דרוש מידע השוואת מחירי קעמפים בישיבות....

חלילן מקצוען!!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
זה מה ששאלתי האם זה סביר כי זה נשמע שאנחנו הולכים לשבת כל היום במתחם ולספור כוכבים ומידי פעם יזרקו לנו גם איזה משחק חברה....

חלילן מקצוען!!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
אני מקווה שאני אהנה שנה שעברה לא הייתי בגלל שטסתי עם המשפחה שלי לחו''ל אבל קיבלתי דשי''ם טובים
אגב מה הייתם בוחרים צימר עם המשפחה או קעמפ עם הישיבה במידה וסגרתם כבר צימר וא''א לשנות.?

אפרוחית413

משתמש פעיל
האם זה סביר שלוקחים לנו 500 ש''ח על קעמפ של שלוש ימים?
כן
אני מקווה שאני אהנה שנה שעברה לא הייתי בגלל שטסתי עם המשפחה שלי לחו''ל אבל קיבלתי דשי''ם טובים
אגב מה הייתם בוחרים צימר עם המשפחה או קעמפ עם הישיבה במידה וסגרתם כבר צימר וא''א לשנות.?
זה בחירה אישית. אתה יודע את מצבך בחברה וכמה חברים יש לך
ברור קעמפ!!!!
נ.ב. אבל אם מדובר בבחור פחות בחברה ויותר משפחתי אז לדעתי שילך עם המשפחה.
נכון
לא, זה נראה שהראש ישיבה שלך מוכן להתאמץ בשבילכם !!
תלוי. אולי נראה שלא אבל הולך להפתיע?
אישית ראיתי ואראה שחוזרים מהקעפים האלה מופצצים בכוחות...

חלילן מקצוען!!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
אני בחור מאוד חברותי אבל גם מאוד משפחתי ועניין אותי מה אתם ממליצים לי..

אפרוחית413

משתמש פעיל
אין מה להמליץ
אתה יודע מה תהנה יותר ומה ייעשה לך הכי פחות רבינא שלא הלכת
כי שתיהם יעשו לך אחד על השני אם זה יוצר אחד בשני
אולי אתה יכול ללכת חצי לזה וחצי לזה?

דוּבי

משתמש מקצוען
אני בחור מאוד חברותי אבל גם מאוד משפחתי ועניין אותי מה אתם ממליצים לי..
בד"כ בחור שמחובר לחברה ממש זה לא שאלה הוא בעצמו יעדיף קעמפ (גם אם שורצים במתחם זה חוויה שווה לגמרי)
ואם שאלת כנראה שאצלך המשפחה היא מעל הכל..
צד שלישי זה שהמשפחה תהיה לך לעד ויהיו עוד הרבה הזדמנויות והחוויות מהישיבה הם חד פעמיות...

חלילן מקצוען!!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
בד"כ בחור שמחובר לחברה ממש זה לא שאלה הוא בעצמו יעדיף קעמפ (גם אם שורצים במתחם זה חוויה שווה לגמרי)
ואם שאלת כנראה שאצלך המשפחה היא מעל הכל..
צד שלישי זה שהמשפחה תהיה לך לעד ויהיו עוד הרבה הזדמנויות והחוויות מהישיבה הם חד פעמיות...
לא בדיוק נכון הצד השלישי שלך כי אם אתה בחור ישיבה או היית בחור ישיבה אתה צריך לדעת שחוויות בישיבה יש כל יום ובין הזמנים זה זמן למשפחה.

יוסלה באר

משתמש חדש
קעמפ זה דבר שתמיד משתלם כי אחרי שמתחתנים זה לא חוזר
אצלנו זה גם 500 וב"ה אחלה קעמפ נהנים עוד שמים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה