ממש לא חבלחבל סתם לעלות ולרדת...
ממש לא חבלחבל סתם לעלות ולרדת...
מבית שמש הגעת?נסעתי לשם אתמול מבית שמש והיה שווה
מתאים למשפחה עם ילדים מגיל 5 עד גיל 17( מבחינה חווייתית)?אתר חדש מנתיב אקספרס זה נפתח בשבוע שעבר ונבנה לשמש לתחבורה ציבורית
יש שמה 148 קרוניות וכל 15 שניות יוצאת קרונית
והחידוש הוא
שמשלמים ברב קו רק 5.90 לנסיעה של 19 דקות
זה מאוד מומלץ
נסעתי לשם אתמול מבית שמש והיה שווה
מומלץ לחוה"מ
מתאים לנכים ועגלות- תינוקמתאים למשפחה עם ילדים מגיל 5 עד גיל 17( מבחינה חווייתית)?
נסעת בתח''צ? ואם כן. מה הדרך המומלצת מב'''ש לחיפה?אתר חדש נתיב אקספרס זה נפתח בשבוע שעבר ונבנה לשמש לתחבורה ציבורית
יש שמה 148 קרוניות וכל 15 שניות יוצאת קרונית
והחידוש הוא
שמשלמים ברב קו רק 5.90 לנסיעה של 19 דקות
זה מאוד מומלץ
נסעתי אתמול מבית שמש והיה שווה
מומלץ לחוה"מ
וכמה עולה אוטובוס עירוני ?עולה כמו אוטובוס עירוני
מפחיד זה כבר כל אחד שיחליט
בארור שזה שקוף אחרת בשביל מה עולים?
יש נוף מטווורף
אני לוחץ על התמונה השניה, ורואה תמונה אחרת?זה גם קרוב לרכבלית אני מצטט מתוך אתר חיפאי ....
בשנה האחרונה שמעתי לא אחת על ‘נחל סעדיה’ שנמצא כאן, אצלנו בחיפה. החלטתי לבקר והמלצה שלי, קפצו לשם, זה 7 דקות נסיעה מהבית, וכרגע עוד אין את המון המבקרים.
נחל סעדיה זהו נחל שמימיו מגיעים ממספר מעיינות שנובעים לאורך תוואי הנחל. אחד מהם הוא ‘עין סעדיה’, ומכאן גם שמו של הנחל.
בשנתיים האחרונות, החליט צעיר חיפאי לקחת על עצמו את ניקיון הנחל וסביבתו, והחל בטיפוח המקום. הדבר נודע וקיבל תהודה ולמקום החלו להגיע מבקרים. אמנם כרגע המקום עדיין לא מוכר ליותר מידי מבקרים, ועל כן אפשר ליהנות במקום מבלי הצפיפות במוכרת מנחלים אחרים.
אז איך מגיעים לשם? אם אתם עם רכב רשמו בוויז: “מרכז השירות של מנהרות הכרמל”. כשתגיעו לשם, שימו לב לא לחנות בחניית העובדים (עלולים לגרור לכם את הרכב). החנו את רכבכם מצד שמאל של מכרז השירות.
מכאן המשיכו רגלית לכיוון הראשי (שימו לב מצד ימין שלכם חופרים לבניית קניון עזריאלי). בכביש הראשי פנו ימינה והמשיכו עוד דקת הליכה. מימינכם תוכלו לראות את הרכבלית ומסוף הצ’קפוסט של הרכבלית. כאן פנו בשביל הנכנס אל הנחל, או לחלופין המשיכו מעט על המדרכה ותגיעו מצדו השני של הנחל.
נכון כי היו באתר כמה תמונות והעליתי שתיים לרווחת משתמשי פרוג ......אני לוחץ על התמונה השניה, ורואה תמונה אחרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: