אני אומר שעל בסיס העבר ועל פי הערכות של חברות הטכנולוגיה ועל פי מה שהשכל הישר אומר שוק הטכנולוגיה אמור לעלותומחיר המניות כיום משקפות אותה.
אתה מדבר על מציאות אחרת שהשוק לא תמחר, ועל זה שאלתי
בקיצור -
אני אומר שעל בסיס העבר ועל פי הערכות של חברות הטכנולוגיה ועל פי מה שהשכל הישר אומר שוק הטכנולוגיה אמור לעלותומחיר המניות כיום משקפות אותה.
אתה מדבר על מציאות אחרת שהשוק לא תמחר, ועל זה שאלתי
בקיצור -
אני לא מתווכח איתך, אני טוען שמרוב שאתה צודק, זה כבר עלה לפי הצפי שלך.אני אומר שעל בסיס העבר ועל פי הערכות של חברות הטכנולוגיה ועל פי מה שהשכל הישר אומר שוק הטכנולוגיה אמור לעלות
דבר ראשון למה רק חצי שעה?אני לא מתווכח איתך, אני טוען שמרוב שאתה צודק, זה כבר עלה לפי הצפי שלך.
קח חצי שעה, תקרא את זה ברוגע ובפתיחות, ואח"כ תשאל.
תאוריית השוק היעיל – המכלול
www.hamichlol.org.il
כתבת שהנאסד"ק 100 הוביל בזכות מניות טכנולוגיה. הוספת שכך גם ימשיך להיות בעתיד.
כתבתי לך שזאת מחשבה לגיטימית. אבל למה להשקיע נאסד"ק 100 אם אתה רוצה טכנולוגיה תשקיע במדד טכנולוגיה?!
ענית שאין הבדל גדול בין תשואות הנאסד"ק 100 למדד טכנולוגיה.
שואל אותך איך אתה מסביר שאין הבדל גדול, הרי יש חשיפה גבוהה יותר לטכנולוגיה?!
@השקעות R הון זה נראה שניסית לחדד בשאלה שלך טיעון או תובנה וכד' בבקשה אם תוכל לשתף את הציבורבטח שיש הבדל בתשואות. אתה צוחק איתי? אתה חי את השוק ?
אבל הכל עינן של סיכון סיכוי תועלת תוחלת
בסוף נרצה להחזיק רק אנבידיה
לא חשב שלאדם הממוצע שווה להתעסק עם משהו חוץ מספיי ונאסדק
הם גדולים הם מוכרים הם הכי נזילים והם הכי פשוטים
מי שמכיר ויודע ישאף ליותר
XLKS אחלה תעודת סל לא ממליץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: