נכתב ע"י מטאלי;n5081301:מה הסכום שיש לך, זה לא דומה, בקרית אתא תוכל למצוא דירות בכמעט חצי מחיר מבאר שבע, קרית ים גם זול, שאר הקריות הרבה יותר יקרות...
נכתב ע"י דורהלה;n5081331:למרות שלדעתי (הלא מקצועית) יש בבאר שבע באיזורים הטובים יותר ביקוש להשכרה ביחס כללי לקריות.
נכתב ע"י מטאלי;n5081406:ולעולם אי אפשר למצוא שם דירה במחיר 650000 אלא עם משכנתא, ואיך שלא יהיה מבחינת תשואה זה ממש לא משתלם,
נכתב ע"י ymshiff;n5082689:מבין שתי האזורים עדיף אזור הדרום, אבל לאו דווקא באר שבע עצמה...
יש באזור ערים יותר אטרקטיביות להשקעה.
(אשקלון/אופקים/קרית גת)
נכתב ע"י aba;n5083565:תלוי למה אתה מתכוון אם אתה מחפש מחירי שכירות ולמצוא בקלות שוכר אני חושב שבאר שבע בעיקר באזור האונברסיטה יש ביקוש גדול לדירות לסטודנטים מחולקות וכדו' בקשר לקריית גת ואשקלון אין לי מושג אבל אופקים לא כ"כ אטרקטיבית להשכרה (אא"כ התכוונת לעליית ערך הדירה ביחס למחיר הקנייה , שם באמת לדעתי יש עדיפות גדולה לאופקים
נכתב ע"י well;n5083581:באופקים המחירים ירדו לאחרונה בלפחות 10 אחוז.
נכתב ע"י well;n5083581:באופקים המחירים ירדו לאחרונה בלפחות 10 אחוז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: