עזרה הרשאות בלייב צ'אט

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
משום מה אין לי אפשרות כלל לגשת לעריכה בלייב צ'אט, בכל הגדרות התפקידים (admin, team, live chat agent)
מישהו אולי נתקל פעם בבעיה הזאת ויכול לעזור לי עם זה? די דחוף...
מצרפת צילום מסך של התקלה.
ואל תגידו לי ללחוץ על הקישור כי זה בדיוק מה שעשיתי והגדרתי מחדש תפקידים ווידאתי שיש הרשאות... כלום לא עוזר.
תקלה לייב צאט2.png
תקלה לייב צאט.png

קבצים מצורפים

• 1682529749914.png
    1682529749914.png
    KB 66 · צפיות: 30

מוישי שובקס

בונה אוטומציה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
נראה לי שאיכשהוא צריך להקצות את השיחות חוץ מהגדרת תפקידים
היה לי את הבעיה הזאת בעבר, לא זוכר איך זה הסתדר בסוף....

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
גם אחרי שהקצאתי את השיחות לא ניתן היה לנהל או להגיב עליהן גם למי שהוקצה עבור השיחות הספציפיות האלה.

שמים חדשים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אשאל את התמיכה של מניצט
מדביק את כאן תרגום טרנסלייט של התשובה שלהם:
אני מתנצל על העיכוב בתשובה, הייתה לנו בעיה קטנה. בעיה זו נפתרת על ידי בקשת הבעלים של החשבון להעניק לך מושב צ'אט חי. כדי לעשות זאת, הם צריכים להיכנס להגדרות > חברי צוות, ללחוץ על 'ערוך' לצד השם שלך ולהחליף את המתג מושב צ'אט חי.

שימו לב, צריך שהowner יגדיר , לא מספיק admin.

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מדביק את כאן תרגום טרנסלייט של התשובה שלהם:
אני מתנצל על העיכוב בתשובה, הייתה לנו בעיה קטנה. בעיה זו נפתרת על ידי בקשת הבעלים של החשבון להעניק לך מושב צ'אט חי. כדי לעשות זאת, הם צריכים להיכנס להגדרות > חברי צוות, ללחוץ על 'ערוך' לצד השם שלך ולהחליף את המתג מושב צ'אט חי.

שימו לב, צריך שהowner יגדיר , לא מספיק admin.
בדקתי וזה כבר דלוק...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  87  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה