פוליטי הרפורמה במערכת המשפט • מחאות השמאל

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
קובי בורנשטיין: לדברי בכיר בליכוד נתניהו מקיים כעת סבב אצל ראשי הקואליציה ודן באפשרות של עצירת החקיקה. לדבריו, ההחלטה של נתניהו לעצור את החקיקה לא באה בעקבות פרשת גלנט, אלא מהסיבה שהוא קיבל מסרים משלושה חברי קואליציה נוספים שלא יצביעו בעד.

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
׳ערוץ 12׳: העולם הערבי מסקר מקרוב את הכאוס בישראל וברשת אל-ג'זירה ומשדרים בלייב אל תוך הלילה את הפגנות הענק מהמוקדים השונים בארץ: "נקודת מפנה חדשה במשבר בישראל. נתניהו פיטר את שר הביטחון ומאיים על המורדים נגד הממשלה"

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מיכאל שמש: יריב לוין כעת בלשכת נתניהו מנסה למנוע את עצירת החקיקה

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עוצמה יהודית: אנו מחזקים את ידי ראש הממשלה ושר המשפטים שלא לעצור את החקיקה לימין אין מנדט לעצור את החקיקה העם בחר בנו כדי למשול...

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
דגל התורה: הידיעה שפורסמה אינה נכונה. הודעתינו בעינה עומדת. אנחנו תומכים ברה"מ ובהחלטותיו.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
בעקבות הכישלון של השב"כ שהוביל לפריצת המחסומים בדרך לבית נתניהו: ראש השב"כ הגיע לרחוב עזה בי-ם.

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
שר התרבות והספורט מיקי זוהר: שילמנו מחיר כבד על כישלון ההסברה. הרפורמה במערכת המשפט היא נחוצה וחיונית, אבל כשהבית בוער, לא שואלים מי צודק אלא שופכים מים ומצילים את יושביו. אם ראש הממשלה יחליט לעצור החקיקה כדי למנוע את הקרע שנוצר בעם, אנחנו חייבים לתמוך בעמדתו.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
עמיחי שקלי: צריך להודות, ביושר - טעינו בניווט! זה קורה גם לנווטים המנוסים והטובים ביותר. טעינו, לא בזיהוי הצורך הבוער ברפורמה, היא חיונית מאי פעם, אלא באופן ביצועה. אני מציע להיענות לקריאתו של בני גנץ שנראה שמגיעה מכוונה כנה ונקייה. לשרטט מפת דרכים מחודשת להמשך החקיקה להציג אותה לציבור ולקבוע מראש כללי משחק שיביאו לידי ביטוי ברור את הכרעת העם שיצא לבחירות בפעם החמישית. איפה שאפשר להשיג הסכמה רחבה יותר נעשה זאת ואיפה שלא נכריע. אם אנחנו מאמינים ביכולת להוביל את המדינה חובה עלינו לשים מוזיקה מעט יותר רגועה ולהאט. יובהר כאן בצורה חד משמעית אני מקבל לחלוטין את הכרעת סיעת הליכוד שאני חלק ממנה. סומך על שיקול דעתו של רה״מ וחושב שהמתווה המרוכך שהצגנו הוגן ומאוזן אבל האירוע שהתפתח כאן נוגע פחות לתוכנה של הרפורמה ויותר לאווירה הציבורית שנוצרה. זו עת חירום ביטחונית, אוייבנו מצפון ומדרום חוככים ידיים בהנאה למשמע קריאות הסרבנות ואולי ינסו לאתגר אותנו. אני אומר להם - אל תעזו, אל תנסו אותנו, ביום פקודה נתייצב כאיש אחד מימין ומשמאל דתיים וחילונים מהקיבוץ ומהעיר. אז כמו בוויז הגם שהיעד הסופי לא משתנה אני ממליץ לחשב מסלול מחדש, כן למרות שאנחנו לגמרי צודקים. פשוט כדי להראות לחברים שלנו שבחרו למפלגות אחרות שקודם כל אנחנו אחים. אנחנו חייבים לילדים שלנו ליל סדר שבו נשב יחד עם המשפחה שלנו בשמחה, ימי זיכרון שבהם נוכל לשתוק יחד מעל קברי החברים וחגיגות 75 שייזכרו כחגיגות של פיוס ואחווה. האמת והשלום אהבו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה