האם זה סביר שלוקחים לנו 500 ש''ח על קעמפ של שלוש ימים?
לא, זה נראה שהראש ישיבה שלך מוכן להתאמץ בשבילכם !!זה מה ששאלתי האם זה סביר כי זה נשמע שאנחנו הולכים לשבת כל היום במתחם ולספור כוכבים ומידי פעם יזרקו לנו גם איזה משחק חברה....
כןהאם זה סביר שלוקחים לנו 500 ש''ח על קעמפ של שלוש ימים?
זה בחירה אישית. אתה יודע את מצבך בחברה וכמה חברים יש לךאני מקווה שאני אהנה שנה שעברה לא הייתי בגלל שטסתי עם המשפחה שלי לחו''ל אבל קיבלתי דשי''ם טובים
אגב מה הייתם בוחרים צימר עם המשפחה או קעמפ עם הישיבה במידה וסגרתם כבר צימר וא''א לשנות.?
נכוןברור קעמפ!!!!
נ.ב. אבל אם מדובר בבחור פחות בחברה ויותר משפחתי אז לדעתי שילך עם המשפחה.
תלוי. אולי נראה שלא אבל הולך להפתיע?לא, זה נראה שהראש ישיבה שלך מוכן להתאמץ בשבילכם !!
בד"כ בחור שמחובר לחברה ממש זה לא שאלה הוא בעצמו יעדיף קעמפ (גם אם שורצים במתחם זה חוויה שווה לגמרי)אני בחור מאוד חברותי אבל גם מאוד משפחתי ועניין אותי מה אתם ממליצים לי..
לא בדיוק נכון הצד השלישי שלך כי אם אתה בחור ישיבה או היית בחור ישיבה אתה צריך לדעת שחוויות בישיבה יש כל יום ובין הזמנים זה זמן למשפחה.בד"כ בחור שמחובר לחברה ממש זה לא שאלה הוא בעצמו יעדיף קעמפ (גם אם שורצים במתחם זה חוויה שווה לגמרי)
ואם שאלת כנראה שאצלך המשפחה היא מעל הכל..
צד שלישי זה שהמשפחה תהיה לך לעד ויהיו עוד הרבה הזדמנויות והחוויות מהישיבה הם חד פעמיות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: