חדרי מלון בירושלים.
דירות במזרח ירושלים (גם בעיסאוויה וג'בל מוכאבר).
שטח הכי קרוב לבית המקדש למכירת צאן ובקר לקרבנות.
זה נראה רעיון טוב. החשש שלי שמי שימכור לי הוא לא בעלים אמיתי כי הוא רכש את הבית ממי שרכש מרמ"י אבל אז יבוא אליהו הנביא ויאמר שהבית הזה שדה אחוזה של משפחת יעקב שגלתה לעיראק וגרה היום בדימונה. ובכלל ירושלים זאת עיר של לוויים כמדומני.נראה לי בית בירושלים, כמה שיקר היום יהיה כנראה יקר שבעתיים
מסובך אבל שווה בדיקה.ואולי לקנות עדר לקורבנות...
זה קצת בעייתי... כי יש מצב שייקח זמן עד שהמשיח יבוא ואז תצטרכו לגדל דורות דורות של צאן...ואולי לקנות עדר לקורבנות...
מה הבעיה בלהרוויח בינתיים.זה קצת בעייתי... כי יש מצב שייקח זמן עד שהמשיח יבוא ואז תצטרכו לגדל דורות דורות של צאן...
אם אתה מעוניין להיות רועה צאן... אין בעיהמה הבעיה בלהרוויח בינתיים.
חשבתי להיכנס לשותפות במשק.אם אתה מעוניין להיות רועה צאן... אין בעיה
בלת"קאני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא. אני מחפש השקעה טובה שתעלה מאות אחוזים ביום שיתקע שופרו של משיח
איזו השקעה תעלה לדעתכם? אני פתוח לשמוע כל רעיון. תנו בראש!
תארגנו קבוצת משקיעים עדיף אמריקאים בעדיפות לתושבי לוס אנג'לסחשבתי להיכנס לשותפות
זה פורום השקעות אני מתכוון להשקעה כלכלית.לאיזה רווחים אתם מתכוונים?
רוחניים, כלכליים, חברתיים?
לא הכרתי את המדרש. ולא מצאתי מקור. לעתיד לבוא לא יצטרכו להחזיר חובות?@שומר שבת
מצד שני יש גמרות ומדרשים שנאמר בהן משהו בסגנון הזה:
לעתיד לבוא כשיבוא בעל חוב וידרוש את חובו, יעלה עימו הנתבע לשערי ירושלים ויטול אבן המתגוללת ברחוב ויאמר לו: כלום חייב אני לך יותר מזו?
משמע שלא תהיה כ"כ כדאיות כלכלית להשקעות
צריך לחפש את הקושאן בדחיפות...
אם מחפשים משהו כלכלי, ההשקעה הטובה ביותרזה פורום השקעות אני מתכוון להשקעה כלכלית.
וכל העכו"ם הנשארים בארץ לימות בן דוד יהיו הולכין לבתיהם של ישראל ומעשרין את ישראל עושר גדול (תנא דבי אליהו רבה כ)מקור
ירושלים מחולקת בין יהודה ובנימין.ובכלל ירושלים זאת עיר של לוויים כמדומני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: