דרוש מידע השכרת מתנפחים

דוא"ר ישר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נשמח לשמוע מניסיון האם שווה לפתוח השכרת מתנפחים מהבית? כמה ריווחי?
האם הבלאי גדול מאוד
ומה עם ביטוח?

שרית א

משתמש רשום
אם מדובר על מתנפחים ביתיים,
בהחלט יש בלאי לא קטן
כפי הידוכ לי להשכרות למשפחות אין צורך בביטוח,
אם מדובר על השכרות למוסדות וכו' זה סיפור אחר לגמרי

דוא"ר ישר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ידוע לך בערך אחרי כמה זמן/ כמה השכרות
מתנפח נהרס?

שושנה שרה

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
ההורים שלי השכירו בעבר מתנפחים,
אז אני קצת מתמצאת:
אם אתם בקטע לפתוח השכרה של מתנפחים ענקיים שזה דורש השקעה כספית גדולה + הובלה כל פעם וצוות שינפח ויתחזק במקום אז אפשר להרוויח טוב, אבל זה ממש לפתוח בגדול, לפרסם להשקיע סכום גדול וכו'
אבל אם אתם בקטע של מתנפחים ביתיים שאז ההשקעה היא מינימלית ואין צורך בצוות והובלה (מי שמשכיר לוקח ומחזיר) אז זה לא ממש ריווחי כי יש בלאי גדול (קרעים ליכלוך וכו') וזה לא מספיק מתגמל על העבודה של התאום והתחזוק של המתנפחים. ובכללי מדובר בסכומים קטנים ממש שרק אחרי תקופה גדולה רואים קצת רווחים מעבר להוצאות.
מי שמשכיר מתנפחים ביתיים, לדעתי עושה את זה כדי לכסות את העלות של המתנפח שרצה לקנות לעצמו...
פחות בשביל להרוויח ממש...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה