ברוממה היה הפגנות בסגר הקודם.זה לא ילך בלי גיבוי חזק מרבנים.
ברוממה היה הפגנות בסגר הקודם.זה לא ילך בלי גיבוי חזק מרבנים.
הגזמת,אז למה החרדים צריכים ליהיות הקורבן??
ברוממה היה הפגנות בסגר הקודם.
אני חושבת ברצינות.
כדאי לצאת ולהפגין מול הכנסת, כי כשאנחנו צועקים בשקט-זה לא נשמע.
אם נצא משפחות משפחות, ונעמוד כל קבוצה בנפרד, חמושים במסכות, מול הכנסת, עם שלטים, מישהו שיצעק משהו ברמקול, כמו "דם חרדי לא הפקר" ו"חרדים לא מדבקים יותר מחילונים" " די לסגר חרדי" וכו' וכו'
אולי יבינו שיש אנשים, פרצופים ושמות מאחורי "החרדים האלה"
ממש הוצאת לי את המילים מהפהלמה ילדנו צריכים לסבול???מי ישלם את הנזק הנפשי???זה לא באמת יעצור את הסגר!!
נכון זה נושא חרוש וטחון....אבל אין עם מי לדבר????א"א לפנות לבג"ץ או לעשות עצומה ??
למה?אף אחד לא רואה את האפליה המכוערת הזו??????????
עשו הפגנת אלפי ילדי בני ברק ב 2003.אם כבר הפגנה -
אני הייתי ממליצה על הפגנת ילדים.
החרדים הם מוקצה שנוא במדינה הזו. כשרואים אותם בטלויזיה לא מרגישים אמפתיה בכלל - זה עדיין נראה אותו גוש שחור נגוע גם כשזה עם פרצוף.
ילדים זה תמיד יותר מתקבל ומעורר.
הפגנה של אלפי ילדי בני ברק עם שלטים - "תנו לנו ללכת לגן ולבית ספר" , "גם אנחנו רוצים ילקוטים ומחברות חדשים", "כבר חצי שנה לא הייתי בבית ספר".
פרצוף של ילד יכול לעבוד מה גם שזה יעביר את המסר לגבי המספר העצום של הילדים שנפגע כתוצאה מהסגר. כרגע זה נשמע ש"רק מעט ילדים לא לומדים" בשביל שהרוב יוכלו ללמוד.
גם בבנות בית יעקב חרדיות מכיתה ה' ומעלה זה ככה, בדיוק כמו בחילונים!כשאין לימודים לילדים זה דבר שא"א לעמוד בו.
סתם שתדעו בתור אחת ממשפחה חילונית.
אצלהם אין לימודים נורמלים עכשיו, אולי במעונות ובגנים.
חלק ימים לומדים מרחוק, לפעמים באים לכמה שעות, בלאגן שלם לאחוז ראש מתי כן ומתי לא.
עשו הפגנת אלפי ילדי בני ברק ב 2003.
זה לא הזיז לאף אחד.
ממש הוצאת לי את המילים מהפה
חייבים לעשות משהו
חייבים
אני מתפוצצת
את ההפגנה לא צריך לעשות מול הכנסת וגם לא בתל אביבאם כבר הפגנה -
אני הייתי ממליצה על הפגנת ילדים.
החרדים הם מוקצה שנוא במדינה הזו. כשרואים אותם בטלויזיה לא מרגישים אמפתיה בכלל - זה עדיין נראה אותו גוש שחור נגוע גם כשזה עם פרצוף.
ילדים זה תמיד יותר מתקבל ומעורר.
הפגנה של אלפי ילדי בני ברק עם שלטים - "תנו לנו ללכת לגן ולבית ספר" , "גם אנחנו רוצים ילקוטים ומחברות חדשים", "כבר חצי שנה לא הייתי בבית ספר".
פרצוף של ילד יכול לעבוד מה גם שזה יעביר את המסר לגבי המספר העצום של הילדים שנפגע כתוצאה מהסגר. כרגע זה נשמע ש"רק מעט ילדים לא לומדים" בשביל שהרוב יוכלו ללמוד.
סגירת מוסדות חינוך זה נזק עצום לילדים.
הם לומדים בקושי שבוע.
הם מרגישים מעורערים, משועממים, לא טוב להם!!!
נזק ישיר!!!
זה לא מצחיקבקצב הזה כולנו חינוך מיוחד
לגמרי לא!זה לא מצחיק
לדעתי החכ"ים שלא עשו כ-ל-ו-ם בשביל הילדים שלנו שלא לומדים, צריכים להיות קצת בייבי סיטר.את ההפגנה לא צריך לעשות מול הכנסת וגם לא בתל אביב
זה רק יביא אותם לאנטי יותר גדול לחרדים
אלא , מחר ב11:00 בבוקר כולם צריכים לבוא לרחבת העייריה ברחוב ירושלים, עם הילדים
לעשות הפרדה , אבות לצד אחד
אמהות בצד השני
וזהו
בשקט
אפילו בלי שלטים
שהעירייה יהיו קצת הגננת של הילדים האלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: