תודה,050-331-8494
בבקשה
אגב זה בריכה על עמודים? לכמה אנשים היא טובה בערך?
תודה,050-331-8494
בבקשה
זה רק בריכה או שיש שם גם צימרים?אתמול היינו אחיות וגיסות במתחם חדש במחסיה מול בית שמש (חפציבה)
מקום מהמם ומומלץ פה אחד
היה מדהים
זה יחסית חדש ועלה לנו 400 ש"ח לשעה ואולי לזוג זה פחות
אחרי בירורים רבים הם היו הכי זולים והמקום הכי יפה
(יש בתעוז גם מתחם זול מאד אולי יותר אבל בריכה קטנה הרבה יותר והמתחם לא משהו)
אם תרצי טלפון אברר לך
בים כל אחד יודע שזה רשות הרבים ואין פרטיותמה הבעיה?
גם בים כל אחד יוכל לצלם
לא יתכן אלא עבירה על החוק באופן ודאי.בים כל אחד יודע שזה רשות הרבים ואין פרטיות
בים לא משלמים עלויות כניסה
ומקום שמשלמים לו מאות שקלים בשביל פרטיות זו שערוריה שיש מצלמות וייתכן עבירה על החוק
שלא לדבר על ההלכה
אז לאן זה מתאים? לאשכול רפואה ובריאות?רק אני חושבת שהאשכול לא מתאים לאיש את רעהו?
אפשר יותר פרטים איפה באיזה גבעה? בתודה מראשיש בביתר בריכה מהממת לזוגות, 200 ש"ח לשעתיים.
מס' טלפון: 050-4103390
לא יודעת לאמר גודל משו כמו 3/10 מטרהבריכה בנויה או על עמודים ? ומה הגודל שלה ?
גבעה א' סוף רחוב שדרות רמב"ןאפשר יותר פרטים איפה באיזה גבעה? בתודה מראש
אפשר בבקשה עוד פרטים (אולי גם תמונה) - כי לא מצאתי עליהם כלום בגוגל.... בתודהאתנחתא ספא - בשכונת רמות בירושלים. מומלץ
055-5575093
תודה,
אגב זה בריכה על עמודים? לכמה אנשים היא טובה בערך?
זה רק בריכה או שיש שם גם צימרים?
אין לי תמונה. ראיתי אתמול פרסום שלהם באחד העיתונים - עיתון מידע או לענייןאפשר בבקשה עוד פרטים (אולי גם תמונה) - כי לא מצאתי עליהם כלום בגוגל.... בתודה
רציתי ליום הולדת של אשתי, התקשרתי אליהם, אבל כבר היה תפוס .אתנחתא ספא - בשכונת רמות בירושלים. מומלץ
055-5575093
איפה המקום הזה נמצא?רציתי ליום הולדת של אשתי, התקשרתי אליהם, אבל כבר היה תפוס .
בכל מקרה הם אמרו לי שכלול במחיר גם בלונים ותפאורה ליום הולדת, יום נישואין וכדו'.
הם שלחו לי פרטים על המקום:
מתחם סגור של 200 מ"ר ובתוכו בריכה יצוקה מחוממת ומקורה באורך של 17 מטר. ג'קוזי ענק. צימר צמוד ברמת בית מלון. המקום נקי מצוחצח ומתוחזק. השהייה כוללת מגבות, חלוקים, שתיה קלה, בירות ויין וכיבוד קל. המקום צנוע לחלוטין. המחיר לזוגות בשעות הערב - 500 ₪ לשעתיים, 600 ₪ לשלוש שעות. בשעות הבוקר 400 ₪ לשעתיים. 1,000 ₪ ללילה.
הם שלחו לי גם כמה תמונות:
אשמח לשמוע פרטיםיש בהר שמואל וילה
אפשר לשכור רק את הבריכה
אם מענין אני יכולה לברר פרטים
ברמות 06 י-םאיפה המקום הזה נמצא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: