כמדומני שיש מחלוקת בזה יש דעה שירושלים לא התחלקה לשבטים.ירושלים מחולקת בין יהודה ובנימין.
כמדומני שיש מחלוקת בזה יש דעה שירושלים לא התחלקה לשבטים.ירושלים מחולקת בין יהודה ובנימין.
יפה. מצד שני הרמב"ם פוסק כדעת שמואל שלא יחדל אביון מקרב הארץ.וכל העכו"ם הנשארים בארץ לימות בן דוד יהיו הולכין לבתיהם של ישראל ומעשרין את ישראל עושר גדול (תנא דבי אליהו רבה כ)
אולי השקעה בהוצאות ספרי קודש.אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא. אני מחפש השקעה טובה שתעלה מאות אחוזים ביום שיתקע שופרו של משיח
איזו השקעה תעלה לדעתכם? אני פתוח לשמוע כל רעיון. תנו בראש!
ההשקעה הכי בטוחה ללא שום סיכון.היא לפזר את הכסף לצדקה. מעשר, חומש, ויותר מזה!
כולם בין כך יהיו עשירים ולא יחסר דבר...אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא. אני מחפש השקעה טובה שתעלה מאות אחוזים ביום שיתקע שופרו של משיח
ירושלים מחולקת בין יהודה ובנימין.
כדאי לעיין בספר יחזקאל פ' מ"ה בנבואה על הגאולה העתידהכמדומני שיש מחלוקת בזה יש דעה שירושלים לא התחלקה לשבטים.
בלת"קאני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא. אני מחפש השקעה טובה שתעלה מאות אחוזים ביום שיתקע שופרו של משיח
עריכת מנהל: להגיב ענייני בלבד!
חלוקת הארץ לא תשתנה לפי השבטים?בלת"ק
קניית בית בכפר התימנים\עיר דוד
כ"כ קרוב לבית המקדש... בטוח יהיה לזה הרבה ביקוש
ממש לא לכהנים וללויים בלבד.כדאי לעיין בספר יחזקאל פ' מ"ה בנבואה על הגאולה העתידה
שחלוקת א"י תשתנה לגמרי
וירושלים תהיה לכהנים בלבד ומסביבם הלויים
"ואת רוח הטומאה אעביר מן הארץ..."על השקעה כזאת עוד לא כתבו כאן
בעז"ה הלכות טומאה וטהרה יחזרו להיות חלק מהיום יום
וכל כלי הבית מקבלים טומאה, [טומאת מת, זב, זבה, יולדת, נדה, שרץ, מצורע, וכו']
חוץ מכלי אבנים.
וכאן ההשקעה הגדולה: לפתוח עסק ליצור כלי אבנים שהביקוש שלהם יעלה לאין שיעור
גם כלי גללים לא מקבלים טומאה, אבל יש לי תחושה מסוימת שלהם לא יהיה כזה ביקוש ער
מישהו יודע האם כלים סינטטים פלסטיק/סיליקון/חד פעמי וכו' מקבלים טומאה?וכאן ההשקעה הגדולה: לפתוח עסק ליצור כלי אבנים שהביקוש שלהם יעלה לאין שיעור
מהיכי תיתי שיקבלו טומאה אם אינם בכלל הכלים שנכתבו בתורה ולא גזרו עליהם מדרבנן?מישהו יודע האם כלים סינטטים פלסטיק/סיליקון/חד פעמי וכו' מקבלים טומאה?
א"כ אז למה להשקיע בכלי אבנים?מהיכי תיתי שיקבלו טומאה אם אינם בכלל הכלים שנכתבו בתורה ולא גזרו עליהם מדרבנן?
יש הרבה כלי אבנים של פוד אפילעל השקעה כזאת עוד לא כתבו כאן
בעז"ה הלכות טומאה וטהרה יחזרו להיות חלק מהיום יום
וכל כלי הבית מקבלים טומאה, [טומאת מת, זב, זבה, יולדת, נדה, שרץ, מצורע, וכו']
חוץ מכלי אבנים.
וכאן ההשקעה הגדולה: לפתוח עסק ליצור כלי אבנים שהביקוש שלהם יעלה לאין שיעור
גם כלי גללים לא מקבלים טומאה, אבל יש לי תחושה מסוימת שלהם לא יהיה כזה ביקוש ער
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: