מידע שימושי השקעה קריות או באר שבע?

שמול

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אשמח לשמוע חוות דעת
אני מתעניין לקנות דירה להשקעה,
דירה מחולקת/או לחלק ולהשכיר
האם עדיף בקריות או בבאר שבע?
וגם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם דירות שם
האם זה מושכר או יש זמנים שזה ריק?

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה הסכום שיש לך, זה לא דומה, בקרית אתא תוכל למצוא דירות בכמעט חצי מחיר מבאר שבע, קרית ים גם זול, שאר הקריות הרבה יותר יקרות...

שמול

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מטאלי;n5081301:
מה הסכום שיש לך, זה לא דומה, בקרית אתא תוכל למצוא דירות בכמעט חצי מחיר מבאר שבע, קרית ים גם זול, שאר הקריות הרבה יותר יקרות...

בן 400,000 ל650,0000 ש"ח
תלוי מה עדיף מבחינה כלכלית

well

משתמש פעיל
בענין הקריות זה מאד משנה איפה בקריות, למשל קרית ים מחולקת לארבע אזורים שונים וכל איזור יש לו רמה אחרת של מחירים וגם רמה אחרת של ביקוש לשכירות. בגדול חשוב להתמקד בזמן קניית הדירה במיקום מבוקש כי בכל מקום יש מקומות מבוקשים יותר ומבוקשים פחות.
אם קונים דירה במקום מוצלח היא לא אמורה להיות ריקה למעט מקרים מיוחדים.

כבשה שחורה

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מנסיון עם דירה בקריית אתא - זה לא כזה חלום, אנחנו אכלנו הרבה קש עד שהתפטרנו ממנה ב"ה.
אני לא חושבת בכלל שיש שם ביקוש לדירות מחולקות דירה רגילה 3 חדרים עולה שם שכירות בסביבות 1700-1800.
אלא אם כן קונים באזור החרדי רק ששם מחירי הדירות בהתאם...
וכדאי להתייעץ עם מבינים לפני.

דורהלה

משתמש פעיל
צריך להשקיע בדירה מוצלחת, ולהיזהר מדירה לא מוצלחת,
יש כאלה וכאלה גם בקריות וגם בבאר שבע,
תכיר טוב טוב את המקום שבו אתה קונה דירה,
אני מכיר הרבה אנשים שהיו עם דירות ריקות חודשים שלמים,
שוב גם פה וגם פה,
למרות שלדעתי (הלא מקצועית) יש בבאר שבע באיזורים הטובים יותר ביקוש להשכרה ביחס כללי לקריות.

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י דורהלה;n5081331:
למרות שלדעתי (הלא מקצועית) יש בבאר שבע באיזורים הטובים יותר ביקוש להשכרה ביחס כללי לקריות.

ולעולם אי אפשר למצוא שם דירה במחיר 650000 אלא עם משכנתא, ואיך שלא יהיה מבחינת תשואה זה ממש לא משתלם,

איש מצליח

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אני שמעתי שכדאי להשקיע בקריות
אבל אני עצמי לא חושב כך
מוגש כשירות לציבור.....

דורהלה

משתמש פעיל
נכתב ע"י מטאלי;n5081406:
ולעולם אי אפשר למצוא שם דירה במחיר 650000 אלא עם משכנתא, ואיך שלא יהיה מבחינת תשואה זה ממש לא משתלם,

לא מבין מה שאתה כותב,
האם יש לשואל 600000 ש''ח מזומן ?
הרי מן הסתם גם לדירה ב400 נדרש משכנתא,
וגם בה אחוזי תשואה משכירות אינם גבוהים מאחוזי ריבית המשכנתא,
אז גם היא השקעה אינה משתלמת,במידה ובונים על תשואה משכירות, ולא על תשואה מעליית מחיר הדירה.
ואם לשואל יש 600 מזומן אז לקיחה של 100 משכנתא לא תהפוך את ההשקעה ללא משתלמת.
ובנוסף השואל התעניין על דירה מחולקת,
שבה בד''כ אחוזי התשואה משכירות הם באזור 7 % כך שבכל מקרה זה ישתלם.

nicky

משתמש מקצוען
אין לי דעה מקצועית, אני רק יכולה לדווח שחיפשתי קצת וראיתי ביד 2 היצע די רחב של דירות בערך ב600,000 ש"ח שמושכרות בכ2500-3000 ש"ח בחודש..
בגלל הסטודנטים יש שוק די רחב בבאר שבע

ymshiff

משתמש פעיל
מבין שתי האזורים עדיף אזור הדרום, אבל לאו דווקא באר שבע עצמה...
יש באזור ערים יותר אטרקטיביות להשקעה.
(אשקלון/אופקים/קרית גת)

שמחה בונים

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אינני בקיא בתחום, אבל קח בחשבון שידיד קרוב שלי חילק דירה בקריית אתא, ואנשי העירייה ציוו עליו לפרק את החלוקה.............

aba

משתמש צעיר
נכתב ע"י ymshiff;n5082689:
מבין שתי האזורים עדיף אזור הדרום, אבל לאו דווקא באר שבע עצמה...
יש באזור ערים יותר אטרקטיביות להשקעה.
(אשקלון/אופקים/קרית גת)

תלוי למה אתה מתכוון אם אתה מחפש מחירי שכירות ולמצוא בקלות שוכר אני חושב שבאר שבע בעיקר באזור האונברסיטה יש ביקוש גדול לדירות לסטודנטים מחולקות וכדו' בקשר לקריית גת ואשקלון אין לי מושג אבל אופקים לא כ"כ אטרקטיבית להשכרה (אא"כ התכוונת לעליית ערך הדירה ביחס למחיר הקנייה , שם באמת לדעתי יש עדיפות גדולה לאופקים

well

משתמש פעיל
נכתב ע"י aba;n5083565:
תלוי למה אתה מתכוון אם אתה מחפש מחירי שכירות ולמצוא בקלות שוכר אני חושב שבאר שבע בעיקר באזור האונברסיטה יש ביקוש גדול לדירות לסטודנטים מחולקות וכדו' בקשר לקריית גת ואשקלון אין לי מושג אבל אופקים לא כ"כ אטרקטיבית להשכרה (אא"כ התכוונת לעליית ערך הדירה ביחס למחיר הקנייה , שם באמת לדעתי יש עדיפות גדולה לאופקים

באופקים המחירים ירדו לאחרונה בלפחות 10 אחוז.

aba

משתמש צעיר
נכתב ע"י well;n5083581:
באופקים המחירים ירדו לאחרונה בלפחות 10 אחוז.

תשמע, הפתעת אותי בהחלט, עשיתי בדיקה קצרה ולכאורה אתה צודק (בהסתייגות אחת, שזה נתונים לרבעון בודד, ולא בטוח שזה מגמה שתימשך)

https://nadlan.walla.co.il/item/3064040

ההסבר לדעתי הוא שלפני זה בין 2015 ל2016 העיר שהכי התייקרה הייתה אופקים 16%!

http://www.kol-barama.co.il/live/143335/

, ועכשיו כששוק הדירות מתחיל להצטנן ויחד עם המחיר למשתכן שבאופקים הגיע למחיר קריעה של 450000 ל80 מטר!! (דירה חדשה,ותאמינו לי שאין לי מושג איך הקבלן מרוויח משהו )
כנראה שזה משפיע קצת על השוק למרות שלדעתי הירידה שם הגיעה לשיא הנוכחי שלה (כל זמן שלא תהיה ירידה כללית בכל הארץ)

מתוק מדבש

משתמש מקצוען
אם אתה רוצה בבאר שבע, למכירה דירה מחולקת ל2, משופצת מהיסוד, הכל חדש כולל הריהוט, מתוכננת היטב, מושכרת בין 4,500 ל- 4,800 שח, היא נמכרת במחיר 1150000. שווה לראות, פרטים נוספים בפרטי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה