מופיעה בשיפולי האתר שלו..מה המייל שלך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: