ברוך שכיוונתי
הכותב הנכבד שכח לחשב את הנחת הערך הצבור שאפשרה נסיעה במחיר של 4.8 ש"ח למבוגר בי-ם
כמו שעד היום היו תעריפים שונים אצל הנהג (פנימי, בינעירוני קרוב, רחוק) זה יהיה גם אחרי זה.איך המכשיר תיקוף יודע איפה אתה רוצה לרדת ?
ממש לא, זה מתחיל ביחד.אך ביטול התוספת לערך הצבור התחיל כבר
התעריפים זהים גם ברב קו.מה יהיה עם הרב קו?
הוא יבוא לשימוש?
והאפליקציה יודעת איפה הנוסע יורד?כמו שעד היום היו תעריפים שונים אצל הנהג (פנימי, בינעירוני קרוב, רחוק) זה יהיה גם אחרי זה.
ממש לא, זה מתחיל ביחד.
התעריפים זהים גם ברב קו.
מה שמרוויחים בעלי האפליקציות זה תשלום בסוף החודש לפי התעריף הזול ביותר שהיה משתלם להם, כך שהם ישלמו למשל חופשי חודשי ולא 6 חופשי יומי.
לעומת בעלי רב קו שמשלמים מראש והם צריכים לחשב לעצמם מראש מה הכי משתלם להם.
אני בדיוק מחפש את המספרבאתר/אפליקציה...
אפשר להזמין הטענה מרחוק, אאל"ט את זה אפשר לעשות בטלפון ג"כ, אבל אז צריך לגשת לעמדת הטענה ושם להטעין את החוזה המוזמן.
אז מי שלא גר ליד עמדת הטענה ישלם על נסיעה לעמדת ההטענה ורק אז יוכל להטעין את החוזה היומי/חודשי
אין לי את המספר. אולי יהיה אפשר למצוא בחיפוש בפרוגאני בדיוק מחפש את המספר
תוכל להביא לי את המספר שאפשר להטעין דרך הטלפון? כמובן אז לגשת לעמדה
עשיתי חיפוש גוגל ומצאתי תודה בכל אופןאין לי את המספר. אולי יהיה אפשר למצוא בחיפוש בפרוג
לא הבנתי.אני גם שמתי לב שאני יוכל לנסוע מביתר עילית לירושליים ולחזור עם המעבר ב5.5 שקל בלבד
כן. עד 15 ק"מ אוירי, המחיר אותו דבר.לא הבנתי.
מביתר לירושלים המחיר כמו נסיעה עירונית בתוך ביתר?
זה קיים גם היום בנסיעה לטבריה דרך הבקעה ובפער יותר משמעותיאבסורד. מי שלמשל נוסע ממודיעין עילית לירושלים, יכול לתקף עד בית חורון 5.5 ש"ח ומבית חורון עוד 5.5 ש"ח וכך חוסך 1 ש"ח בנסיעה.
טעיתי. עם רכבת זה יהיה 37 ש"ח (פחות מ75 ק"מ)(כיום אפשר ליסוע מירושלים לת"א הלוך חזור ב32 ש"ח חופשי יומי, בין באוטובוס בין ברכבת. עכשיו מעלים את המחיר לרכבת ל42)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: