מחר זה מאוחר
משתמש פעיל
אני מחקתי את הציטוט...
אני מחקתי את הציטוט...
יש מספיק תודות בשביל להתחיל.חברי פרוג,
למה אנחנו מייעצים עצות?
מה דעתכם לפתוח מאצ'ינג קטן כל אחד יתן עשר ש"ח ונאפשר להם לקנות חדש ונזכה לגרום השראת השכינה בבית יהודי?
עניי פורומך קודמים!!
למה אנחנו מייעצים עצות?
אני משום מה גם תומכת בזהחברי פרוג,
למה אנחנו מייעצים עצות?
מה דעתכם לפתוח מאצ'ינג קטן כל אחד יתן עשר ש"ח ונאפשר להם לקנות חדש ונזכה לגרום השראת השכינה בבית יהודי?
עניי פורומך קודמים!!
זה רעיון נחפשאולי יש חיקוי טוב באלי אקספרס?
גם נראה לי רעיון מעולהאני משום מה גם תומכת בזה
אולי @RVR או מישהו אחר שמתעסק בחיקויים של מותגיםזה רעיון נחפש
רק שהשווער שלו חד עין למדי
צודק בכל מילה ולא הבנתי את העליהום שעשו לך.. אם כי בד"כ הנשים מורידות את הטבעת לפני נטילת ידים, עוד סיבה להנחה על השולחן. שיתחילו הניח על השיש..כנראה שלא קראת את מה שכתבתי קודם
אני לא יודע מה גורם לאנשים להניח דברים יקרי ערך על מפת הניילון של שולחן שבת אבל זה דברים שקורים שוב ושוב.
ואני יוצא מנקודת הנחה שברוב המקרים שאנשים מורידים שעון או טבעת ומניחים על השולחן הם שמו את זה בשביל סימן או תזכורת כלשהי (כמובן שאני לא מדבר על המקרים שהורידו בשביל להפוך את הקוגל או לא יודע מה) ואני רק מציין שמכיון שאחת לתקופה אתה שוב שומע או רואה אנשים שאיבדו כך פריטי ערך יקרים וסנטימנטליים אתה חושב לעצמך 'ריבונו של עולם שמת את זה בשביל שזה יזכיר לך משהו ושכחת את זה אז בשביל מה שמת את זה?
אם המטרה שלך לשים לעצמך סימן ואת זה בעצמו אתה שוכח אז תחשוב על רעיון טוב יותר גם הלכתי וגם יותר זול.
לא קשור כאן כח עליון. הקב"ה לא מתערב לאדם בבחירה שלו על כל צעד ושעל.לא הבנתי
אין כוח עליון
קל עליון שעושה את זה?
כל מה שאתה רואה ושומע אתה מבין את ההגיון
אז אתה בבעיה רצינית
מה הבעיה לספר?רק שהשווער שלו חד עין למדי
ומה זה יעזור,אני משום מה גם תומכת בזה
באמת מתסכל ומרגיז אבל יכול לקרות לכל אחדכבר פינו את הפח אתמול בלילה מה עושים?
זה לא כזה יקר כדי שעובדי העיריה ינברו בחירייה [1,000 ש"ח] או שכן?
והעיקר אבל ברצינות מה עושים עכשיו מול השווער ?? [שנה ראשונה...]
סוף סוף אחד שמבין שאני אתכם ולא נגדכם...צודק בכל מילה ולא הבנתי את העליהום שעשו לך.. אם כי בד"כ הנשים מורידות את הטבעת לפני נטילת ידים, עוד סיבה להנחה על השולחן. שיתחילו הניח על השיש..
אשתי למשל שמה לי אותם בכיס.. ולמחרת באמצע התפילה אני מרגיש משהו לא הכי נוח, עד שאני מגלה את הסוד!!
לא קשור כאן כח עליון. הקב"ה לא מתערב לאדם בבחירה שלו על כל צעד ושעל.
כמו המשל הנדוש - אדם ישכב על כביש גהה ו... זה הקב"ה אמר לו לעשות?
או אחד שלא נסע בזהירות ודרס, נתקע, הזיק...
הלו!!! תהיה אחראי למעשיך.
לכן גם כאן תניחי את תכשיטייך במקום שמור יותר.. וכן הבעל!
והאמת פעם ראשונה שאני שומע שגבר מוריד שעון מהיד, בד"כ זה על היד עד שהוא (השעון) מת! אבל למה לסכסך שנה ראשונה.. כנראה התרגש או משהו כזה
מצטרף. לא בגלל המחיר אלא אני בגישה תהיה אמיתי חופשי.. מה יכול להיות?? הוא יהרוג אותך??מה הבעיה לספר?
הוא יחטוף התקף לב?
כולה 1000 ש"ח!
לא מדובר בזוג שאיבד את הדירה שלו בהשקעה כושלת!
וועליהזה רעיון נחפש
רק שהשווער שלו חד עין למדי
זה לא התקף לב, או שישו ושמחו ,יש עוד סוגי אנשיםמצטרף. לא בגלל המחיר אלא אני בגישה תהיה אמיתי חופשי.. מה יכול להיות?? הוא יהרוג אותך??
לא נעים וזהו..
כאחת שאיבדה באותו אופן שעון זהב יקר ואהוב (רק כדי לקלח את הילדים במוצ"ש... כשנזכרתי שהשעון לא במקום הרגיל - כבר היה יום שלישי. נצרר עם מפת הניילון) - מסכימה עם הדברים.. בחיים אל תניחו על מפת ניילון. מקסימום- מתחתיה. על המפה הלבנה שלא נזרקת לפח. המקסימום שהיא תתכבס יחד עם החפץ. עגיף כך מאשר לפחכנראה שלא קראת את מה שכתבתי קודם
אני לא יודע מה גורם לאנשים להניח דברים יקרי ערך על מפת הניילון של שולחן שבת אבל זה דברים שקורים שוב ושוב.
ואני יוצא מנקודת הנחה שברוב המקרים שאנשים מורידים שעון או טבעת ומניחים על השולחן הם שמו את זה בשביל סימן או תזכורת כלשהי (כמובן שאני לא מדבר על המקרים שהורידו בשביל להפוך את הקוגל או לא יודע מה) ואני רק מציין שמכיון שאחת לתקופה אתה שוב שומע או רואה אנשים שאיבדו כך פריטי ערך יקרים וסנטימנטליים אתה חושב לעצמך 'ריבונו של עולם שמת את זה בשביל שזה יזכיר לך משהו ושכחת את זה אז בשביל מה שמת את זה?
אם המטרה שלך לשים לעצמך סימן ואת זה בעצמו אתה שוכח אז תחשוב על רעיון טוב יותר גם הלכתי וגם יותר זול.
אני מאז החתונה מקפיד בד"כ לעקוב איפה אשתי מניחה את הטבעות שלה בנטילת ידיים (והיא יודעת את זה ומשתדלת להביא לי את זה מתי שהיא יכולה) כי יש לי מספיק סיוטים מההורים שלי ואחיות ודודות וכו' וכו'צודק בכל מילה ולא הבנתי את העליהום שעשו לך.. אם כי בד"כ הנשים מורידות את הטבעת לפני נטילת ידים, עוד סיבה להנחה על השולחן. שיתחילו הניח על השיש..
ממש רחמים..זה לא התקף לב, או שישו ושמחו ,יש עוד סוגי אנשים
ולדוגמא במקרה זה זה יהיה ממש ממש ממש לא נעים
ועוד נקודה שמרגע זה, זה יזכר לנו עד 120 [של הילדים...]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: