אני גם רציתי להזמין אותם ואז ראיתי אצל מוכר אחר שזה ניילון דק ולא יחזיק לי.זה הגיע ממש כמו בתמונה
הגודל נראה לי
26*19
איך זה באמת הגיע? זה פלסטיק קשיח כמו שזה נראה?
אני גם רציתי להזמין אותם ואז ראיתי אצל מוכר אחר שזה ניילון דק ולא יחזיק לי.זה הגיע ממש כמו בתמונה
הגודל נראה לי
26*19
@יודיתתתתתתתשנה שעברה עשיתי להורים דג סלמון את האמת שהם התלהבו יותר ממה שחשבתי
צפה בקובץ המצורף 1573673צפה בקובץ המצורף 1573681
והיום הבאתי למטפלת של הבת שלי בתור הערכה והיא שמחה ממש וזה אולי יכול להיות גם למשלוח מנות
צפה בקובץ המצורף 1573689צפה בקובץ המצורף 1573690
משלוח ממש מגרהמשלוח מנות תש"פ
אני קניתי ב"שערי רווחה" בירושלים
אפיה קנית את הקופסאות והפרחים ?מארז מנות ומתנות
בתוך הקופסה החומה-אזני המן
בקופסה הורודה -שוקולד לבבות
אפשר הרבה דברים בצורת טבעת (גם חטיפים שעטופים בצלופן ולא באריזה המקורית)אפשר רעיונות למשלוח מנות מדברים קנויים - אבל משהו מכובד ויפה
לשכנים וחברות...
אפיות זה לא התחום שלי
הקופסאות הקטנות משייןאפיה קנית את הקופסאות והפרחים ?
מה את רוצה לעצב?את באמת מבית שאן? כי אני מחפשת מיהי שתעצב לי משלוח
אגב, רוצה גם לראות משלוחים שעצבת, תנסי להעלות אחרות לטובת אלו שעם נטפרי כמוני
@ציפי גולדשמיט איך ניתן להזמין?מתנה אישית ומיוחדת לאמא או לשוויגר, כולם מאד נהנים מזה: הדלקת נרות אישי עם השמות של הילדיםת,נכדים, נינים כתובים אחדי התפילה.
צפה בקובץ המצורף 1579518
catalogue_2023_2024_מייל.pdf
drive.google.com
או לפי הצבעים שחור אדום זהב - למשל טפנד זיתים וממרח עגבניות,הבנים שלי מתחפשים למשמר המלכה-חייל אנגלי,
יש למישהי רעיון למשלוח מנות תואם?
אשמח לרעיונות...
כמה זמן הגיע הקופסאות?שילוב מארזים מTEMU בעלות מינימלית (-קופסה לטישו, ו-2 אריזות ממתקים ב-11 שקלים)
ורעיון חמוד איך לשדרג שקית קרטון פשוטה (כרטיס ,אטב ועלה יבש..)
כמה זמן הגיע הקופסאות?
אפשר קישורים?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: