עזרה הרישום למעונות היום החל הבוקר

פרקטית

משתמש מקצוען
יש סיכוי להיות בראש סדר העדיפויות?
מנסיון של שנה שעברה - בכיתת התינוקיה (10 חודשים) היה מאוד קשה וכמעט ולא התקבלו חדשים. (אני לא התקבלתי) ובכיתת הפעוטות התקבלו יותר וחלק ממי שלא התקבלה בוועדת קבלה התקבלו אח"כ אחרי שהיו הורים שבטלו רישום כי התקבלו למקום אחר נניח או מכל סיבה אחרת.

אחת האמהות ספרה לי שהתקשרו אליה כמה וכמה פעמים לשאול אם היא מעונינת כי התפנה מקום.
אז תלוי באמת איזה גילאים יש לך ותלוי בעוד הרבה גורמים.
תתפללי זה בטוח יעזור...:)

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
1400 שקל לנפש זה נקרא בסדר?
ארבעת הראשונים בסדר העדיפות בכלל לא קשורים לעבודה ולשכר.
אחרי ארבעת המדרגות הראשונות יש כמה מדרגות של שעות עבודה, העליונה שבהן היא מדריגת 36 שעות שבועיות.
בתוך כל אחת ממדרגות שעות העבודה, הסדר הוא לפי הכנסה לנפש. כלומר: פלונית עובדת 50 שעות שבועיות ומרוויחה 3000 שקל לנפש, ואלמונית עובדת 37 שעות שבועיות ומרוויחה רק 1500 שקל לחודש - אלמונית קודמת לפלונית.

קצרה

משתמש מקצוען
1400 שקל לנפש זה נקרא בסדר?

תלוי מי נרשם למעון שלך. וכמה מקומות פנויים יש בו מלכתחילה.
יש מעונות שבהם נכנסים רק כאלה עם שכר של פחות מאלף לנפש.

ככל שהאיזור בו את גרה "צעיר" יותר ככה הסיכוי עולה. במשפחות עם הרבה ילדים גם אם ההכנסה הכללית נחמדה, ההכנסה לנפש יכולה להיות נמוכה בהחלט.

פעם כשמנהלות המעון היו מגישות את המסמכים של כולם - הן ידעו פחות או יותר מה המצב , היום אין אפילו אצל מי לגשש מה רמת הסיכויים --

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
שאלה למנוסים בוועדות קבלה:
האם עומדים על דיוק של המסמכים כמו בקבלת הדרגה?
יש לי אישור לימודים ללא ציון כתובת המוסד, יעבור?
במידה ויש מסמך לא תקין, הם מודיעים ומבקשים מסמך מתוקן או פשוט פוסלים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה